Recenze Noctua NF-A14 ULN

Zobrazit katalog
Noctua NF-A14 ULN - Ventilátor do PC

Recenze Noctua NF-A14 ULN

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NF-A14 ULN? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NF-A14 ULN. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NF-A14 ULN i vy.

Uživatelské recenze

Filip, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
velmi tichý větrák
obtížnější pro jinou instalaci než k motherboardu, v případě že potřebujete stále plné otáčky
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Vamberkflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tento ventilátor nahradil v case nového PC v přední pozici originální montovaný. Je naprosto tichý a krásně saje do skříně čerstvý vzduch. Na zadní pozici jsem použil rovněž tuto značku a také velká spokojenost. Doporučuji investovat za kvalitu.
svědčená značka
kvalita za sice větší "peníz", ale
bez výhrad splňuje všechny požadované parametry
nic
0 ×Nahlásit
Pavel, Chrusteniceflag
Hodnoceno 06.11.2020, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Možnost speciálního bezšroubkového způsob montáže pomocí gumových trnů.
nejsou to zápory, spíš upozornění čemu věnovat pozornost při montáži.
Montoval jsem větrák na místo starého do skříně. Po připojení se mi nerozběhl, jen se chvěl a musel jsem ho přepojit na jinou větev přes redukci molex. Zřejmě vyžaduje pro rozběh vyšší napětí nebo proud než mu stará větev poskytovala.
Pokud se využijí speciální gumové trny, pro montáž větráku, tak to zajistí nižší hlučnost. Jejich montáž však není jednoduchá a chce to trochu zručnosti a případně i pinzetu. A to zvláště na místech která jsou hůře přístupná.
0 ×Nahlásit
Jiří, Bohutínflag
Hodnoceno 26.01.2020, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
opravdu velmi tichý
luxusní balení
0 ×Nahlásit
Lukáš Konfršt, Děčínflag
Hodnoceno 12.12.2018, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Ticho
Super kvalita
Cena
0 ×Nahlásit
Lukáš Konfršt, Děčínflag
Hodnoceno 07.12.2018, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Kvalitní ložiska, žádné šustění
Opravdu neslyšné
cena, za kvalitu se hold platí
0 ×Nahlásit
Marek, Kosiceflag
Hodnoceno 02.11.2018, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Tichý výkon
Farba?
0 ×Nahlásit
Martin, Trenčínflag
Hodnoceno 12.01.2017, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Noctua
Kvalita prevedenia
Obsah balenia - všetko potrebné v krabici
Neskutočne tichý, ani ho takmer nie je počuť
možno farba, ťažko ladiť s týmito farbami
pri nízkej teplote CPU sa pomalšie rozbieha
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 20.08.2016, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Špičkový výrobce
Spolehlivost a živostnost
Tichý a regulovatelný
Použil jsem pro UPS položenou na Fractal Design Define R5 Black a druhý v otvoru na stole nad tímto PC...
Nic
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.07.2016, varianta Noctua NF-A14 ULN
Ověřený nákup
Ticho.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 23
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací