Bazarové zboží Alza pro firmy

Recenze Noctua NF-A6x25 FLX

Zobrazit katalog
Noctua NF-A6x25 FLX - Ventilátor do PC

Recenze Noctua NF-A6x25 FLX

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NF-A6x25 FLX? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NF-A6x25 FLX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NF-A6x25 FLX i vy.
409,-
Skladem 1 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Šimon, Mutějovice 04.01.2023
Kvalitní značka, kvalitní produkt snad jen že v balení není i redukce na 2-pin
René, Ostrava - Muglinov 07.12.2021
v ceně kabely a gumové antivibrační šrouby je tichý
Štěpán, Plzen 15.02.2020
Naprosto tichý Příslušenství Hodně lidí řekne cena, ale takový větráček často chrání daleko dražší věc.
Pavel, Odolena Voda 28.01.2019
noctua velice tiché i na plný výkon specialní design lopatek speciální ložiska fůra příslušenství v balení snad jen cena,ale kdo cchce kvalitu,tak si připlatí
Lukáš, Trboušany 11.11.2016
fičák z Vysočiny odfoukává věci ze stolu
Jan, Hošťalovice 07.10.2016
Velmi tichý a zároveň účinný. Seděl na pasiv na CPU na serverové desce, odkud jsem mohl sundat původní uřvaný větráček. Dodávaná kabeláž, prémiové balení. O žádném nevím. Snad jen cena, ale je to prostě prémiové zboží.
Firma, Praha 9 31.01.2016
tichý výkonný
Michal, Pchery 21.05.2015
velmi tichý tlumiče vybrací Noctua - značka zaručené spokojenosti
Stanislav, Liberec XIX - Horní Hanychov 25.04.2015
velmi tichý provoz široké příslušenství instalace ventilátoru je možná pomocí gumových kolíků namísto šroubků cena
Milan, Kralupy nad Vltavou 1 27.03.2015
tichý, no proste NOCTUA cena
123
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací