Recenze Noctua NF-A6x25 FLX

Zobrazit katalog
Noctua NF-A6x25 FLX - Ventilátor do PC

Recenze Noctua NF-A6x25 FLX

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NF-A6x25 FLX? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NF-A6x25 FLX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NF-A6x25 FLX i vy.
399,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Daniel, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tichý
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Ventilátor naštěstí funguje
Rozbalené zboží za cenu nového - no nekup to
0 ×Nahlásit
Velorum s.r.o., Praha 7flag
Hodnoceno 12.07.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkně tichý v NASU
0 ×Nahlásit
Jiří, Jablonné v Podještědíflag
Hodnoceno 10.07.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Tichý.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.04.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Super tichý
Prostě Noctua, není co dodat
Vyplatí se připlatit za kvalitu
Sada kabílků a redukcí v balení
0 ×Nahlásit
Anton, Zvolenflag
Hodnoceno 06.04.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Ok
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 05.04.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
je to kvalita
mnozstvo prislusenstva
vykon
kvalita prevedenia
nemecky styl balenia- pekne
jedine cena
0 ×Nahlásit
Matěj, Belušaflag
Hodnoceno 11.02.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Použitý ako náhrada vetráku v osciloskope Keysight. Vetrák je sám o sebe pekne tichý. Akurát ma väčší prietok vzduchu ako pôvodný tak teraz hučí vzduch prechádzajúci cez telo osciloskopu :D
tichý chod
v balení materiál pre uchytenie skrutkami alebo na gumové nožky
Balenie je vyšperkované a dodáva pocit ku kúpe "high end" produktu. Avšak by som uvítal verziu bez všetkých zbytočných káblikov a prepojek za lacnejšiu cenu.
Po montáží mi zostala kopa káblikov navyše, ktoré neviem či vyhodiť alebo to skladovať pre veľmi malú šancu neskoršieho použitia. Taká eco dilema.
0 ×Nahlásit
Šimon, Mutějoviceflag
Hodnoceno 04.01.2023, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Kvalitní značka, kvalitní produkt
snad jen že v balení není i redukce na 2-pin
0 ×Nahlásit
Miroslav, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 17.08.2022, varianta Noctua NF-A6x25 FLX
Ověřený nákup
Ked chcete kvalitny vetrak tak Noctuou nic nepokazite. (ps: niektore velkostne kategorie tu na alze maju aj "budget" verziu - REDUX snou som bol tiez maximalne spokojny mam ju v PC - extremne tiche a neskutocny prietok vzduchu)
noctua
perfektny prietok vzduchu
mnozstvo redukcii
kvalitne spracovanie
zvukovo-izolacne podlozky
tiche
cena
farba
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 29
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací