Recenze Noctua NF-P14s redux-1200 PWM

Zobrazit katalog
Noctua NF-P14s redux-1200 PWM - Ventilátor do PC

Recenze Noctua NF-P14s redux-1200 PWM

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NF-P14s redux-1200 PWM? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 73 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NF-P14s redux-1200 PWM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NF-P14s redux-1200 PWM i vy.
369,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.07.2024, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
kvalitne prevedenie
pekne balenie, krabicka
vykon vyborny, tichsi ako niektore ine znacky, avsak na medailu za tichost to nie je
vratil som ich, alza mi vratila EUR este aj za prepravu na vydajne miesto, ja neveriim, super chvalim
mohlo byt lacnejsie, ocakaval som este mierne tichsi chod za ten peniaz, z tohto dovodu som ich vratil
0 ×Nahlásit
Martin, Mariánské Lázněflag
Hodnoceno 18.06.2024, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
šepot květin
0 ×Nahlásit
Lubomír, Litovelflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Noctua tak parada
0 ×Nahlásit
Vojtech, Košiceflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hluk
Vykon
Cena
0 ×Nahlásit
Petr, Červený Kostelecflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Katastrofa!
Oproti originálním fractal design silent series r2 140mm. S podobnými parametry i s podobnou udávanou hlučností, je bohužel Noctua v reálu při stejných otáčkách daleko hlučnější.
Pokud jsou otáčky řízeny základovkou, a nejede Noctua hned na 100%, tak se alespoň alespoň jeden ze tří ventilátorů neroztočí(pouze sebou škube). Nainstalovány 3 tyto ventilátory v Casu. Vždy alespoň jeden(namátkově nedělá to jeden a ten samý), se prostě neroztočí. Musím manuálně zvýšit otáčky na 100%, poté znovu přepnout na automatické řízení otáček.
0 ×Nahlásit
Michal, Niznaflag
Hodnoceno 02.08.2023, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Alza ser.. na zákaznika pri reklamáciach, ak si výslovne želáte opravu tovaru a nie dobropis.
Alza nerieši reklamácie podľa želania zákaznika.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brno 21flag
Hodnoceno 13.01.2023, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Tichy
Vykonny
4pin
barva
V baleni by mela byt vrtacka k tem sroubkum
0 ×Nahlásit
Oldřich, Říčanyflag
Hodnoceno 19.02.2022, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Noctua = spokojenost
tichý
výkonný
kvalitně vyrobený
samořezné šroubky by měly mít ostřejší špičku, velmi špatně se šroubují
0 ×Nahlásit
Miroslav, Sedivy Miroflag
Hodnoceno 26.02.2021, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Tichý
4pin
0 ×Nahlásit
Martin, popradflag
Hodnoceno 17.11.2020, varianta Noctua NF-P14s redux-1200 PWM
Ověřený nákup
Nepocut ho
Aj na vahe citit ze je to nieco extra
Ziadne
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 35
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací