Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Výměna nevhodného dárku Nákupy Ona Dnes

Recenze NOCTUA NH-D15

Zobrazit katalog
NOCTUA NH-D15 - Chladič na procesor

Recenze NOCTUA NH-D15

Zajímají Vás názory a recenze na NOCTUA NH-D15? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 143 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NOCTUA NH-D15. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NOCTUA NH-D15 i vy.
2 599,- 2 569,-
Skladem > 5 ks
4,9
Hodnotilo 143 zákazníků
Napsat recenzi
5 128 ×
4 13 ×
3 2 ×
2 0 ×
1 0 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
98 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Václav 14.12.2014
tiché
David, Praha 9 24.06.2016
Chladící účinek je znatelný Kvalita zpracování Tiché větráky Je to fakt kolos, bacha ať se vám opravdu vejde do skříně Ačkoliv je to uvedeno v popisku a papírově se na 775 patici vejde (prakticky taky) tak v balení NENÍ uchycení na 775 procesory! Ty dva větráky tvoří prakticky polovinu ceny
Jakub, Teplice 27.01.2016
koupeno místo originálního chladiče na FX 8350
do skříně Zalman Z11 se vešel těsně tichý max kolem 1000 otáček (původní 5000) instalace jednoduchá i pro amatéra cena
Martin, Brno 2 10.08.2020
Chladič je úžasný, instalace proběhla bez nejmenších problémů, v balení bylo vše potřebné jako obvykle. Teploty na i9 9900K snížil cca o 15 stupňů oproti původnímu NH-U12S takže naprostá spokojenost. Teploty teď nepřerostou 65-70 stupňů, předtím nebyl problém jít až na 90. Je tak silný, že ostatní větráky ve skříni se ani nezapínají (aktuálně mám řízené větráky přes základní desku podle teploty CPU a běží jen ten na procesoru na cca 40-50%, zbytek je vypnuty)
tichý výkon vzhled možnost mít černou verzi Noctua quality hodně velký (je potřeba si ověřit zda se do skříně vejde)
Firma, Plzeň 1 21.02.2019
Tichý, když není v zátěži. Uchladí i7-7820X na 4,8 GHz v plné zátěži, i když to je na hraně. Menší NOCTUA NH-U12S s druhým větrákem navíc i7-7820X uchladila jen při 4,7 GHz a sestava byla lehce nestabilní :-) V zátěži sice hučí, ale zvuk je stále kultivovaný. Nijak neobtěžuje. Pozor na pastu, začátek je ztvrdlý. Je třeba vytlačit bokem a použít čerstvou. Jinak to nebude chladit. Jen do opravdu velké a dobře větrané skříně. Na výkoném procesoru nečekejte 29 °C.
Jiří, Stříbro 23.02.2016
Opravdu obrovský chladič co umí něco uchladit ,-),hlučnost není nulová a to se dalo u tak velkých ventilátorů čekat.Je to výborný chladič. Náročný na prostor ve skříni a tak si předem vše proměřte,já musel experimentovat aby jsem ho tam dostal.
Martin, Praha 10 - Záběhlice 25.10.2018
Tichý Velmi nízké teploty Obrovský, málem se mi nevešel do velké skříně
Vladimír, Olomouc 9 25.01.2018
I kdyz je vetsi, muzete si libovolne posunout vetraky nahoru a dolu a tak si udelat misto pro ramky.
Firma, Kutná Hora 1 28.09.2016
Nejlepší chladič!
Lukáš 06.03.2016
ticho výkon cena
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi