Valentýnské TOPky Valentýnské TOPky

Recenze Noctua NH-D15

Zobrazit katalog
Noctua NH-D15 - Chladič na procesor

Recenze Noctua NH-D15

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NH-D15? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 88 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NH-D15. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NH-D15 i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Václav 14.12.2014
tiché
David, Praha 9 24.06.2016
Chladící účinek je znatelný Kvalita zpracování Tiché větráky Je to fakt kolos, bacha ať se vám opravdu vejde do skříně Ačkoliv je to uvedeno v popisku a papírově se na 775 patici vejde (prakticky taky) tak v balení NENÍ uchycení na 775 procesory! Ty dva větráky tvoří prakticky polovinu ceny
Firma, Plzeň 1 21.02.2019
Tichý, když není v zátěži. Uchladí i7-7820X na 4,8 GHz v plné zátěži, i když to je na hraně. Menší NOCTUA NH-U12S s druhým větrákem navíc i7-7820X uchladila jen při 4,7 GHz a sestava byla lehce nestabilní :-) V zátěži sice hučí, ale zvuk je stále kultivovaný. Nijak neobtěžuje. Pozor na pastu, začátek je ztvrdlý. Je třeba vytlačit bokem a použít čerstvou. Jinak to nebude chladit. Jen do opravdu velké a dobře větrané skříně. Na výkoném procesoru nečekejte 29 °C.
Jiří, Stříbro 23.02.2016
Opravdu obrovský chladič co umí něco uchladit ,-),hlučnost není nulová a to se dalo u tak velkých ventilátorů čekat.Je to výborný chladič. Náročný na prostor ve skříni a tak si předem vše proměřte,já musel experimentovat aby jsem ho tam dostal.
Martin, Praha 10 - Záběhlice 25.10.2018
Tichý Velmi nízké teploty Obrovský, málem se mi nevešel do velké skříně
Vladimír, Olomouc 25.01.2018
I kdyz je vetsi, muzete si libovolne posunout vetraky nahoru a dolu a tak si udelat misto pro ramky.
Firma, Ostrava - Hrabová 28.09.2016
Nejlepší chladič!
Lukáš 06.03.2016
ticho výkon cena
Jiří 02.02.2016
Zadny hluk
Filip 02.12.2015
Velky Tichy Silny A vobec nezlomi dosku ako niekto hovori
123 ...
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací