Valentýnské TOPky POCO mobilní telefon

Recenze Noctua NH-U14S

Zobrazit katalog
Noctua NH-U14S - Chladič na procesor

Recenze Noctua NH-U14S

Zajímají Vás názory a recenze na Noctua NH-U14S? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 63 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Noctua NH-U14S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Noctua NH-U14S i vy.
2 269,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Video GAMA s.r.o. 18.04.2015
Vyborny chladic Tichy chod Premyslene uchytenie Relativne dobra cena Pri instalaciach na LGA1366 resp. LGA775 si treba doobjednat adapter na uchytenie priamo zo stranky Noctua, ktory vam poslu zadarmo po predlozeni faktury za chladic a CPU/MB. Nie je to v navode. Len aby ste predisli zbytocnemu rozoberaniu, comu som ja nepredisiel... :)
Filip, Praha 10 30.09.2015
Kvalitní zpracování Opravdu tichý Za to tento výrobek nemůže, opravdu není co bych mu vytknul, jen jsem si uvědomil, že hluk počítače dělají disky a to tak že naprosto postrádá význam tam cpát takto kvalitní větrák, pokud aspoň jeden disk nebude SSD ale točivej 3,5"
Zakaznik, Praha 27.04.2019
Very efficient cooling, even for overclocked CPU
Jakub, Hradec Králové 12 01.12.2018
Velikost Preciznost zpracování Chladící výkon i5 6600K @ 4,5GHz si chrochtá blahem bez zátěže 30°C se zátěží OCCT do 55°C
Otakar, Kraslice 14.01.2016
Ticho krása max spokojenost osazen 2xair cooler i7 5820 o.c.4,4Ghz gaming 50/60 C samozřejmě to chce dobře větranou skřín já mam CM Storm Stryker
Lukáš, Rudná 21.03.2014
Excelentni chlazeni! Snadna instalace Snad cena ale mela by byt vynahrazena zivotnosti ktera bude vic nez nakej ten patek
Miroslav, Plzeň 31.05.2015
Zhrozil jsem se při vybalení jak je veliký :-D .Na obrázku a videích to tak nevypadá.Teplota mi proti přibalenému chladiči k i5 4690k klesla o 25-30 stupňů.Dlouho jsem se rozhodoval kvuli vysoké ceně,ale 6 let záruka a reference na internetu mě přesvědčili.
René, Bohumín 08.07.2020
dobře sedí na GB B450 Aeorus
Jan, Olomouc 03.04.2020
Stylové Tiché
Firma, Praha 07.10.2017
Tichý Výkonný Instalace byla delší, ale jen proto, že můj case nemá správně veliký průřez z druhé strany motherboardu a musel jsem MB celý vyndat.
123
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací