Jak rychle doručujeme objednávky? Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-2 dny 0-2 dny 1-2 dny 0-1 den 2-4 dny 2-4 dny
Vánoční přípravy Krásné a voňavé

Recenze Nokia 5310 (2020) černá

Zobrazit katalog
Nokia 5310 (2020) černá - Mobilní telefon

Recenze Nokia 5310 (2020) černá

Zajímají Vás názory a recenze na Nokia 5310 (2020) černá? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nokia 5310 (2020) černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nokia 5310 (2020) černá i vy.
1 139,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Rostislav Procházka 25.03.2021
Jednoduchý, lehký mobil na volání a SMS, bohužel citlivá tlačítka po stranách se při nošení v kapse aktivují a regulují nebo vypínají hlasitost vyzvánění i přes uzamčení mobilu. Majitel mobilu je tedy pro volající trvale nedostupný. Po jednodenním vyzkoušení s několika "zmeškanými" telefonáty jsem jej vrátil.
přes bluetooth si načetl během několika sekund kontakty z chytrého mobilu s Androidem rozměry hmotnost snadné ovládání klasický mobilní tlačítkový telefon nelze nastavit barevné schéma - kombinace oranžové, bílé a černé působí agresivním dojmem boční tlačítka při nošení vypínají zvuk vyzvánění totéž při uchopení mobilu
Vojtěch, Trutnov 21.10.2020
Rychlý, přehledný a velice použitelný operační systém. Tlačítka ovládání hudby se dají velice lehce zmáčknout - hudba se neustále přepíná a mění se hlasitost při běžném nošení v kapse. Mobil nejde vložit do kapsy tak, aby zůstala stejná hlasitost a konkrétní skladba. O to horší je fakt, že tato tlačítka ovládají i hlasitost vyzvánění - mobil neustále přechází mezi tichým režimem a režimem "koncert Slipknotu".
Renáta, Benešov 03.05.2021
Poměr cena x výkon Lehký Dobře se ovládá Zatím žádné
Hynek, Žamberk 08.04.2021
Pohodlný do ruky, velká tlačítka, dobře slyšitelný. Do práce kde je hluk dokonalý Velice snadno lze zeslabit vyzvánění. Tlačítka z boku nejsou moc praktická.
Jitka 10.12.2020
prostě tlačítkový telefon docela velký displej
Lukáš, Hostinné 03.04.2021
Životnost baterie Lehké ovládání pro starší ročníky. :-) Boční tlačítka na ovládání hudby při nošení v kapse vypínají zvuk vyzvánění i když jsou zamknuté klávesy. Vidím to jako veliký nedostatek. Najednou zjistíte, že vám volala spousta lidí a nic jste neslyšeli.
Ivana, Praha 5 - Smíchov 03.11.2021
  vracím, cena samozřejmě napovídá, že nelze čekat zázraky, ale je to krok zpět, kupovala jsem mamince místo stávajícího modelu Nokia 230, ale tento tlf měníme zpět za Nokii 230... stávající telefon má ještě menší display, složitější obsluhu - maminka tápe... rozhodně doporučuji starší, ale za mě osobně určitě lepší Nokii 230
Jana, Praha 3 - Vinohrady 25.11.2021
Lehký Baterie vydrží fakt hodně Neintuitivní ovládání, malé možnosti přizpůsobení Na hlavní obrazovce není indikátor hlasitosti ani profil Samovolné mění profil, takže bez jakéhokoliv zásahu najednou nezvoní, než jsem na to přišla, tak mi to způsobilo hodně problémů
Filip, Ústí nad Labem 24.08.2021
Jsem hodně konzervativní uživatel a většinou se přizbůsobím všem vlastnostem telefonu. Ale boční tlačítka, která už při letmém dotyku mění hlasitost vyzvánění i při zamčené klávesnici jsem nerozdýchal :) Po týdnu jsem telefon vrátil a koupil si Nokia 230 (prakticky totéž, ale bez bočních tlačítek).
Malá hmostnost a rozměry Asi velká výdrž baterie (po týdnu jsem tel. vrátil) Kvalitní zvuk Boční tlačítka na hlasitost Zcela zbytečný fotoaparát vzhledem k jeho nulovému rozlišení :) Nelze nastavit hlasitost budíku Nespolupracuje s žádným Nokia Suitem na PC
Petr, New Delhi, Delhi, Indie 16.11.2020
Tlačítkový bez hloupostí Je to pouze tlf
12
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi