Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Cenové bomby

Recenze Nokia 7.2 Dual SIM

Zobrazit katalog
Nokia 7.2 Dual SIM - Mobilní telefon

Recenze Nokia 7.2 Dual SIM

Zajímají Vás názory a recenze na Nokia 7.2 Dual SIM? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nokia 7.2 Dual SIM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nokia 7.2 Dual SIM i vy.

Uživatelské recenze

Petr, Praha 5 - Stodůlky 25.01.2020
Telefony od Nokia (HMD) jsou povedené. Pro mě je nejdůležitější foťák, úložný prostor a rychlonabijeni. To vše tato Nokia má, k tomu je ještě pěkná. Doporučuji
Fotoaparát Rychlonabijeni Update policy od Nokia Android One Nemá kovový rám jako její předchůdce 7 plus
Milan, Kaznějov 07.07.2020
rychlý, spolehlivý krásný výborné foto
Firma, Praha 1 - Staré Město 22.09.2020
prostě telefon střední třídy, za tu cenu je to naprostá pecka. :)
nádherný desing, skvělý fotky a svižný chod telefonu.
Matěj Hebký 13.05.2021
po roce používání rozhodně nedoporučuji, seká se i při odemykání obrazovky, displej má osvícenou klávesnici, často přestane fungovat foťák nebo repráky do restartu telefonu
 
Radek, Praha 10 - Malešice 17.11.2020
Naprosto skvělý telefon, má vše, co je potřeba - dostatečný výkon, nezasekaný operační systém nepotřebnými aplikacemi a velmi dobrý foťák. Rozmýšleli jsme se mezi Samsung A51 a tímhle, všechny recenze byly reálně shodné, ovšem hodnocení uživatelů na S A51 bylo velmi negativní, takže jsme se rozhodli pro tento a byl to skvělý tah. Zatím jsme žádné neobjevili.
František, Praha 10 08.11.2020
Žádný bloatware, čistý Android Velmi slušný výkon za slušnou cenu
Firma, Praha 1 - Staré Město 13.12.2019
Nice design Cool colour (green) Camera is cool. Still learning how to use all the functions. Fast charging Android One No sync software for syncing PC/Outlook and Nokia 7.2. Will give 5stars if this is sorted. Short charging cable. Sorted. Bought a longer one.
Petr, Rokycany 25.02.2020
Pomalu dozrával čas na změnu telefonu. Nadstavbu jsem po zkušenostech s Honorem nechtěl (čím dál větší omezování chodu aplikací, tragické propojení s Fitbitem, některé notifikace až s připojením k wifi...), a tak jsem po letech sáhl po Nokii s AO. Stačila by čtyři-dvojka, ale micro USB nebrat. 7.2 je na mé potřeby svižný telefon, fotoaparát není pro mne prioritou, ale proč nemít pixelů víc. A je i hezký. A to je asi tak vše. Pro někoho to je pouze malichernost, ale mě ty věci, o kterých se zmíním, chybí, nebo vadí. Takže... Notifikační dioda je na první pohled efektně umístěna, ale v praxi naprosto k (h)ničemu. Navíc, aspoň v mém případě, se rozsvítí jen a pouze u aplikací od Googlu. Zlaté časy notifikací na displeji. Schází mi přijmutí hovoru přiložením k uchu. Pokud jsou ke kontaktům přiřazeny vlastní tóny, při poslechu hudby přes BT u příchozího hovoru zazní jen nějaký systémový tón. Tím pádem musíte vyndat telefon, abyste zjistili, kdo volá. Otočením telefonu hovor odmítáte, já bych raději ztišil zvuk. To sice jde, ale pohybem nahoru. Nejsem fanda do výřezů, je opravdu nehezký. Bohužel tady nejde skrýt. Rámečky neřeším. Mám ho krátce, a tak je možné, že něco přibude. Osobně, vědět všechno tohle, nekoupil bych si ho.
svižný systém bezproblémové propojení s náramkem rychlonabíjení (podle nabíječky) výše uvedené postřehy
Martin, Zdiby 31.12.2019
výborný telefon rychlý a stabilní cena v dnešní době chybí v balení bezdratová dobíječka horší sluchátka
12
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací