Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás varovali před podvodnou SMS, která informuje o losování výhry. Tato SMS není zasílána společností Alza.cz. Prosíme, na tuto SMS nereagujte.

Doručení zdarma Probuď v sobě hráče

Recenze NVIDIA SHIELD Tablet K1

Zobrazit katalog
NVIDIA SHIELD Tablet K1

- NVIDIA Tegra K1 Quad-core 2.2 GHz 32-bit, IPS 8" 1920x1200, RAM 2GB, interní paměť 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0 LE, GPS, 5Mpx HDR kamera, mini HDMI, micro USB, micro SD (max. 128GB), 4K ready, Android 5.0 Lollipop

4,6
Hodnotilo 447 uživatelů
5 348x
4 61x
3 14x
2 8x
1 16x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

René, Pardubice 08.12.2015
Naprosto dokonaly tablet pro nekoho, kdo chce brutalni vykon za rozumne penize. Rozhodoval jsem se, jestli za dane penize koupit neco v deseti palcich s ctyrjadrem na 1,3Ghz nebo se uskrovnit na displeji a vzit tuhle brutalitu s Tegrou ctyrjadrem na 2,2Ghz - jsem moc rad, ze jsem vzal tenhle, vsem doporucuji.
Nehorazny vykon - Antutu benchmark 1920x1080 - cca 60000 bodu! Nadherny IPS FullHD displej - jemny s krasnymi barvami Tenke telo, dobre se drzi Je lehoucky Dodavan bez jakehokoliv prislusenstvi, coz se krasne promita na cene! Minula generace mela plne prislusenstvi a stala o 2500 vic. Nabijecku micru usb uz ma snad doma kazdy, pouzdro se da koupit aftermarket za 300 a gamepad za 1600 taky nepotrebuje kazdy. Za me palec nahoru! At se snazim sebevic, zadne zapory nenachazim...
Zakazník 18.12.2015
Za ty peníze opravdu hodně muziky. Mohu jen doporučit!
* kvalitně zpracovaný *velmi výkonný a svižný * má skvělý zvuk *výrobce tablet nezaplácal zbytečnými aplikacemi *streamování her z PC funguje perfektně a to i na cestách na mobilním připopjení * po zapojení k TV je z něj herní konsole a tablet v tomto režimu vydrží několikanásobně déle na baterii *pokud doma nemáte herní PC, tak je i možnost si za poplatek zaplatit steaming her ze serveru NVIDIA * chybí vybrace *dodáváno bez příslušenství a to i bez nabíječky *některé hry si bez controlleru, nebo klávesnice s myší nezahrajete
Jakub, Praha 27.11.2015
Lehoučký, dobře padne do ruky, pogumované okraje. Výkonný, svižný, bez balastu (až na nVidia app, ale ty jsou jen plus). Úžasná odezva na stylus. Skvělá práce s Shield Controllerem. Stylus nelze vložit do těla této verze tabletu, což není (nebylo) napsáno v materiálech prodejce. Jinak jen klady.
Zákazník 07.02.2016
doporučuji zároveň koupit spolehlivou 2A nabíječku, která ty ampéry skutečně dá.
super výkon super cena sw podpora je nutno dokoupit nabíječku
Vítězslav 01.12.2015
Kupovány dva pro děti - dle jejich názoru: 1. Nyní testováno, přesněji prý tak za půl roku 2. Velmi kvalitní, pogumovaný 3. Lehký, dobře se drží 4. Nadstandardní výkonové parametry 5. Cena odpovídá kvalitě výrobku 6. Jeden do týdne vrácen - pro jedno dítě malý display 7. Spokojenost, doporučeno známému, objednávám další tablet pro jeho adolescenta 8. Škoda, že součástí není nabíječka, nedá se tak lehce sehnat 1. Zatím nic, snad se to nezmění 2. Nedá se hned objednat další příslušenství - ale to není závada, to je logistika
Vladimír, Hradec nad Moravicí 03.02.2016
koupeno pro školačku.....rychlý,pravidelné aktualizace,Android 6,výborný kreslící program Nvidia Dabbler....po týdnu používání není problém,jen je potřeba vybrat dobrou nabíječku 2,1 ampérovou. Při hraní her výdrž asi 4 hod. což při dané baterii je asi normální.
Ondřej 02.12.2015
Tablet používám něco málo přes týden a jsem s ním naprosto spokojen. Na streamování her z mého domácího pc na cestách je ideální a služba od nvidie funguje také dobře. Baterka vydrží kolem 5 hodin hraní stremovaných her. Spolu s ovladačem mohu jedině doporučit. vzhled zvuk rychlost celého tabletu streamovaní her tlačítka na zapnutí a zvuk se mačkají hůře, chce to zvyk
Lukáš, Dvůr Králové nad Labem 18.12.2015
Tak za mě produkt roku ! Tak skvělý a do detailu propracovaný výrobek jsem dlouho nedržel v ruce. Od software po hardware na jedničku. Není zkrátka nic negativního. Mám za sebou výkonné PC, konzole, ale tohle mě dostalo.. Mám to i s gamepadem a to je prostě zážitek.. co na to říct.. KUPUJTE !
výkon cena design mobilita zpracování těla tabletu nVidia ! těžko najdete
Ondřej 18.06.2016
Mam jiz druhy talet, prvni po aktualizaci androidu zacal selhavat. Nez jsem reklamoval prvni z roku 2015, nasel jsem informaci, ze je mozna chyba baterie a ze tyto tablety NVIDIE stahuje. Zaregistroval jsem se na webu vyrobce, do 6 tydnu jsem obdrzel zbrusu novy tablet, stary jsem vypnul. Ani jsem neresil reklamaci pres Alzu.
Bez problemovy chod Zadny zbytecny software V dane kategorii super Obal resi jen jednu stranu tabletu
Lukáš, Nový Bydžov 25.01.2017
Vysoký výkon (nejvýkonnější grafická karta v tabletu) Bude Android 7 ( oficiálně oznámeno v únoru 2017 ) S nabíječkou nemám problém koupil jsem od SONY s podporou rychlo nabíjení cca do 1,5 hod. nabitý tablet Podpora OTG lze připojit cokoliv možnost využít bezdrátového ovladače Xbox 360 wireless controller Líbivý design Kvalitní Display ( pozorovací úhly i barvy ) Stereo reproduktory umístěné z levého a pravého boku tabletu se solidním zvukem Lze přehrávat pomocí kabelu do TV 4K video Streamování her z PC nebo z cloudu Nvidie Prémiové hry DOOM 3, Portal a další ( v maximální kvalitě ) Poměr cena / výkon bezkonkurenčně nejlepší tablet za tuto cenu Výdrž Baterie - před koupí jsem věděl hlavně jde o hardware který není úsporný ale výkonný ( jde řešit dokoupení powerbanky ) Škoda že nedělají i s WINDOWS 10 HNED BYCH KOUPIL
Emil, Brno 24 16.11.2016
Tablet používám asi 3 měsíce a zatím sem nenašel žádné závažné chyby :)
Rychlý Design Pěkný display Žádný problém připojit myš a klávesnici Lze přikoupit originální kryt obrazovky Bez powerbanky ani na krok Lehce upaplatelná zadní část Někdy po zapnutí lehce zmatený ale rychle se srovná :D
Dominik Fassel 29.02.2016
Tablet je výkonný s výborným vzhledem...ale bohužel to tak bylo u androidu 5.0 Před týdnem jsem si updatoval android 6.0 a polovina appek mi přestala fungovat(padání,nejde stahnout)zajímavé že android 5.0 byl v pořádku ;(
 
Matěj, Dobris 16.02.2017
Skvělý tablet za dostupnou cenu. Vynikající podpora od výrobce. Možnost aktualizace na Android 7.
Výkon Podpora Výdrž Žádný bloatware Hmotnost Nic
Štěpán, Lubná u Rakovníka 10.02.2017
Víkon Cena Aktualizace na android 7 (instaluje na sd kartu až po aktualizaci stejně ji nejspíš budete muset formátovat. Spracování
Radek, Gjdjhd 29.12.2016
Vse funguje jak ma. Pri maximalni zatezy teplota je 40 stupnu
Petr, Praha 12.12.2016
vykon cena displej repracky nekdy dokaze pekne topit mini-HDMI a micro-USB konektory nevhodne blizko sebe baterie toho moc nevydrzi (cca 1/3 toho co zvladne Sony Xperia Z2 Tablet) nekdy nereaguje na dotyk. pri nabijeni skoro vubec nereaguje na dotyk
Daniel, mratin 02.11.2016
vysokej vykon
David, Čáslav 21.07.2016
Výkon Zvuk výborný Dobrý (za tři) display Na tablet rozumný fotoaparát S poslední aktualizacícelkem funkční dotyk při nabíjení ?? Celkem chladný Téměř holý android Rozumná výdrž pri hraní Příjemná záda Cena (Vzhledem k ceně mohu doporučit) Jen 16Gb Neskutečně se špinící záda V šeru horší fotoaparát Zpracování působí trošku lacině (není špatné ) Tlačítko power už asi nikdy neudělají lépe, špatně se mačká Proč nemá probuzení double tapem? (mám na tom závislost a vyřešilo by to špatný power button) Tak po krátkém použití zjištěno toto: Dotyk není 100% tak 90% a při nabíjení 75% Volnější zadní kryt hlavně v pravo dole Tak 3x do týdne začne špatně číst z sd karty, musí se vyndat a zandat a nejlépe i restartovat. (Vyzkoušeno na kartách Patriot 64, Samsung evo+ 32, Samsung evo+ 64) Protože potřebuji nekompromisní výkon, stále tablet doporučuji :-)
Jaroslav, Tachov 16.06.2016
Rychlost, čistý android, spolupráce se stolním počítačem Žádné
Lukáš, Praha 3 19.01.2016
výkon svižnost prostředí, takřka čistý android displej skvělé a rychlé aktualizace Android 6.0 fotoaparáty jsou na tablet dobré reproduktory neurazí cena kdyby to byl 9" byl by ještě lepší jinak nic
Florenc 16.01.2016
Bezkonkurenční výkon za 5500kč??
Výkon cena Bez nabíječky každý má od mobilu Marschmallow správa oprávnění Funkce adaptivní sd karta Žádné zbytečné příslušenství setříme planetu a kapsu Rychlejší ani už nemůže být. Nejde stáhnout manuál jen online
Zákazník 06.01.2016
Svižný
 
Tomas Krupa 01.01.2016
Doporučuji
Výkoný Perfektní zvuk Rychlý Nejlepší nabouchaná mašinka Idealní bonusová herní konzole k telce,kvúli ní jsem musel zvýšit net z 12MB na 50MB a nelituji :-) 3x víc výhod jak PC a normálni tablet Android 5.0 ale už mám šestku Cena Přenosnost Příslušenství ale nevadí..nabíječku mám z netu 2,1A za 100kč a origoš se nemusí kupovat ....navíc mi dobije tablet za 2Ha 15 minut a dobíjí úplně v klidu i při hraní doom 3 Pár her s ovladačem nefunguje i když píšou že má plnou podporu Dokoupeno ovladač 1500kč ale nelituji
Tobiáš Štolfa 19.01.2016
Tablet je výkonný má hezkou kvalitu a ta cena to je jak říkám ''masakr''. Pokud de o obal je docela drahý ale vyplatí se. K tabletu když jsem ho objednal nebyl žádný obal na skladě i když na skladě bylo asi 10 tabletů škoda že nebyl rovnou. Nereklamuju. Nařachaná herní mašina do ruky do postele či na gauč!
úžasná rychlost témeř nejlepší výdrž baterie kvalita obrazu cena** nabijí se pomale pokud hrajete hry typu ''cookie clicker'' dvouma prstama displej se sekne a neodpovídá zadní strana se strašně patlá (otisky atd.)
VeruZ 14.01.2016
Tablet funguje dobre. Velka chyba, ze alza slibuje dodani nabijecky (ja osobne sleduji prislibene naskladneni uz od listopadu) a stale nic. Koupit si jinou nabijecku je trosku risk, ja mam momentalne nabijecku jine znacky, ktera ma silu na nabiti tabletu, ale shield si s ni nerozumi a nabijeni je dosti pomale. Nekdy se ani nechce nabijet a navic se shield pri nabijeni seka. Cetla jsem bohuzel recenze, ze si s jinymi nabijeckami moc nerozumi. Kdyby mel nekdo tip na nabijecku, ktera neni original k shieldu, ale s shieldem si rozumi a nabiji kvalitne, tak si rada necham poradit. To cekani na naskladneni je ubijejici, takova pohadka...
Super tablet Chybi nabijecka v baleni
Martin, Opava 1 07.09.2016
Výdrž na baterii Výkon Display Čistý Android s možností aktualizací (kupoval jsem s 5.0, už mám 6.0.1) Zpracování - používám 9 měsíců a na dvou místech mi praskl střední kryt (rámeček kolem tlačítek), přitom jsem s ním nikde nešvihnul. Průměrný zvuk
David, Pardubice 24.11.2017
Škoda ukončení prodeje. Nejlepší tablet co jsem kdy měl.
Tomáš, Olomouc 25.06.2017
TOP cena/výkon kvalita zpracování skvělý zvuk možná slabší výdrž
Jiří, Liberec 21.04.2017
Spokojenost Android a připojování na wifi
Václav, Praha 13.03.2017
Naprosto nepřekonatelný herní tablet, který v dané cenové kategorii nemá konkurenci. Zvládá cokoliv, nejen hry. Plně kompatibilní i s jinými herními ovladači (Mad Catz). Úžasný přístroj se skvělou podporou od NVidie. Vlastním tento tablet již od minulého listopadu. Stalo se mi, že se po updatu porouchalo přijímaní wifi signálu (ojedinělý defekt, nikdo jiný z mých známých tento problém neměl). Párkrát jsem problém řešil s podporou od NVidie přes chat. Řešení se nenašlo a tak mi poslali ZCELA NOVÝ TABLET!! Netřeba reklamace řešit přes alzu, prostě popíšete svůj problém. NVidia uhradí cestu do Amsterodamu a zpět a zhruba do týdne máte zcela nový přístroj.To je na české poměry nevídané.
Nenašel jsem hru, kterou by nezvládl Jaké zápory?
Pipa 11.02.2017
Poměr cena výkon super. Momentálně instaluji oficiální android 7.0 neuvěřitelné.
Podpora výrobce kupováno s A 5.0, momentálně má už 7.0. Výkon Vzhled Filipové magnetické pouzdro MustHave Zvuk Chyba v konstrukci (taky mi po roce praskl plast u tlačítek). Kvalita fotek (ale kdo používá tablet na foceni) ale za tu cenu... Složité sehnat fólii.
Hanka 31.01.2017
doporučuji
úplně všechno nic sem za tím nenašla.. možná jen to že to je bez příslušenství což mě moc ani nevadí.
Kryštof, Praha 2 - Nové Město 26.01.2017
Nejepší tablet který jsem kdy měl. Po roce stále funguje jak má, neseká se, hry na něm vypadají suprově, dokoupil jsem i controller. Výhodou je HDMI a jeho GameMode. Jednoduše se obraz přizpůsobí televizi a tabletu se vypne obrazovka pro úsporu energie. Samozřejmě funguje i klasicky zrcadlení kdy máte obraz na tabletu i v tv. Koupě nelituji. Po roce tvrdého testování kdy je tablet denně v provozu cca 5h v kuse bez problému. Žádné zápory.
Tomáš, Bohumín 09.01.2017
Cena Výkon HD display Design Pro bezchybné streamování je potřebny router, který zvládá 5gHz pásmo, což není nikde ve specifikacích prodejce uvedeno Dostupnost originálních příslušenství Absence blesku Základní balení by mohlo obsahovat alespoň originální nvidia nabíječku
Pavel, Třešť 07.01.2017
Super mašinka Škoda že k tomu není nabíječka
Igor, Praha 5 04.01.2017
Super, absolutní pecka Nabíječka není součástí balení
Tomáš, Kropáčova Vrutice 03.01.2017
kam se hrabou ostatní " herní" tablety mám tablet cca rok a zatím bez jediné chybičky.
fantastický výkon nádherný rozlišení prostě topka full výbava je trošku dražší, já dokoupil jeste ovladač a offi nabíječku a cover a hned jsem byl skoro na 9.000
Filip, Praha 02.01.2017
To jsem necekal, ze muze byt za tak malo penez tolik muziky. Ostatni tablety se muzou jit zahrabat a stydet se. Zatim neni k dostani nvidia controller, snad ho casem naskladni.
Pavel, Mělník 25.12.2016
super hra vyborný výkon nemá nabiječka musi dokoupit.
Ladislav, Milovice 05.12.2016
nejrychlejší tablet za tuto cenu, kolem 5500 HDMI výstup Antutu benchmark 92845, hlavně díky 3D má ho dcera a ne já :-)
Zakaznik 28.11.2016
vyborny tablet vykon hmotnost display napajaci adapter nieje v baleni
Radek, Brandýs nad Labem 16.11.2016
Vydrz baterie Rozliseni displeje Kupujete opravdu jen tablet a micro USB nabijecku ma doma kazdy, ale doporucuji vykonnejsi nabijecku (treba takovou jaka je soucasti baleni Samsung Galaxy S7). Jinak se tablet pri pouzivani nenabiji, ale jen se nevybiji. Trochu studenejsi barvy, ale jinak se neda vytknout nic.
prazsky kokot 16.11.2016
Paradni tablet, neveril bych ze za tuto cenu se da poridit tak kvalitni zarizeni
Vsechno Zatim nic
David, Plzeň 15.11.2016
Velky vykon, skvela vaha, tloušťka, display,zvuk.
František Jurina 10.11.2016
nvidia shield tablet je vysoce výkoný a výborný tablet.Doporučuji všem co mají rádi hry a chtějí si je zahrát třeba v autobuse.
paměť procesor grafika dokupování např. obalu a invidia ovladače výdrž baterie doporučuji powe bank na dlouhé cesty
Tomáš, Rožnov pod Radhoštěm 10.11.2016
výkon pěkně se drží prostě tablet na hry nvidia online hraní odladěný čistý android display není až zase tak špatný jak píšou v recenzích zvuk na tablet ok chybí notifikační dioda škoda že se musí dokoupit nabíječka atd
Elena 05.11.2016
Super, maximální spokojenost. Používám denně při jízdě kamionem
ano Ne
Michal, Brno 23 04.11.2016
Poměr výkon/cena. Perfektní zpracování a dostatečný výkon na vetsinu her. Výdrž baterie. Za mě určitě nic.
Zakaznik 04.11.2016
už druhý kus, oba fungujú skvele zatiaľ žiadne
Ondřej, Ledčice 03.11.2016
cena, výkon, velikost, baterka nenasel jsem
Július 26.10.2016
top produkt za tie peniaze bateria pri wifi ide rychlo dolu.. ale za tu cenu
Zákazník 21.10.2016
Excellent Tablet
Pavel, Dubňany 13.10.2016
výkon zpracování zvuk obraz systém
Zakaznik 05.10.2016
vykon nic
Ireneus Leze 02.10.2016
Výkon NVIDIA Cena Absence nabíječky
Zákazník 15.09.2016
Umí vše co jsem zatím zkusil je schopnější než vetšina stejně drahých tabletu
Ján 12.09.2016
Nadupany tablet Neviem
Zakaznik 12.09.2016
vymena za ipad mini 2 ktory uz ma nudil cena kvalita stereo repro smerovane dopredu výkon s androidom 6.0 ktorý prispôsobil sd kartu ako interné úložisko mám 130 GB internú pamäť snád len dlhá doba čakania kedze tablet je stale vypredaný ale to len svedci o jeho oblubenosti
Zakaznik, Chomutov 11.09.2016
rychlý, super na hry nabíječka není součástí tabletu
Anna, Ústí nad Labem 11 11.09.2016
je prostě parádní
Jan, USTI NAD LABEM 10.09.2016
Vykon Streamovaní her z pc hraní z cloudu zpracování výdrž baterie Streamovaní her z pc ale musíte mít GK Nvidie
Josef, Teplice 31.08.2016
Výkon Android 6 Dobrý displej Slabší na baterii, ale to je vzhledem k výkonu a displeji pochopitelné Bez příslušentsví
David, Most 17.08.2016
Výkoný tablet co nahradí i herní konzoli Za ty peníze nic
Jozef 01.08.2016
Setko je jak ma byt, naozaj super tablet ani jeden freez, apky idu plynulo Stereo je super, kto ma Spotify uzije bez prenosneho repraku podla mna Este som neskusal ten Nvidia hub, ale urcite zakupim hry ako borderlands 2, pre sequel alebo doom 3, a urcite dokupim joystick Support nvidiacky je apsolutne uzasny uz som mal 2 problemy s nastavenim apky a vzdy mi do 12 hodin odpisali a este som predtym chcel vidiet ich support a takisto do 12 hodin vam chalani odpisu Tablet sa ani po narocnych apkach nezahrieva, velkost je akurat si myslim Nvidia zase nesklamala, mam aj graficku kartu od nich v PC ktory som sam skladal, pC fachci bez problemov, s jedinou apkou nemam problem takisto GTX 970 ASUS STRIX 4GB GDDR5 A ak si niekto mysli ze za 200 € je to odr*, nech si pozre ine tablety a moze si teda kupit tablet za 500-600€ kt. Ma podobne charakteristiky Mal som problem s aplikaciou Spotify na androide Marshmallow, je tam nejaka zmena s formayovanim karty, mozte ju naformatovat ako vonkajsie alebo vnutorne miesto ale to som za hodku vyriesil chalani zo Spotify maju problemik v FAQ a urcite aj ine apky budu mat Jedine co by som vypichol je ze na obrazkoch je take to pero stylus sa vola tusim. To je ale asi ina verzia mozno starsia tabletu, ale ja to tu nemam
Martin, Brno 22.07.2016
není co dodat, výkon osmijádra ohromí všechny, nemá srovnání se samsunk apod. a cena skvělá, čistý android, luxusní výrobek, zvuk neuvěřitelný
Štěpánka, Zlechov 21.07.2016
Potřebovala jsem nový tablet na zpracování fotek (do terénu, na cesty). Jsem maximálně spokojená, výborný obraz, pracuje svižně, nové aktualizace nabíhají ... ještě si asi dokoupím stylus ... a větší kartu (a budu z toho mít i mobilní úložiště) ;) Ta tlačítka pro zapínání tabletu a pro hlasitost zvuku jdou opravdu hůř, zadní strana se lehce "otlapkává" ale to je jen kosmetický detail :)
David, Most 21.07.2016
Výkonný tablet za rozumnou cenu.
Nahradí herní konzoli. Herní ovladač je vlastně nutnost.
Zakaznik, Horoměřice 16.07.2016
poměr cena\výkon design skvělý zvuk na tablet brutální rychlost dobrý jak na hry tak i na práci, čtení atd. nic
Pavel, Brno 03.07.2016
Výkon Vzhled Cena NVIDIA Zvuk Žádné příslušenství oproti starší verzi
Marek Hlaváč 30.06.2016
Skvělý herní tablet
Vše Nic
Michal, Chrast 21.06.2016
Rychlý, výkonný, perfektní displej, prostě kvalitní kousek! Snad jen že je bez nabíječky "v základu"
František, Rokytnice v Orlických horách 19.06.2016
super tablet, dobrej vykon Nevidím důvod proč za ty peníze neni nabíječka :(
Jakub, Plzeň 1 18.06.2016
Pořád nemá konkurenci kvalitou, cenou ani výkonem. Vychytávky od Nvidie (Shield Hub- doporučené hry, streamování záznamů obrazovky, celoobrazovkový mód, ...) Možnost přikoupení skvělého stojánko-krytu, stylusu a ovladače. Skvěle promyšlené zařízení. Neustálý update softwaru. Výrobce se opravdu stará a naslouchá uživatelům, aktuálně Android 6.0 s červnovými aktualizacemi zabezpečení (to se Vám poštěstí maximálně u Nexů). Mini HDMI (na hry, prezentace nebo jako multimediální centrum). Stereo reproduktory. V podstatě dva roky staré zařízení. Ne úplně skvělý displej (za danou cenu, ale špička). Nutnost nabíjet alespoň 2A nabíječkou. Možná příliš zapuštěná tlačítka na ovládání hlasitosti a vypnutí/zapnutí (alespoň se nedají stisknout omylem). Ne zcela dobře fungující čidlo jasu (lepší nastavit jas ručně).
Lenka, Kladno 17.06.2016
Výkon Zvuk Vzhled Mohl by být větší displej (není zápor spíš přání) Nabíječka není v balení
Monika, Hlinsko 15.06.2016
Výkon Rozměry (8") Paměť Možnost aktualizace na Android 6 (ihned provedena, bez problémů) Cena Určitě doporučuji, pro zábavu i práci Šikovný stojánek (k dokoupení) Vyšší spotřeba baterie (za necelý den aktivního používání vybitá) Trochu vyšší cena originálního příslušenství
Daniel, Praha 9 14.06.2016
Rychlost Displej Spustíte cokoliv a velice rychle sd karta mate dvě možnosti bud na ní budete mít všechny aplikace nebo obrázky a videa obojí nelze takže málo prostoru pro data to neřeší Muset nabíjet s originální nabíječkou kterou nutno koupit se všema 2.4 Am nabíječkami při nabíjení se tablet seka
Aleš, Praha 4 libuš 12.06.2016
  žadné
Jakub, Mosty u Jablunkova 10.06.2016
nejlepsi vec co jsem si hned po xboxu koupil
Jan, Velké Popovice 30.05.2016
super výkon, bez zapnuté wifi vydrží opravdu dlouhou na baterii, při aktivním používání s wifi zhruba 3 hodiny, Asi nejlepší tablet na práci i zábavu prodává se samostatně, tzn, že k němu nejsou základní věci jako USB kabel, nabíječka nebo kryt.
Dominik Fassel 11.05.2016
Tak jsem starsi shield tablet reklamoval a koupil si novejsi... ma android 6.0.2 a konecne....nepada mi nic a vse funguje jak ma Jinak co se tyce baleni tak chybi jen nabijecka,ale tu sezene snad kazdy....
Dobra cena Sviznost Desing Nabijecka se musi dokoupit k specialnim hram od nvidie je potreba ovladac chybi u tabletu zastrcka pro nvidia dabler , coz bylo u minule verze nvidia shield tablet To jsou jen mensi zapory
Dominik Fassel 19.04.2016
Ano zase já....moc dekuju ma reklamace schvalena(8000Kč jsem dostal a za 5500KČ jsem znovu koupil tablet) konecne je to vse na androidu 6.0.1 funkcni tak neni na co stezovat....vyborny tablet za super cenu...
Vykon Desing cena bozi tablet Jen ten muj starsi typ ktery se nepodporoval
Michal, Praha 10 19.04.2016
výkon kvalita reproduktory zatim nic
Lukáš, Nymburk 19.04.2016
Za 5500 velmi dobrý a nadupaný tablet Skoro čistý Android Tlačítka na boku zařízení
Mikuláš, Praha 5 19.04.2016
Rychlost Výkon Design Prostě skvělý tablet za tu cenu, pro hráče ideální volba :o) Nutnost dokoupit origoš vybavení
Martin 05.04.2016
Kvalitní zpracování Perfektní obraz Výborná výdrž baterie Pěkný design Veškeré doplňky dobrovolné, ne nutné Nabijete nabíječkou, kterou doma určitě máte Všechna tlačítka až trochu "moc utopená", hůře se mačkají (prakticky je ale nemusíte použít, pokud máte cover)
Zákazník 02.04.2016
Dobrá kvalita za rozumnou cenu. Multifunkčnost tabletu.
Hraní PC her
Jaromír, Hradec Králové 2 28.03.2016
Zatím naprostá spokojenost. Velký výkon za rozumnou cenu.
Výkon Cena
Martin, Praha 4 - Podolí 24.03.2016
Za primerenou cenu hooodne muziky
Zuzana 20.03.2016
Skvely tablet I pro ty co nevyuziji jeho gaming funkce Bezi plynule Velmi citlivy dotykovy display Nejnovejsi android,ktery umoznuje regulovat pristup aplikaci k vasim udajum Nutnost nabijet kazdy den i bez hrani, se starym nexusem 2013 se mi to nestavalo
Zákazník 10.03.2016
Z důvodu hardwerového vybavení Je super Šlape jako hodinky Doporučuji Super rychlost a velikost Koupit si pořádné nabíjení a kryt.
rychlost , spolehlivost,design,hdmi nemá nabíječku , stylus, kryt
Václav, České Budějovice 08.03.2016
všechno v pohodě běhá, žádné zádrhele. bylo dost obtížné nastavit tablet po prvním zapnutí. Nevím jak ale byla aktivována funkce pro nevidomé nebo jak to nazvat. Ale po chvíli složitého pohybování se podařilo přepnout zpět do normálu.
Radim, Rantirov 07.03.2016
Výborný výkon, pevná konstrukce, solidní výdrž baterie. Zatím naprostá spokojenost. Jak uváděli všichni - tlačítko na zapnutí tabletu vymýšlel nějaký psychotronik - nikdy nepoznám jestli jsem ho už zapnul nebo ne.
Michal, Babice u Uherského Hradiště 06.03.2016
Skvělá koupě nejen za ty peníze. Stalo se, že se nepodařil SW update, ale v Nvidii v tomto směru odvádí lepší a rychlejší práci než i samotný Google. Teď už je vše OK. Tablet určitě můžu doporučit, ať už na hraní (v takovém případě se vyplatí pořídit i controller), tak i na cokoli jiného - čtení, sledování videa - je hodně všestranný.
kvalitní konstrukce naprosto dostatečný výkon parádní displej, pro mě ideální velikost 8" aktuální, téměř čistý Android možnost streamovat PC hry až zarážející poměr cena/výbava při hraní se dá vybít i za 3 hodiny - vzhledem k výkonu a displeji to je ale vlastně dobrá výdrž někomu může vadit absence nabíječky
Martin P. 05.03.2016
Nejlepší tablet s opravdu brutálním výkonem za parádní cenu. Užívám ho už téměř 4 měsíce a zatím žádné problémy.
Rychlé aktualizace na nejnovější verze systému (6.0) Brutální rychlost Dobrá cena Váha Dobře se drží, Pogumovaná zadní část tabletu Skvělé reproduktory Nejsou vybrace Možná trochu nevýhoda, že se musí dokoupit nabíječka, ale to dnes není žádný problém.
Jakub, Jeseník 05.03.2016
Rychlost Nic
Filip, Kraslice 04.03.2016
poměr výkon/cena FHD rozlišení IPS displey (pozorovací úhly, barevná přesnost) v balení žádné příslušenství, ale díky tomu je cena takto nízko
Jakub, Praha 4 03.03.2016
Android 6 Kvalita zpracování Kompaktní Dobrý zvuk Občas horší barvy, ale není to nic hrozného
Hana, Žihle 02.03.2016
Vzhledem k ceně je tablet naplněn jedním z nejvýkonnějších hardwarů, který se dá v dnešní době sehnat. Nemá chybu. Bez příslušenství (v dnešní době ale není těžké sehnat nabíječku schopnou zastat tuto funkci a i další příslušenství je sehnatelné)
Michal, Hustopeče u Brna 25.02.2016
výkon, konstrukce, controller, cover
Pavel, Miličín 24.02.2016
Hodne muziky za malo penez Grafika Rychlost Cisty Android Dobra podpora od Nvidie Bezkonkurencni vykon Predchozi verze tabletu mela prihradku na stylus. V tomto pripade musim davat na stylus pozor
Zákazník 22.02.2016
Koupil jsem pro použití s dronem DJI Phantom3 Advanced a jsem naprosto spokojen.
Rychlost Super displej nic
Daniel, Havířov 19.02.2016
Šílený výkon vzhledem k ceně Kvalitní displej, nic na co byste se báli sotva šáhnout Výborné reproduktory (ano, je to možné) Ač plastové, tak dobřé slícované tělo, které nemá lesklé plasty. Naprosto svižné fungování na minimálně upraveném Androidu 6 Marshmallow Nedostanete žádné příslušenství (nabíječku si musíte koupit s výstupem alespoň 2,1 A, aby se tablet při užívání a simultánním nabíjení nezasekával) Bez rootu nejde využít jiného než originálního gamepadu Nevýhoda malé integrované paměti je anulována funkcí nového Androidu využít SD kartu jako integrovanou paměť
Ondřej, Ledčice 19.02.2016
Menší než iPad mini. Vejde se do většiny kabátů a bund. Baterie vydrží cca 5-6 hodin filmů pouštěných z tabletu
František 18.02.2016
Velmi svižný tablet. Při první startu zapnutý Talkback
Martin, Neratovice 17.02.2016
Super rychlý, dobře padne do ruky Zatím nic
Patrik Tolar 12.02.2016
Pestrý obraz Příjemné hraní Výdrž baterie NIC!
Jaroslav 12.02.2016
Rychlost Výkon (ještě se ani jednou nezpomalil a ani nezasekl) Vše zvládá Rozlišení Výdrž baterie je optimální Kovové tělo Krásně zpracovaný Výkonné reproduktory I foťák není k zahození Nic a doufám že i nic nenajdu
Zákazník 08.02.2016
Syn si tablet velice oblíbil a nedá na něj dopustit.
Super rychlost, ideální pro hraní - dárek pro syna. Bohužel po čtvrtém vypnutí, nešel nastartovat ani nabít. Ihned jsme kontaktovali servis. Nabídnuté vyměnění kus za kus, ale při zkoušce ve výdejním obchodě vyzkoušeno a vše šlo. Zatím od té doby bez problémů.
Šimon Jasný 08.02.2016
Tento tablet je sen každého hráče, po rozbalení se mi zalíbil, má krásný velký displej, 2 GB ram, 16 GB externí paměti, což je ideální pro hraní i složitějších her, zkusil jsem na tom hrát složitější hru (Angry Birds GO!) a jede krásně, plynule a bez sekání, baterie má lehce nadprůměrnou výdrž, obraz je prostě krásný a tento tablet už asi ani nedám z ruky, jen kdyby k němu byla nabíječka.
Má 16 GB externí paměti a 2GB ram. Výkon je nepopsatelný. Zvuk je super. Krásný vzhled. Dobře se drží. Neprodává se s nabíječkou.
Michal, Brno 07.02.2016
Velmi Výkonná mašina Nabíjení trvá déle s mobilní nabíječkou
Martin, Letovice 07.02.2016
Rychlý, naprosto zvládá v pohodě věci i ty co ostatní tablety s 8mi jádrovými cpu hůře.... pamět nezabírají zbytečné programy jak tomu je u samsungu. Prostě velice dobrý poměr cena/kvalita žádné
Milan, Praha 06.02.2016
Vysoký výkon, příjemná váha, kvalitní display, není plný bloatwaru jako jiná Android zařízení Občas nereagující aplikace (Chrome, Sberbank CZ). Občasná pomalost klávesnice i přes výkon procesoru.
Miroslav, Praha 6 - Řepy 04.02.2016
Dostačující výkon Dobře padne do ruky Ideální velikost V balení pouze tablet, vše ostatní včetně nabíječky je potřeba dokoupit nebo použít od telelefonu.
Miroslav, Praha 10 03.02.2016
Zatím nejrychlejší co jsem viděl Kvalitní zpracování včetně příslušenství 8" display Je to pecka!! Problémy s levnějšími nabíječkami, zlobí ovládání dotykem
Matej 31.01.2016
Displej Skvely zvuk Takmer ziadne predinstalovane zbytocnosti od vyrobcu Aktualny Android Vykon a sviznost systemu Berie pametove karty vo formate NTFS bez instalovania dalsich programov Cena Uvital by som lepsiu baterku Nejde odomknut poklepanim po displeji
Pavel 29.01.2016
Velikost Rychlost Kvalita
Ladislav, Most 27.01.2016
Máme zatím krátce, ale zatím extra rychlý mohlo by to být 10´´
Martin 25.01.2016
Oprravdu výkonný a rychlí téměř bez zasekavaní Podpora ze strany vývojářů her Možnost použít speciální gamepad z funkcí namapovat tlačítka i u her bez popory herního ovladače. Rozlišení displaye 1920x1200 Téměř čistý android bez zbytečných nadstaveb. Poměr výkon/cena Výdrž baterie Dlouhé nabíjení i za pomoci 2A nabíječky Konstrukce odpovídá ceně Hw tlačítka
Lukáš, Jílové u Děčína 22.01.2016
Oproti konkurenci dobrá cena za super kvalitu + aktualizace na nejnovější Android 6 zatím nic :)
Zákazník 20.01.2016
Tento produkt jsem si vybral protože jsem chtěl hrát hry bez jakého koliv záškubu :-D (Nenávidím záškuby!)
Android 6.0 (Konečně lze používat plně SD kartu) IPS display Zvuk Špičkový výkon Nic
Zákazník 17.01.2016
Za ty peníze doporučuji
Pracuje tak jak má
Pavel, Praha 3 - Žižkov 17.01.2016
Rychlý i po přidání 3 profilů. Není přibalen napájecí adaptér, nicméně o to je levnější.
Karel, Brno 06.01.2016
vysoké rozlišení displeje vysoký výkon asi nejlepší poměr cena/výkon v této cenové kategorii miniHDMI port nekupoval jsem primárně na hry, takže SHIELD hub vidím jako plus aktivní vývojářská komunita je příslibem aktuálních custom ROM poté, až se výrobce rozhodne přestat vydávat updaty nefunguje Miracast - pravděpodobně kvůli podpoře controlleru, který funguje přes WiDi prodáván bez jakéhokoliv příslušenství dle ohlasů nefungují některé neoriginální nabíječky ideálně, originální není dostupná (já mám prozatím 1A od mobilu, ta jede OK) dle ohlasů z NVIDIA fora je update na Android 6.0 lehce problematický, proto raději zůstávám na 5.1.1
Zákazník 30.12.2015
rychlý tablet, čistý android a za dobrou cenu.
čistý android rychlý těžký
Lukáš, Tábor 30.12.2015
dokonaly tablet!!
Vse je tak uzasne, ze to nema snad cenu komentovat. Jen ze se tomu NVIDIA venuje a uz je na nom android 6.0... Silena rychlost!! Proste skvely ve vsom baterie, ale tak to se dalo ocekavat, mam powerbanku a ta to v pohode vyresi :)
Miroslav, Jílové U Prahy 21.12.2015
neváhejte a kupujte !!!!
Výkon (antutu 84000) čistý android, rychlost , multitasking, hdmi nutnost odkoupit příslušenství ... ale za tu cenu super!!!
Jan 11.12.2015
Vysoký výkon za dobrou cenu zatím nic
Petr, Lysa nad Labem 09.12.2015
Zatím sem spokojen, moje přítelkyně ho eště nedala z ruky
 
Zakaznik 03.12.2015
zatial vsetko ok..tablet na hranie na filmy na vsetko.. asi len drahe prislusenstvo a k tabletu nieje nic ani nabijacka ani kryt...
Zákazník 01.12.2015
Kupoval jsem pro zábavu, můžu jen doporučit, nVidia plní co slíbí. Funguje naprosto plynule a za ty peníze bezkonkurenční
Kvalitní výrobek od zkušené firmy která ví co dělá. Krásný čistý android bez zbytečných kravin. Streamovat lze opravdu snadno
Ján 01.12.2015
Fakt výkonny Na tie parametre úžasná cena Mohol by byť 32gb lebo neviem či to len mne robí, ale neukazuje mi koľko zaberá appka na sd karte a koľko na internej pamäti po presunutí, možno to treba nejak inak formátovať, neviem
Viliam 01.12.2015
Vysoký výkon za príjemnú cenu Žiadna výbava, ani len nabíjačka
Zákazník 29.01.2016
V poměru cena : výkon výborný produkt. V Antutu 89000 bodů. Práce se stylusem dobrá. Výdrž baterie průměrná. Není potřeba originální nabíječka, ale je potřeba mít 2A adaptér. S aktualizací na android 6.0, bych z mojí zkušenosti nespěchal. Není úplně vychytáno.
Cena Výkon Výdrž baterie průměr. Drahé příslušenství. Chybějící místo na uložením stylusu.
Zákazník 23.01.2016
Kdo chce hrát na adroidu, tak je to jedno z nejlepších zařízení co může mít víceméně až na výjimky vše jede plynule, neni problém rootnout, kvalitní výrobek..
Výkon, výkon, výkon pěkný displej kvalitní zpracování veliké množství her nulové příslušenství v balení ale, nabíječka funguje jakákoli microusb a obalů je na ebay hodně, tak to není tak hrozné
Zákazník 19.01.2016
Hodne muziky za malou cenu.
Ma to blizko ke stock androidu. Pekny display na kterem se pekne cte. Zatim vsechno tak jak ma. Zatim jsem nenasel doma nabijecku se kterou by si rozumel. Slabsi nabijecka pak zpusobi, ze tablet spatne reaguje na doteky a je celkove nejaky zpomaleny. Odpojenim od nabijecky tyto problemy hned zmizi. Co jsem vycetl na forech, tak je to celkem bezna vec.
Zákazník 15.01.2016
vše cena
Zákazník 03.01.2016
perfektní
 
Zákazník 15.12.2015
za zničený Nexus 7(2013) jediná možná náhrada ve stejné cenové hladině.
Full HD Rychlost Využitelnost Musíte si příslušenství dokoupit
Jiří, Kladno 1 07.06.2017
Obraz a rozlišení reproduktory Tvar (díky širokým rámečkům se skvěle drží) V dané cenové kategorii bezkonkurenční výkon HDMI Využití s aplikací Kuki i jako Android TV Excelentní funkčnost streamu her z PC Pravidelné aktualizace paměť (16 GB je v dnešní době hodně omezující), ale dá se s tím žít velmi drahé příslušenstsví tlačítka hlasitosti a zapnutí - chce to cvik Displej velmi náchylný na škrábance!!
Adam, Čeperka 15.03.2017
Tiká v něm jeden z nejbrutálnějších chipsetů, co se do tabletů a mobilů dává, takže pokud mu něco nechybí, tak to je výkon a to i ten tepelný :-) Co se týče ostatního, tak displej odpovídá ceně, paměti je akorát, parádní je podpora ze strany Nvidie (aktualizace a hry) a s trochou sebezapření a originálním či PS4/Xbox 360 ovladačem se dá použít i jako herní konzole. Co mě zklamalo je výdrž na baterii. Během tří dnů je baterka vysátá i když se na tablet nesáhne. Pokud se začne používat hned po nabití, tak vydrží 4 až 6h, ale když chvilku leží, tak se čas, po který je možné ho bez kabelu použít, rapidně krátí. I přes tenhle nedostatek je poměr cena výkon bezkonkurenční.
Výkon Aktualizace Exkluzivní hry Displej Cena Výdrž na baterii Při větším zatížení nepříjemně topí
Tomáš, Ustí nad Labem 12.01.2017
super tlačítko zapínání hrozně malé,špatně se mačká
Jan, Praha 9 10.12.2016
spustí bez sekání jakoukoli (podporovnou) hru gyroskop, kompas fungují poměrně přesně čístý android nefunguje na něm X-COM při zamčení displeje vypíná náročnější hry - asi kvůli nedostatku RAM
Jana, Praha 4 - Lhotka 07.12.2016
Výkon Displej Stereo reproduktory Super možnost pro hraní her Android 6.0.1
Zakaznik 03.11.2016
Vykonny tablet Dobre vymyslene telo tabletu - pri drzani ho nedrzite za dotykovu plochu Dobry zvuk Relativne v pohode cena Ziadna nabijacka v baleni, resp. balenie obsahuje len samotny tablet, kusok kartonu a chabu brozurku. Aspon kablik mohli pribalit.
Petr 02.11.2016
Nedávno jsem si ho koupil pro bezproblémové hraní Real Racing 3 jako náhradu za stávající Lenovo TAB 2 A8-50, na kterém mi hra neustále padala, zasekávala se a některé úkoly jsem nemohl hrát online. Hned po několika minutách otestování jsem odněho nemohl odejít. A byl jsem rád, že jsem si koupil zprávně. Mé požadavky byly: - 8 palců - paměť alespoň 2GB - Hlavně cena do 6 000,- Tady případně dodávám zkušenosti s několika hrama co jsem mohl porovnat na nové NVIDII vůči starému LENOVU: - Real Racing 3 V garáži výrazně znát větší rozlišení zatímco při závodě co se týče kvality obrazu moc výrazný rozdíl nebyl zaznamenán, maximálně detail interiéru vozu. Ale výrazně je znát rychlost hry, nesekáse a nejsou problémy s padáním hry, hra asi pro bezproblémové hraní potřebuje alespoň 2GB paměti. - NFS No Limits Hned při prvním zapnutí a závodě byla patrná obrovská změna v kvalitě obrazu a detailů při hraní. - ANNO Na starém tabletu jsem nechtěl hru hrát kvůly kvalitě pbrazu (objektů) na nové NVIDII to je jako kdybych hrál na PC (ANNO 1404), vysoké rozlišení vysoce znát.
výborný poměr výkon/cena perfektní na hraní náročnějších her nebo hraní s lepší kvalitou (ANNO, Real Racing 3, NFS No Limits, Asphalt 8..) Asi jediné co tak výdrž baterie při hraní (při hraní RR3 po asi 2 hod. spadne ze 100% na 20%), jinak výdrž mi to hlásí bez hraní asi 4,5 hod. Nutnost dokoupení nabíječky, asi doporučuji Nvidii - při hraní RR3 je schopna i dobíjet (čas dobíjení i 6-7 hodin)
Firma, Opava 18.10.2016
paradní tablet pro hry a prostě všechno
display výkon repro baterie nemá správce souborů některé sekce jsou anglicky
Firma, Čáslav 15.10.2016
mám jej zatím 14 dní, ale fachá dobře. Jen mě mrzí menší vnitřní paměť. Objednal jsem 128GB, abych jej využil na 100 procent. Pěkně se drží. Boční tlačítka nepřekážejí. Velikost je ideální. Displej je výborný. Není tam nacpáno tolik zbytečných aplikací jako u jiných přístrojů s androidem. Nedodává se s nabíječkou!!!!! To opravdu nechápu. To je snad první přístroj, ke kterému prostě nikde nedají nabíječku. Nutno dokoupit. Baterie vydrží při hraní cca.3-4 hodiny. Menší vnitřní úložiště (16GB). Nutno dokoupit kartu.
Adam, Vikýřovice 09.10.2016
Výkon-Antutu benchmark-8. nejvýkonnější zařízení Prostředí-Nvidia launch menu je krásně svižné a umožňuje přidat spoustu užitečných widgetů Rozlišení-1920x1080 Na 8' obrazovce je naprosto perfektní! Baterka-Na ''herní'' tablet mi přijde 5200mAH málo. (na tablet o čtyřech jádrech na poměrně vysoké frekvenci je to relativně málo, ale dá se s tím žít.) Softtouch plast může působit trochu laciným dojmem, jinak je ale příjemný, řekl bych že lepší než kov.
Zakaznik 14.09.2016
výkon, spracovanie batéria by mohla vydržať viac
Zakaznik, Praha 8 10.09.2016
Pro world of tanks Soni xperia z3 lepsi ale zase drazci
Tomáš, Vinařice u Kladna 08.09.2016
Skutečný herní tablet, výkon, vzhled, možnost obohatit o další příslušenství (controller). Vhodný na náročnější android hry a skvělý emulátor ps1. Pokud koupíte pouze tablet tak skutečně dostanete pouze tablet. Bez sluchátek a napájecího kabelu. Hlídejte si baterii popř. si dokupte powerbanku, kapacita 16g je k smíchu takový tablet by měl mít alespoň 32g.
Tomáš, Chomutov 3 08.08.2016
Solidní tablet za rozumnou cenu.
Rychlost CPU Android 6 (Marsmalow) Rozlišení 1920x1080 OTG HDMI výstup ZVUK Silikon před reproduktory se odlepí Displej se dost zahřívá Malá vnitřní paměť Fotoaparát Stylus a nabíječka není součástí dodávky
Šárka, Slaný 02.08.2016
  bez příslušenství
David 14.07.2016
prostě mini počitač :) tento tablet určitě doporučuji!
Streamovaní baterie vydrží dlouho super kvalita 16 GB je víc než dost kdyžtak se dá dokoupit nějaká karta která prídává víc GB :) za cenu jsem čekal nabíječku fotoaparát někdy se sekne
Josef, Brumov-Bylnice 11.07.2016
Tablet je slušný a odpovídá cenové kategorii.
Rychlý Shield market Geforce NOW Dobře zvolené rozlišení Skvělý 8smi palcový displej Rozjede všechny dnešní hry Fotoaparát je celkem dost dobrý (na to že to má být tablet primárně určený k hraní) FULLHD rozlišení Guma na horní a dolní straně se sama odlepí po cca půl roce Občas se zasekne Displej žere neskutečně moc výkonu Málo prostoru Pokud chcete hry přesunout na SD kartu, nejde to Skoro každý týden je nová aktualizace (ale to je spíše dobře! :)
Ten co tanci s vlky 28.05.2016
Asi nemam tomuto tabletu co vytknout. Je celkem zrazejici, ze si tu vetsina stezuje na nabijecku. Duvodem je, ze Nvidia stahla cenu tabletu na min. Coz ocenuji, protoz cena je daleko jinde oproti svoji tride. Orig. nabijecka se da sehnat cca za 650,-. Ja os. pouzivam nabijecky od stareho tabletu a od tel. Kdyz tablet nabijim, nehraji. Pokud ano, pouzivam power box. Dale vsem uzivatelum doporucuji po zakoupeni nic neinstalovat! Up system na Android 6. Aby vse fungovalo jak ma, musi se tablet shodit do tovarniho nastaveni! Trochu mi zamotalo hlavu vlozeni SD karty. Kdyz jsem ji nastavil jako vnitrni pamet, neslo mi natacet videa ze hry.
 
gamexing gamex 14.03.2016
Výkon Pohodlnost držení Reproduktory jsou streo Android 6.0 Větší možnost příslušenství Stížnost sistému Obsah balení(není tam kromě tabletu a příručky nic)pro mě velký mínus Kamera(ale to se u tabletu dalo čekat)
Robert 07.03.2016
Zatím spokojen je svižný aktualizace na android 6.0 proběhla bez problému. Tablet byl zakoupen pro mého syna na hry a to plně splňuje. nemožnost zakoupit orig.nabíječku nebo doporučenou náhradu ale pokud víte poradíte si
NeoCREL s.r.o. 29.02.2016
rychlost, vaha, obrazovka, vydrz prehrieva sa velmi rychlo
Lukáš, Třebíč 1 20.02.2016
Rozumné rozměry a váha Příjemný soft touch povrch na zádech Slot na micro SD a mini HDMI Pěkný displej s ideálním rozlišením Velmi slušný zvuk z reproduktorů Výkonný HW Téměř čistý Android 6.0 (Marshmallow) Poměr cena/výkon Konstrukce začala mírně povrzávat již po měsíci občasného použití - zejména v okolí reproduktorů Stisk bočních tlačítek by mohl být lepší Záda jsou lapač otisků prstů Lepší antireflexní úprava displeje by rozhodně neuškodila Několikavteřinový šum ve sluchátkách po každém zvuku (např. stisknutí tlačítka home) Poblémy spojené s Android 6.0 Citelné zahřívání i při prohlížení internetu (Android 6.0?) Výdrž baterie maximálně 4 hodiny běžného použití(Android 6.0?)
Stanislav, Štíty 16.02.2016
Ryclý
Daniel 09.02.2016
rychlost, rychlost, rychlost :) podpora WiFi aj pre normu 802.11a (5GHz pasmo). jemny displej. moznost upgrade na Android v6.0. displej nema vibracnu odozvu. mohli by vyrabat aj model s displejom fromatu 4:3, t.j. nie len tento sirokouhly format. v sucasnosti len model s 16 GB vnutornym uloziskom.
Norbert 02.02.2016
Konecne povedeny tbl splnujici me ocekavani. Koupil jsem ho pro sveho kluka k narozeninam a tak trochu mu zacinam zavidet. Kdyz jsem vybiral tbl, tak priority byli jasne. Max vykon vs cena a myslim,ze lepsi varianta na trhu neni. Celkem pohodlne drzeni v ruce a myslim ze pro maliho parana fajn darek. Jsem zvedavy, na novy droid 6.0 tlacitka power a volume nizke,ale prekazka to neni.
Vykon Pogumovana zadni strana Dobra citelnost displaye Ceklem fajn design Chybejci prislusenstvi, ale neni problem najit alternativni nabijecku Zatim nic
Tomáš 21.01.2016
Super výkon na hry pěknej displej slušný zpracování akorát nejde zapnout double tapem, nutno zapinat zapinacim cuflikem
Marek 30.12.2015
výkon/cena při vyšší zátěži se rychleji vybíjí
Libor 21.12.2015
Výkonné zařízení Dobrá cena Balení neobsahuje nabíječku Tlačítko na zapnutí se hůř mačká Ze zadního krytu se špatně oddělávají
Mira Zeiner, Olomouc 17.12.2015
Design Zvuk Obraz promyšlení originálního Coveru Chybějící nabíječka v balení Tělo z měkkého plastu - po 24 hodinách několik ,,škrábanců" a vyšoupaných míst, a to tablet ležel pouze na stole. Vryp jde udělat pouhým nehtem Trošku těžší
Zakaznik, Horoměřice 25.01.2017
slusny vykon baterie vydrzela od zacatku max.2-3 hodiny hrani her. po 3 mesicich baterie odesla uplne. po mych zkusenostech s alzou, mam strach aby mi tablet vymenili nebo vratili penize
Marek, Drnovice 03.07.2016
Nemám žádný problém .... jen jinak vše o.k. U tabletu není nabíječka a přiznám se neřešil jsem ten to nedostatek, počítal jsem že je to samozřejmá věc k tabletu, zařízení k nabití ....
Jakub 27.01.2016
Výkon Cena Pracuje fakt skvěle
Lukáš, Nymburk 13.09.2017
Za 5500 velmi dobrý a nadupaný tablet Skoro čistý Android Tlačítka na boku zařízení Display na mé jednotce po delším užívání vypovídá - mrtvé pixely
Michal, Melnik 23.01.2016
Byl by to skvěle udělaný tablet, kdyby: 1/ nebyl touch senzor příliš citlivý. Někdy detekuje dotyk při přiblížení, někdy detekuje dotyk při okraji pokud ho držíte za okraj. Při nabíjení je touch použitelnej jen s velkou dávkou trpělivosti, obdobně se chovají nejlevnější tablety. 2/ samovybijení - jádro se nahodile zasekne na 100% a šmitec, NVIDIA už měsíc mlčí, německej Amazon přestal tablet nabízet....
cena zpracovaní svižný citlivost touch displaye samovybijeni po prechodu na andr.6
Tomáš, Hronov 13.01.2016
výkon perfektne se drží a je příjmený na dotek :) Byl by to super tablet, ale bohužel po aktualizaci na Android 6 se baterie kompletně vybije během cca 10 hodin nečinnosti, což je naprosto tragická chyba. Už je to přes 3 týdny a Nvidia s tím zatím vůbec nic neudělala. Tablet je dodáván bez nabíječky a originál příslušenství je drahé.
David, Most 19.04.2017
Zatím žádné klady nenalezeny Zatím zaostává za očekáváním měl být relativně rychlý ale dost často se seká a také si moc nerozumí s SD kartou i přesto že jsem jich vyzkoušel již několik
Petr 11.02.2017
Bohuzel je velmi smutné ze je to super tablet ale pokud vám praskne display jste v háji alza neni schopna zajistit servis!!!
  Zadny servis !!!
Jan, Unhošť 12.11.2016
Stejně špatný jako předchůdce
Výkon je zcela jistě nejlepší na trhu. Po upgrade na 6.0.1 začne blbnout WiFi, baterie se nedobíjí, polovina aplikací padá.
jmu 11.03.2016
Po prvním zapnutí (Android 5) nenašel wifi 5ghz. Po updatu na Android 6 taky ne. Na webu jsem našel řešení - musí se nastavit kanál modemu na hodnotu do cca 40 včetně. Vyšší kanály 5ghz wifi K1 nevidí. Toto bylo první zařízení z asi 8mi, které se na 5ghz wifině s nastavenou automatickou volbou kanálů nechytlo. (Wifi 2,4ghz bez problémů.) Na Androidu 6 jsem zvolil samozřejmě možnost systémové SD karty (64gb vyzkoušená bez problémů ve dvou zařízeních). Při instalaci asi sedmé aplikace se SD karta kousla - hláška, že žádná SD karta není vložená nebo že je poškozená. 5 aplikací zmizelo, protože byly na kartě (?ale komplet nebo nějaké části aplikací zůstaly na vnitřním úložišti?). Tak jsem uvedl tablet do továrního nastavení. Pak jsem zformátoval SD kartu a už jsem ji nastavil jako vyjímatelnou - externí úložiště. Nainstaloval jsem aplikace a začal tablet používat. Poslední kámen úrazu - online videa Stream (Kancl Blaník) a DVTV z aktualne.cz - stáhnou data na cca 3 minuty, pak se načítání dat na časové ose zastaví a video se na tom místě kousne a dá hlášku Error media file. Na Streamu pomohlo se ve videu trochu vrátit zpět a načítání dat se zase obnovilo. Na DVTV toto nepomohlo, takže 20ti minutový rozhovor si musíte pustit naněkolikrát pokaždé s úvodní reklamou... Zkoušeno v prohlížečích Chrome, Lightning a Puffin. K1 papírově super stroj, reálně problémové používání základních věcí. Šel zpátky. Ocenil bych info jiných uživatelů, jestli podobné problémy měli taky - yuv zavinac email tecka cz - dík
možná mám nervy na to vyzkoušet jiný exemplář vrátil jsem ho
Vít, Chrudim 3 19.05.2016
pro geeky rychly HDMI dost cisty android chybi vibrace komplikace se SW
Mates 16.01.2017
nvidia shield tablet mi hned padl do oka kouknul sem se na pár recenzí a hned sem začal šetřit protože to je typ tabletu přesňe pro mně uš za měsíc si ho budu obědnávat.
zatím sem nic nezjistil zatím sem nic nezjistil
Zákazník 17.03.2016
Ke svému učelu poslouží , při prvním užiti bez návodu budete trošku koukat jak a co. Ale rychle si člověk zvykne, hlavně na to co to kryje (Tablet).
Dobrý možnosti krytu, silný magnety, lze použít jako stojan pro tablet. Trošku škoda ,že kryje jen displey a ne cely tablet. Ale k to si už vymyšlím. :-)
Kateřina, Plzeň 21.02.2016
nadherna grafika skvělé ovládani baterie vydrží dlouho
MajklMoose 17.01.2016
Tablet super, jen škoda že není zcela žádné vybavení. Což je škoda oproti původnímu Nvidia Shield Kitu. A jako minus musím jen udat update, po kterem tablet více topí a mě přestal fungovat :+ to však Alza vyřešila. Jako plus však musím udat že po upddate je odezva vyšší a lépe funguje fotoaparát.
Výkon Design Cena Nvidia Hub Možnosti vybavení V balení není ani nabíječka Po aktualizaci na Android 6.0 se tablet poď*lal ale Alza mi dala druhy den zcela nový
František, Turnov 1 08.12.2015
Výborný zvuk, výkon i obraz Mini hdmi Geforce now - pokud nemáte dostatečně výkonný pc, zahrajete si tam Obyčejný design, ale kvůli němu si tento tablet nepořizujete ;) Balení neobsahuje ani adaptér - všechno příslušenství si musíte dokoupit a není žádný kompletní balíček
Zákazník 09.01.2016
Je to herní tablet, který díky hardwaru nemá v grafickém výkonu konkurenci. Spolu s PC a grafickou kartou od stejné značky, několika kabelami a dobrým připojením k internetu (síti), se otevřou opravdu zajímavé možnosti v hraní her. Jiné nabíječky spíše vytápějí místnost než dobíjejí, pokud ho chcete nabít slušnou rychlostí, tak nejlépe vypnutý, za chodu není šance.
Výkon Potenciál Zvuk Náchylnější na kosmetické poškození zadní (pogumované) části Boční tlačítka mají méně citelnou odezvu (je potřeba si zvyknout) Výdrž průměrná (podezřívám Android 6.0, ale stěžuje si už dost uživatelů na fórech, doporučuji zatím neupdatovat) Nemá otvor pro zasunutí stylusu (ani cover tabletu ho nemá) V balení najdete jen tablet, žádné příslušenství (i nabíječku je nutné si koupit, ale v ČR momentálně nedostupná záležitost).
Zakaznik 12.01.2017
pekný zvuk, pekný obraz, rýchly žiadny návod v slovenčine(ani na nete ), android 6 neukladá aplikácie na sd kartu ak nie je určená ako interná pamäť
Stanislav, kostelec n.č/lesy 19.02.2016
zatím bez závad zatim nic
Martin 15.02.2016
Skvelý výkon Mini hdmi - konzolový mód Čistý Android Rýchle aktualizácie Optimalizácia hier Drahé príslušenstvo Tlačidlo pre zapnutie / vypnutie je úplne vsunuté do tela tabletu, hrozne sa s ním pracuje Niektoré nastavenia sú komplikované a nie sú v Slovenčine
Firma, Praha 8 26.12.2015
dobry tablet za skvelou cenu
cena vykon drahe orig. prislusenstvi pri nabijeni vynechava dotykovy displej (tablet je skoro nepouzitelny kdyz je v nabijecce)
Zakaznik 02.03.2017
Pozor, nvidia vubec neuvadi ze jsou v zadni casti zabudovane magnety, ktere samozrejme zvysuji spotrebu energie, plus bez nvidia nabijecky budete tablet nabijet hooodne dlouho, uvadena vydrz je nesmysl, je to herni tablet a pri hrach je vydrz opravdu chaba, jinak vykon musim pochvalit
Vykon Magnety spotrebovavajici energii o kterych nvidia nemluvi Bez nvidia nabijecky se nabiji hoooooodne dloho Vydrz baterie opravdu chaba
Alexandr 18.04.2016
Pořídil jsem jako hračičku na kreslení. Nadchl cenou, potěšil výkonem, znechutil se po delším užívání.
cena výkon display stylus drahé příslušenství (2,1A adaptér není úplně častý v domácí "výbavě", slabší adaptér neudrží v provozu) stylus není možno zasunout do těla (o tomto faktu nulové informace, vzhledem k předchozímu modelu kde otvor pro stylu byl) manipulace s ovládacími tlačítky na boku těla aplikace Dabbler
Matouš, Praha 5 - Stodůlky 25.03.2016
Hezky tablet, hezka obrazovka. Zahriva se i pri normalni cinnosti (serfovani) Mizerna vydrz, vybiji se i pri necinnosti. Podle vseho to zpusobuje posledni verze operacniho systemu. Streamovani me osobne nefungovalo. Tablet vracen.
Rostislav 26.12.2015
Vykon Vaha Reproduktory/kvalita zvuku Displey, co se tyce dotykove plochy, tak pro hry je to hruza... Reakce posuvu sou tragice, wot blitz se na tom hraje hrozne, lip se mi to hraje na mobilu...
Tomáš, Brno 18 21.12.2016
cena výkon špatně
 
Jiri 15.12.2016
Vetsi kram jsem nemel....
displej,pokud fungoval dobře,tak vykon... Neustale sekani,padani pametove karty - respektive jeji odpojovani a nemoznost opětovného pripojeni bez formatu,samovolne restarty,obcas usnul tak ze nesel dva dny probudit...kram všech kramu...
Firma, Praha 6 02.11.2016
V úřípadě připojení k internetu je super na hry streamppvané ze serverů nvidia. Jinak je téměř nepoužitelný. Pomalý, seká se, dotykový displej většinou reaguje spíše náhodně. Během stahování z internetu se klidně sám restartuje, jelikož má slabou paměť. Téměř nepoužitelný.
Hry ze serverů nvidia Rozlišení displeje Cena Pomalý procesor Slabá paměť Seká se Použitelný akorát na stremované hry
Ladislav, Kněževes praha zapad 11.08.2016
ahojky hci se zeptat coje vážně lepší tablet nebo konzole nemohu se rozhodnout
 
Bronislav, Staré Město u Uherského Hradiště 27.02.2016
Tablet Shield mám pátý den a konec. První dny mě opravdu příjemně šokoval výkon tabletu, co mě ale šokovalo více, to je výdrž baterie. Výdrž baterie je opravdu nevyhovující. 2,5 hod. hraní, to je sranda. Nový prodej tohoto tabletu byl deklarován zlepšenou výdrží baterie, ale 2,5 hod? Kolik to bylo na předchozím vydání tabletu? Snad mi Alza prodala ještě starou verzi. Už jsem přemýšlel, že tablet vrátím, jenže dnes tablet přestal pracovat úplně. Při hraní Real Racing 3 se zasekl a již nereaguje na žádnou funkci, ani vypnutí, jen svítí displej s posledním obrazem. Zase běhání.
výborný displej výkon vše ostatní
Petr, Cheb 09.01.2016
Žádné. Tablet nejde nabíjet. Reklamováno. Kromě jiného, doporučuji velmi pečlivě vybírat nabíječku. Po dobu, po kterou tablet fungoval vykazoval v porovnani s jinymi tablety (napr. Gogole Nexus horsi odezvu dotykove vrstvy).
Anonym 12.02.2016
No je to super tablet
Snad vše až na 1 věc ... Má to android ...
Jakub, Praha 9 07.04.2016
Za ty peníze a bez příslušenství, opravdu výkonný a kvalitní šmejd. Hned ze začátku po koupi se projevilo vadné tlačítko hlasitosti, jehož jedna část neustále zapadala hluboko do tabletu a druhá naopak vystupovala, takže když jsem chtěl dát tablet hlasitěji, byl jsem nucen stisknout tlačítko hlasitosti dolů a potom ručně na displeji posunout hlasitost nahoru. Také již od začátku nedosedal kryt tabletu, neustále na jedné straně praskal a i když jsem jej docvakl, tak se to opakoval neustále dokola po chvílích. Na hranách tabletu nekvalitní a měkké plasty, které jsou i při sebelepším zacházení po chvíli doškrábané a netýká se to pouze hran ale i pogumované zadní části tabletu. Bohužel, díky nedostupnosti žádného celotělového pouzdra se nelze proti těmto škrábancům ani nijak ochránit, nanejvýš jejich slavný shield cover za 800, který mi je teď, po vystavení dobropisu, naprosto k ničemu a nelze jej použít s jiným tabletem a koupit si znovu Shield tablet? Nikdy více. Po 2 měsících od koupě tablet najednou z ničeho nic nešel zapnout, byla nutná reklamace zařízení, která bylo po přesně 30 dnech (asi pro větší atmosféru napětí) vyřešena dobropisem. Výsledkem tohoto Nvidia Shield experimentu je, že mám doma nepoužitelný cover v hodnotě necelých 800 korun a na zařízení byla navíc nanesena screenshield folie v hodnotě 400 korun, kterou samozřejmě zpět nedostanu ==> 1.200 korun ztráta kvůli nefunkčnímu zmetku a více než měsíc bez tabletu. Nedoporučuji kupovat.
výkon cena vadné tlačítko hlasitosti vadný nedosedající kryt nekvalitní plasty na hranách tabletu není k dispozici kvalitní celotělový kryt nutnost dokoupit příslušenství po vystavení dobropisu mi doma leží cover na tento tablet, který nelze použít s jiným tabletem ==> těžítko za necelých 800 korun a na tabletu byla folie screenshield za 400 korun ==> celková ztráta po reklamaci 1.200 korun, což nejsou malé peníze po 2 měsících užívání se projevila neopravitelná závada, která musela být vyřešena dobropisem nvidia už nikdy více
Jakub, Praha 9 08.03.2016
Za ty peníze a ještě bez příslušenství bych očekával větší kvalitu a ne tolik problémů prakticky hned po koupi a následná reklamace 2 měsíce od koupě.
  nekvalitní zadní kryt, který na několika místech nedosedá (jde doklapnout, ale hned se zase povolí) nekvalitní tlačítka hlasitosti, horní část příliš hluboko v přístroji, takže se nedala téměř stisknout a praskala, naopak spodní část příliš vystupovala nemožnost restartovat do továrního nastavení nemožnost zapnout tablet 2 měsíce od koupě ==> nutná reklamace (takže měsíc bez tabletu) nemožnost pořízení kvalitního krytu (magnetic nechrání zadní stranu tabletu a strany, takže se vám tablet i přes sebelepší zacházení poškrábě)
Pavel, Bruntál 18.01.2016
Po týdnu používání tablet bohužel zítra vracím. Nevím, jestli mám vadný kus, ale výdrž baterie je doslova tragická. Při běžném brouzdání po netu + vyřizování mailu procenta nabití baterie doslova mizí před očima. Úbytek cca 1% každou minutu !!! Další problém je velmi intenzivní přehřívání, po půlhodince na netu se nedá udržet v rukách. Nabití baterie od 20 do 100 % trvá cca 3 h. Vybití ze 100 na 20 % trvá 70 min při brouzdání na netu. To jsem na něm ani nehrál... K čemu je nejvýkonnější tablet, když vám hoří v rukách a baterka po hodince kolabuje...
Pěkné zpracování Slušný výkon Průměrný displej. Tragická výdrž baterie ( max. 70 min na netu ). Nedají k tomu ani nabíječku. Orig. pouzdro není pouzdro, ale jen předražená placka na displej.
Miroslav 08.01.2016
Sice ho doma nemám, ale když to porovnám z ostatníma tak za tu cenu jiný nekoupíte, cena podobných se pohybuje kolem 10tis.
Snad všechny parametry co má Super značka Žádné Příslušenství není k tabletu, ale dá se dokoupit za příznivé ceny popř. z Číny za pár korun.
Karel, Praha 8 - Bohnice 16.12.2015
Kromě trablů s baterií/nabíječkou, stylusem a (možná planým) obavám z magnetu v těle tabletu se jedná o výborné zařízení.
výkon konstrukce čistý Android bez nadstaveb displej HDMI cena (ale, viz. zápory) cena, k tabletu nedostanete nic, ani nabíječku, která by se opravdu hodila, protože... moje standardní 2.1A nabíječky (noname, HTC, Samsung atd.) tablet při používání skoro nenabíjejí, originál nabíječka se momentálně špatně shání a kupovat např. 3A nabíječku pro Asus za bratru 800 se mi zrovna nechce děrované gumové gripy po stranách displeje se nejspíš rychle zanesou tablet má v těle poměrně silný magnet kvůli orig. coveru, takže jsem trochu nervózní, když ho hodím do batohu k notebooku originální stylus není kam uchytit ani u orig. coveru ani v této verzi tabletu GRID po mě vyžaduje 5GHz síť i když sedím metr od výkonného a drahého 300Mbps routeru MikroTik na 1Gbit optice
Lukáš Červ 06.03.2016
Tablet je prostě bezkonkurenčně v poměru cena/výkon(grafika, zvuk, atd.) bezkonkurenční Jediný co mi ale chybý je že tabpet nepodporuje žádnou SIM karu, tím pádem nemůžete mít data v mobilu...
  Nepodporuje SIM kartu vůbec!!!
Lukáš, Brno 15.12.2015
Celkově je Shield super, pokuď máte určitý strop a chcete něco s dobrým poměrem cena/výkon. Lepší poměr asi momentálně není. Jediný konkurent je Asus predator 8, který je ovšem o 4500kč drazší a není ani zdaleka tak vybavený. Tablet nepůsobí lacinným dojmem. Celkově si ho dokážu představit jako ultimátní kus hardwaru k emulaci starších konzolí. Na druhou stranu - Takto vybavený dělo a už teď je problém s omezenou knihovnou her. Do pár měsíců vyjde Shield 2 a tento kus upadne v zapomnění úplně. Bohužel.. Nakonec jsem se rozhodl pro Win tablet/pc, kde je knihovna her opravdu nesrovnatelná.
Pěkné pogumované tělo dobré reproduktory celkově tablet nepůsobí levným dojmem velice dobrý poměr cena/výkon Kupované dva kusy po sobě - oba dva tablety plné dead pixelů. Omezená knihovna speciálních titulů na tablet shield - kde je vice áčkových titulů jako je Half life 2 apod?? K čemu tak výkonný tablet, když nejsou pořádné hry? Pokuď nemáte domu grafiku od Nvidie. tak je tablet využitý jen z poloviny. Gamepad lze použít na pc jen s GeForce grafikou.
Tomas 31.12.2015
  Rychle se vybiji Prehriva se i jen pri prohlizeni internetu! Nekdy zamrzne Seka se O vikendu jdu rekamovat
Zákazník 02.12.2015
Magnetické uchycení na tablet nemá chybu. Sice jsem si po vybalení říkal: to je celé? Tablet sám o sobě má pogumovaná záda takže vlastně stačí jen překrytí displeye. Ta cena mi přijde přehnaná i za půlku by byl drahý, ale chrání vlastně tu nejdůležitějšíá věc na tabletu tak to holt lidí koupí tak proč na tom nevydělat.
magnetické uchycení cena
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi