Ujíždíme na zimních sportech Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze NVIDIA SHIELD TV (2019)

Zobrazit katalog
NVIDIA SHIELD TV (2019) - Multimediální centrum

Recenze NVIDIA SHIELD TV (2019)

Zajímají Vás názory a recenze na NVIDIA SHIELD TV (2019)? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 56 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NVIDIA SHIELD TV (2019). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NVIDIA SHIELD TV (2019) i vy.
3 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Barbora, Kdyně 04.11.2020
Stálo za to si priplatit moje 3 multimediální centrum a nejlepší kup Neseká se a šlape jako hodinky Cena
Alice, Vrchlabí 10.06.2020
Lepší určitě na trhu není.
Rychlý, přehledný, HBO go.... není návod pro nováčky
Jakub, Ostrava 22.02.2020
funguje. kupoval jsem kvuli HBO GO funkcni i geforce now
Štefan, Bor 30.10.2019
Dorazil mi dnes 30.10. z Velké Británie.
Oproti předchozí verzi svižnější. Upscaling s umělou inteligencí. Kodi špale jak hodinky. Ovladač výborný. 4K HDR přes Kodi na Quantum dot TV výborný obraz! Zatím krátký čas na pořádný test.Uvidíme později....
Tomáš, -Brno-Královo Pole 25.03.2021
Jednoduchá instalace jednoduché intuitivní ovládání koupil jsem rovnou 2. Kus můžu pouze doporučit
Firma, Šumperk 14.02.2021
rychlost ticho skvělej podsvicenej ovladač RJ45 miluju to nic
Jan, Zlín 05.02.2021
Náhrada za Odroid C2 s CoreELEC KODI, potřeboval jsem řešit Netflix atd. Doporučuji pokud nechcete řešit kompromisy u multimediálního zařízení. Na sledování IPTV pomocí m3u playlistu doporučuji app TiviMate IPTV Player, vše šlape jak hodinky. Super DO ve všech app. Pokud chcete na game, doporučím PSx konzoli, toto je ideální zařízení na stream obsahu. Již mám dva kusy a budu dokupovat další i pro rodinu.
Výkonný HW funkční a bezproblémový DO odladěný SW s pravidelnou aktualizací neměnil bych ;) u verze bez PRO absence audio výstupu, např pro AVR pomocí TOS. (kdo vyžaduje více výstupů doporučím PRO verzi)
Jiří, Praha 01.12.2020
z tu cenu skvělé rozšíření televize.
Atmos 4K Svižnost Chybi USB
Firma, Praha 28.11.2020
Obraz Zvuk Ovládání Prostě všechno Už třetí v rodině Žádné
Zakaznik, Praha 4 - Modřany 31.08.2020
Funguje výborně Skvělý ovladač (reaguje na první dobrou + ovládá i zapínání/vypínání nebo hlasitost TV) Myš s tlačítkem zpět připojená přes BT funguje bez problémů (oproti Android boxům je třeba mít tlačítko zpět - pravé tlačítko jako tlačítko zpět nefunguje) Hladký sideload aplikaci, které nejsou v Googlu Play Store pro Android TV (využívám síťový disk) S poslední aktualizací možnost naprogramovat tlačítko na ovladači na tři různé akce (krátký, dlouhý stisk a dvojstisk) Upscaling
12
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací