Bazarové zboží Vybav kuchyň kvalitou

Recenze OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB

Zobrazit katalog
OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB - Datový kabel

Recenze OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB

Zajímají Vás názory a recenze na OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 2107 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OEM USB 2.0 propojovací 1m A-microUSB i vy.
129,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Petr, Kublov 11.05.2015
Délka Nabíjí malým proudem z nabíječky ,kde origo kabel SAMSUNG dává 1,7A, tohle dává tak 600-700mA. Měřeno.
Pavel, Zlín - Lužkovice 26.01.2014
Krásně dlouhý, vypadá, že i "něco vydrží". Nabíjení je s tímto kabelem znatelně pomalejší, při používání tabletu dokonce nabíječka nestíhá nabíjet. (Používáno s Nexus 7)
Firma, Praha 6 09.04.2015
Delka kabelu Prvni vydrzel 1,5 mesice. Pak se vyskubla koncovka micro USB. Tak uvidime jak vydrzi druha, co jsem koupil minuly tyden.
Firma, Hradec Králové 15 26.01.2014
Že by délka :-) Tento kabel má takové ztráty, že se telefon nebo tablet při hraní dokonce vybíjí.
Quadmax s.r.o. 16.04.2015
kabel je kvalitny, nelame sa micro usb koncovka po par dnoch/tyzdnoch bezneho namahania (pouzivanie telefonu pocas nabijania) povili a zacne vypadavat z telefonu
Eduard, Dolní Břežany 04.11.2014
Příjemně krátký. Bral bych ještě kratší, klidně jen max. 20cm.
Karel, Plzeň 18.03.2014
Funguje a délka kabelu je idealní pro moje potřeby
Karel, České Budějovice 25.02.2014
Zakoupeno k tabletu ASUS Fonepad ME372 k propojení s autonabíječkou Hama Dual 3.1A. Funguje bez problémů. nic
Pavel, Praha 9 - Čakovice 16.03.2013
Je to cierny kabel :D
Jakub, Slavětín 17.01.2013
používam na Huawei ascend g300 a samsung galaxy
123 ...
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací