Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaPlus+ Bazarové zboží

Recenze OKI 44968301

Zobrazit katalog
OKI 44968301 - Tiskový válec

Recenze OKI 44968301

Zajímají Vás názory a recenze na OKI 44968301? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OKI 44968301. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OKI 44968301 i vy.
3 379,-
Skladem > 5 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Chodov 17.05.2016
Tisk se zkvalitnil. Hlavně jiný válec v nabídce není! K válci jsou tonery, které ale nepasujou. Cena je tedy zbytečně vysoká! Rozhodně při koupi tiskárny koukejte na cenu a výdrž tonerů, jelikož sice ušetříte, ale budete mít tisk 4x draží!
František, Praha 5 18.10.2021
Válce fungují jak mají. Jen malé upozornění - je třeba přesně dodržet přiložený návod na výměnu. Nové tiskové válce totiž obsahují zásobník na toner (u každé barvy), který je potřeba po instalaci nových válců naplnit tonerem. A to je přesně účel dodaných tonerových kazet (nemají čip - takže je tiskárna odmítá použít, na úvodní naplnění prázdných zásobníků to ale stačí), které obsahují přesně tolik toneru, kolik prázdné zásobníky pojmou. Po úvodním naplnění zásobníků tonerem je pak potřeba instalovat původní tonerové kazety. Pokud nebude procedura dodržena, laicky odhaduji že na naplnění zásobníku padne klidně 1/3 obsahu tonerové kazety. Při postupu dle návodu vše funguje super.
originál OKI
Miroslav, Brandýs nad Labem 03.10.2019
cena
Jiří, Praha 12 01.05.2019
došlo rychle a výměna proběhla bez problémů
Firma, Praha 8 12.04.2015
Originální příslušenství Je nutné PŘESNĚ dodržet návod na výměnu!
Jan 18.03.2018
Kvalita Cena
Zakaznik 20.01.2016
  K valcu boli priložené aj C, Y, M, K toneri, ktoré však tlačiareň odmietala a musela som ich hneď vymeniť za originály. Rozumiem, že nová tlačiareň sa predáva s tonermi, ktoré sú štartovacie. Úlohu týchto dodávaných s valcom som nepochopila, asi len mať dobrý pocit, že valec nie je prázdny (škoda materiálu na výrobu).
Petr, Cerhenice 12.04.2022
Nový válec dobře tiskne. Kupoval jsem jej tady naposledy před dvěma lety. Za tu dobu se cenově "zhodnotil" o 1/3 V balení jsou i 4 startovací (?, něco v nich zjevně je) tonery. Když jsem kupoval válec posledně, tak se z těch tonerů dalo chvíli tisknout. Tentokrát už ne. Zjevně jim chybí autorizační čipy nebo něco podobného, protože tiskárna mi tvrdila, že tonery nejsou vloženy. Takže další "zhodnocení" výrobku.
Firma, Praha 2 01.10.2019
Po dvou restartech tiskárna funguje dobře.
  Přiložené tonery působí zmatečně. Vypadají spíše jako testovací makety, chybí jim osazení kontakty a tak nemohou s tiskárnou komunikovat. Odpad navíc.
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací