FMCG akce Aplikace

Recenze Orava CM-550A

Zobrazit katalog
Orava CM-550A - Stroj

Recenze Orava CM-550A

Zajímají Vás názory a recenze na Orava CM-550A? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Orava CM-550A. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Orava CM-550A i vy.

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
rychlé, snadné
hůře se čistí
0 ×Nahlásit
Petr, Kněžmostflag
Hodnoceno 30.07.2023, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Nutno použít hrubozrnný cukr a hranaté špejle na kterých se vata při tvoření neprotáčí. S přístrojem jsme spokojeni.
jednoduchá obsluha
snadné čištění
0 ×Nahlásit
Tomáš, Lidiceflag
Hodnoceno 14.04.2023, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
funguje, dobře omyvatelný
0 ×Nahlásit
Michal, Bystričkaflag
Hodnoceno 25.01.2022, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Jednoduchá príprava
Pomaly vyrába vatu ,nestíha vyrábať vatu pre dve deti keby bola rodinná oslava so šiestimi deťmi tak to ani racej nezapnem
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 5 - Jinoniceflag
Hodnoceno 19.05.2019, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Výborná cukrová vata
Skvělá zábava pro celou rodinu
Stroj není určen pro vícepočetnou výrobu. Po 5malých vatách musíte celý přístroj umýt.
0 ×Nahlásit
Lenka, Sezemiceflag
Hodnoceno 08.04.2019, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Pomer cena / vykon
Jednoduche myti a udrzba
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 1flag
Hodnoceno 24.06.2016, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Rychlá a snadná výroba cukrové vaty
Relativně skladné zařízení
Celkem dobře se čistí (pokud se cukr nedostane k topnému tělísku)
Motivační nástroj, proč mají být děti hodné a sníst všechno jídlo...
Teď musím vyrábě cukrovou vatu i pro sousedovic děti ;-)
Vyrobí v sobě relativně dost karamelu (ale tím se dá sladit třeba čaj)
Nepodařilo se mi vyrobit ochucenou vatu - asi budu muset koupit speciální ochucený cukr (z vitacitu to moc nešlo)
0 ×Nahlásit
Lumír, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 08.01.2016, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
Funguje o.k. . Výroba vaty děti baví.
Mytí po výrobě vaty je zdlouhavé, nejvíc zapatlané součásti jdou ale celkem rozumně rozdělat a umýt.
0 ×Nahlásit
Patrik, Jívkaflag
Hodnoceno 24.01.2015, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
funkční, dobré výrobky
čištění je obtížné ale jinak nic
0 ×Nahlásit
Miroslav, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 14.12.2014, varianta Orava CM-550A
Ověřený nákup
šikovná pomôcka keď k vám prídu na návštevu deti za 5min. všetci spokojne sedia a žužlaju :D
ziadne
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací