Nakupování budoucnosti Stany Ratikon

Recenze Orava VP-200i

Zobrazit katalog
Orava VP-200i - Indukční vařič

Recenze Orava VP-200i

Zajímají Vás názory a recenze na Orava VP-200i? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 117 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Orava VP-200i. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Orava VP-200i i vy.
1 390,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 117 zákazníků
Napsat recenzi
5 79 ×
4 23 ×
3 6 ×
2 4 ×
1 5 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Ondřej, Praha 22.02.2015
Zbytečně složité přepínání mezi módy. Rozumně použitelné je jen vaření podle výkonu, případně podle teploty. Ostatní funkce jsou zbytečné. I když jsem si popis ostatních funkcí četl v manuálu, tak jsem si druhý den jejich použití už nepamatoval. Vařič má v sobě zabudovaný časovač - využívá ho při některých programech, ale přímo ho nedovoluje použít. Špatně odstupňované nastavení výkonu při nízkém nastavení. Možné nastavení výkonu jsou: 120-400-800-1000-1200-1300-1500-1600-1800-2000 W. Je mi celkem ukradené zvýšení výkonu o 8-10% u horní hranice rozsahu. Obvykle vařič pustím na plný výkon a po dosažení varu vody ho ztlumím. Vadí mi že při změně z 400 na 800W je to skok o 100%. Uvítal bych jemější regulaci výkonu v rozsahu 250-100W.
  ovládání hlučnost špatně odstupňovaný výkon při nízkém nastavení chybí časovač
Petr, Bruntál 29.07.2013
  relativně krátká přívodní šnůra (cca 1m)
Zákazník 02.06.2014
zatím pracuje skvěle.
skvělý design, výborně pracuje, jednoduché ovládání, při kontaktu varné plochy z vodo se automaticky vypne. zatím jsem na nic nenarazila
David, Praha 6 26.01.2018
Malý a kompaktní vařič, vhodný např. na delší dovolenou s možností vaření, případně na garzonku/pokoj na koleji nebo jako operativní záloha při výpadku plynu Dobrý poměr cena:výkon Vysoký výkon, při 2 kW je studená voda v hrnci ohřátá do varu i během 2-7 minut podle objemu Velmi rychle jsem si zvyknul na možnost chytat hrnce za uši bez rizika popálení, minimální nežádoucí ohřev okolí (přijde vhod v letních pařácích) a nastavení časovače Při výkonech 180, 400 a 800 W vlastně dochází jen načasovanému vypnutí/zapnutí při výkonu 1000 W, pro některé pokrmy tohle není moc ideální Příliš velké výkonové skoky u nízkých nastavení výkonu Obecně jako u všech "indukcí" nutno mít vhodné nádobí nebo indukční podložku, která rozehřeje i klasické nádobí
Zdeněk, Nová Ves u Světlé 17.04.2020
Dobrá regulace, každý den v provozu, vše ok
Zdeněk, Dubí 18.07.2018
Máme za sebou první vaření a zatím musím pochválit
lehká - na dovolenou super pěkná rychlá programy bez okrajového rámečku Krátká šňůra - mohla by být odnímatelná Na ovládacím panelu měkký plast - přišlo se 3 slabými škrábanci, ale za pár použití by vypadala asi podobně
Jaroslav, Praha 2 12.07.2018
Cena Vykon Ovladani Nic
Miroslav, Tábor 02.07.2017
Dotykové tlačítka, která se časem nevycvakají Různé programy
Romana, Štěchovice 05.07.2016
jednoducha obsluha,funguje perfektne zadne
Pavel, Lázně Bělohrad 26.06.2016
teplotní rozsah do 270 stupňů ostatní pouze 240, velká výhoda, když se snažíte něco zprudka osmahnout teplotní čidlo vám v tom zabrání, zde bez problémů - snad jediný vařič na současném trhu indukční vaření je lepší než plyn, snadná regulace, automatické vypnutí po 2 hodinách od poslední manipulace, spalování plynu potahuje kuchyň lepkavým mastným povlakem energetická úspornost cena na rozdíl od ostatních nemá nastavitelný časovač (různé jiné funkce jsou u všech vařičů prakticky na nic)
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi