Nakupování budoucnosti Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze Panasonic RP-HJE125E-K

Zobrazit katalog
Panasonic RP-HJE125E-K - Sluchátka

Recenze Panasonic RP-HJE125E-K

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic RP-HJE125E-K? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 453 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic RP-HJE125E-K. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic RP-HJE125E-K i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 453 zákazníků
Napsat recenzi
5 329 ×
4 96 ×
3 21 ×
2 5 ×
1 2 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jaromír, Zvole 11.05.2016
Koupil jsem dle doporučení na Verge a udělal dobře. Nejsou odolné před naším psem.
Zákazník 16.02.2016
už mám druhý pár, ten předcházející bez problémů přežil i noc v trávě a dešti na parkovišti, výhra na cnet.com mě přesvědčila ke koupi a jsou neporovnatelně lepší než leckterý kossy nebo sensheisery za víc jak litr
skvělá cena skvělá kvalita zvuku skvělá ergonomie vyznat se v tom značení Panasonicu...člověk neví, co objednává...
Dominik, Sokolov 12.11.2015
Do uší sedí perfektně. Za tu cenu je to super. Zvuk je celkem kvalitní. Bez pochyb skvělé bassy. Postupem času jedno nehraje. Dlouhou životnost nečekejte.
Radim, Praha 5 - Jinonice 21.02.2015
Na tu cenu velmi slušný zvuk
Jiří, Most 10.06.2015
Skvělý design (perfektně sedí v uších) Basy Hodně muziky za málo peněz Zvuk (i ten nejnekvalitněji nahraný punk na nich zní skvěle) Bitelnost Výborné těsnění Jste-li úchyl na výšky, vaše úchylnost se zde projeví Nepraktický L konektor
Zdeněk, Ústí nad Labem 1 28.02.2015
slušný čistý zvuk, dobré basy
Lukáš, Jirkov 15.01.2015
Vynikající utěsnění Kvalitní zvuk Solidní basy 3 velikost silikonových špuntů poměr cena/výkon nic
Tomáš, Jílové u Prahy 07.11.2015
Dobrý zvuk vzhledem k ceně Pohodlné nošení Malá výdrž (ale asi záleží na způsobu používání)
Jan, Liberec 28.07.2018
Dobrý zvuk - nejsou přebasovaná ani nemají plechové výšky Výborná konstrukce - drží v uších, ale není to nepříjemné (pro mé uši) 3 velikosti špuntů Široký výběr barev Cena Mezi levnými sluchátky nejlepší volba, obrovský rozdíl mezi sluchátky za 100 kč a těmito Nic, jen kdybyste porovnávali s výrazně dražšími nebo sluchátky jiného typu
Firma, Městec Králové 27.06.2018
FLAT charakteristika - studio kvalita, vazne - zadne zkresleni, syceni vysek, atd, zadne - zvladnou FiiO Q1 na MAX absolutne bez zkresleni i ve spickach basy/vysky - hrajou lip a vic jak Superlux HD681 (pres Q1, pouze "mene" basu, resp. akorat) - perfektne sedi, miniaturni (nasazovat jako Shure SE315) (PROFI Shure SE315 nemaji tolik vysek, nejsou flat - chybi tam, a nezvladnou FiiO Q1 na max, ani nahodou, zacnou kreslit desne kousek za pulkou - testovano na DM "Its no good", mozna ze syntiku pro odposlech to bude jine, ale pochybuju - SE315 za 3,6k je DOST TRAGEDIE proti tomuhle za 189)
VSECHNO VUBEC NIC
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi