MS hokej Pampers

Recenze Panasonic RP-HTF295E-K

Zobrazit katalog
Panasonic RP-HTF295E-K - Sluchátka

Recenze Panasonic RP-HTF295E-K

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic RP-HTF295E-K? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic RP-HTF295E-K. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic RP-HTF295E-K i vy.
739,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Antonius Pols, Cerekvice nad Bystřicíflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
Sluchátka nejsou přebasované a mají krásnou a čistou reprodukci zvuku. Předčí asi všechny sluchátka v jejich cenové kategorii a dokonce hraje lépe než vělké množství výrazně dražších sluchátek. Pokud ale hledáte nechutně přebasovnané sluchátka, tak hledejte jinde.
Naprosto čistý zvuk
Dlouhý kabel
Zlacené kontakty
Přechodka na 6,3mm jack součástí
Vyšší frekvenční rozsah
0 ×Nahlásit
Markéta, Žamberkflag
Hodnoceno 11.08.2023, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kupovano dceri ke klavesam. Velka spokojenost jak u ni, tak u rodicu
0 ×Nahlásit
Miroslav, Banovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 07.08.2023, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Z produktu som bol pomerne sklamany. Ale asi len primerana kvalita cene. Nebol moc prijemny na nosenie. Pena na usiach bola pomerne tvrda. Kabel mi prisiel prilis dlhy. A zvuk nebol tiez moc dobry. Taky akoby zastrety niecim, ako keby som pocuval nieco z vedlajsej miestnosti. Zabalil som do krabice hned prvy den a vratil spat. Neodporucam.
cena
vzhlad
dlhy kabel
lahke
nie velmi prijemne na usi, dost tvrda pena
zvuk pomerne slaby, ale asi primerany cene
0 ×Nahlásit
Margita, Handlováflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
s produktom som veľmi spokojná.
0 ×Nahlásit
Dagmar, Praha 8 - Trojaflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktičnost
praktické
0 ×Nahlásit
František, Lučenec 1flag
Hodnoceno 15.05.2022, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
napokon asi lepsie ako ine v podobnej cene a som ich pouzival najviac - Yenkee YHP 3035 SHADOW , Trust GXT 488 FORZE , JBL Tune 500
dlhi kabel dociahne i ked chce byt clovek dalej od zdroja pc, napriklad stolny pc alebo sa prechadzat
kvalita zvuku
pohodlne, netlacia
horsie basy ako JBL Tune 500
dlhy kabel je skor na doma
po vyse roku po nadmernom pouzivani, zacali plastove usnice i pena odpadavat a casto ich treba nasadzovat a drzia potom z casti silou vole
0 ×Nahlásit
Branislav, Bratislava Iflag
Hodnoceno 12.05.2022, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
Hladal som dlhsie nahradu za fajnove Creative HQ 1400, ktore boli lacnejsie nez tieto Panasonic. Som zatial spokojny. Mam ich iba pri PC. Materialom prilis vela casu nedavam, ako tu spominaju viaceri a maju skusenost so skorsmi vyrobkami tohto isteho modelu. Tiez mozem potvrdit prenasanie vibracii po kabli do musli pri kazdom pohybe alebo pohybe kabla. Je to znasobene aj tym, ze sa kabel vinie do oboch musli. Neviem preco to nejde iba do jednej. Kabel je fakt pridlhy, ja to napriklad nevyuzijem, mam ho teda namotany do masle a zaveseny na boku stola. Izolacia okolia je naozaj dobra. Dobre drzia na hlave (aspon mne ano). Reprodukcia zvuku je velmi dobra. Mozem hodnotit iba subjektivne co vsetko som uz na usiach mal. Nie je to predimenzovane. Fajne na hry, hudbu ci filmy.
kvalitny zvuk
dobra izolacia okolia
dobra ergonomia
prilis dlhy kabel
spracovanie kabla
vynutie do oboch musli
potah na musliach
kabel prenasa vibracie do musli
0 ×Nahlásit
František, Skutečflag
Hodnoceno 22.03.2022, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
čistý zvuk přes celý frekv. rozsah
nekvalitní plast (náušníky,polstrování,hlavový most,klouby)
nekvalitní kabel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.01.2022, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
levné
lehké
pohodlné
poměrně kvalitní zvuk
laciné plastové provedení, po 2 letech se rozlomila
0 ×Nahlásit
Jozef, Zlaté Moravceflag
Hodnoceno 29.10.2020, varianta Panasonic RP-HTF295E-K
Ověřený nákup
Slušná kvalita zvuku aj prevedenia za za tú cenu
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 26
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací