Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze Panasonic RP-WF830E-K

Zobrazit katalog
Panasonic RP-WF830E-K - Bezdrátová sluchátka

Recenze Panasonic RP-WF830E-K

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic RP-WF830E-K? U nás má zatím hodnocení 3,6 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic RP-WF830E-K. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic RP-WF830E-K i vy.
1 999,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
3,6
Hodnotilo 22 zákazníků
Napsat recenzi
5 11 ×
4 2 ×
3 3 ×
2 1 ×
1 5 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
59 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 26.09.2017
Hrozné zklamání, časté dolaďování frekvence, šum pokud hudba utichla, rušení z externích zdrojů (šel jsem po pokoji a najednou začalo něco ve sluchátkách pískat) ale největší zklamání bylo že pokud například skončil film tak po cca 30sec začalo ve sluchátkách hrozně chrčet dokud jsem zase něco nepustil.
lehké snadné dobíjení ergonomický design nadměrná náchylnost na rušení po utichnutí hudby začnou chrčet nutnost často přelaďovat kanály
Zdena 03.09.2020
Slušná radiofrekvenční sluchátka, po přečtení některých recenzí jsem se trochu bála, ale stačí naladit správně frekvenci. pro domácí využití l TV jsou mnohem pohodlnější než BT vzhledem k tomu, že s nimi můžu pohybovat na mnohem větší vzdálenost a signál drží. Výdrž je tak dlouhá, že při používání se nevybijí a pak jsou uložené na dokovací stanici. Do záporů jsem dala jen ne úplně coul vzhled, ale za to jsou hodně lehoučká a na hlavě je skoro necítíte, ani při delším používání. Za mě poměr cena výkon - vynikající.
Dobrý dosah, dá se jít i mimo byt a spojení se nepřeruší, nevadí ani stěny Kvalita zvuku OK (používám na filmy ne na hudbu) jsou velmi lehká možná trochu old design
Firma, Praha 3 - Žižkov 30.05.2017
Lehke Dobre sedi na hlave rucni lazeni frekvence na sluchatkach, casto se zameni s hlasitosti
Jiří, Rokycany 1 13.12.2019
Moje první bezdrátová sluchátka používaná převážně jen pro sledování TV. Mám je asi tři roky, používám je takřka denně.
dobrý dosah (bytovka maloměsto, 2 NP, v pohodě blízko kolem domu), baterie vypadá stále v pohodě zvuk pro hudebního hluchce je dostačující šumí, když nejsou správně naladěny na signál zvuku v podstatě nikdy se nedobíjely tak, aby vypadaly jako na obrázku (vždy se do dockovací stanice dá zastrčit jen jedno sluchátko, to druhé vyskakuje ven, protože oblouk přes hlavu je od prvního použití malinko roztažený) koženka se mi už pár měsíců loupe a nechává na vlhké kůži černé kousky, které si musím vždy ručně oprášit
Tomáš, Brno 26.11.2019
možnost použití více sluchátek s jedním vysílačem často se rozladí i během poslechu
Firma, Kralupy nad Vltavou 15.11.2019
Sluchátka jsem koupil před dvěma lety a dodnes mě to mrzí. Jsem fanda Panasonicu, ale toto je naprostý úlet. Pro noční poslech TV bych odpustil nepřesné ladění a vysoké zkreslení, ale když v tichých pasážích sluchátka ukončí přenos a maximálně zesílí šum s ostatními ruchy, což je hrozná pecka, vzteky bych je rozšlapal a raději je nepoužívám.
dobře sedí solidní konstrukce nepoužitelné pro tichý poslech s pauzami
Aleš, Praha 3 06.11.2017
  Nekvalitní zvuk v zarušeném prostředí Špatný příjem Chytá rádio místo vlastního vysílání Rychle se odpojuje Použitelné jen pro poslech hlasité hudby, kde se nedostatky ztratí
Vladimír, Smečno 31.01.2021
Jednoduché, kvalitní zvuk Nic
Tomáš, Plzeň 19.06.2021
Bohužel sluchátka okamžitě vracím. Ve spojení s TV Panasonic TX-40JX800E se kromě zvuku televize ozývá nepříjemný síťový brum. Málem mě odešel zbytek sluchu při ladění a při vypínání.
 
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB28
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi