Všechny dárky jako na dlani AirPods 2021

Recenze Panasonic SC-PM250EC-S

Zobrazit katalog
Panasonic SC-PM250EC-S - Mikrosystém

Recenze Panasonic SC-PM250EC-S

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic SC-PM250EC-S? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 225 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic SC-PM250EC-S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic SC-PM250EC-S i vy.
2 690,- 2 490,-
Skladem > 5 ks
4,7
Hodnotilo 225 zákazníků
Napsat recenzi
5 168 ×
4 48 ×
3 5 ×
2 2 ×
1 2 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Vladimír, Turnov 11.02.2015
Dokonalý výrobek, bez sebemenší výtky.
Dokonalý výrobek, pěkně hraje, krásně vypadá, bluetooth funguje luxusně i s notebookem, len ta trůba mi tam chýbá. :) žádné
Milan, Nýřany 07.01.2016
Kupoval jsem po vánocích. Super poměr cena/výkon.
Perfektní je přehrávání přes Bluetooth. Mam SAMSUNG S3 mini a spárovalo se to hned napoprvé. Přes aplikaci na telefonu AB radio poslouchám internetová rádia přes tohoto drobečka. Myslín, že není nutné pořizovat drahé systémy s připojením na internet. Fakt super.
Jan, Ostrava 10.01.2018
kvalitní zvuk Bluetooth funguje při vypnutí nic nesvítí, ideální do ložnice
Petr Vytlačil 24.02.2015
Včera jsem dostal tuto HiFi darem k narozeninám, už jsem si ji chtěl pořídit dříve. První pocity velmi kladné, na cenovou kategorii a velikost hraje opravdu pěkně. Zatím jsem zkoušel Bluetooth pouze s iPhone 4S, dnes jsem tesoval s Apple iPad Air a nelze se spárovat. Obávám se, že to nepůje .-( Doufám, že nebudu muset vracet, protože bez toho mi je celkem věž k ničemu, důvod proč jsem ji hlavně koupil je bluetooth příjem.
Zvuk a cena, mnoho funkcí za rozumné peníze. Zatím nejde bluetooth spárovat s Apple iPad Air.
Firma, Praha 9 08.01.2019
za ty peníze vcelku slušně hraje velmi jednoduché nastavení a ovládání
Radim, Želechovice nad Dřevnicí 03.01.2019
Za ty peníze, nelze chtít vic. Pěkně hraje Bluethooth bez problémů spáruje RDST OK Nic jsem neobjevil.
Lukáš, Olomouc 24.12.2018
Dobra cena/vykon
Tomáš, Chrustenice 27.01.2018
Kupoval jsem to manželce do kuchyně aby mohla poslouchat při vaření hudbu a jelikož jsme v údolí kde je velmi špatný signál tak jsem preferoval připojení přes bluetooth a hned na prví pokus vše ok a rádio si streamuje přes toto připojení a i své písničky si tak pouští a je z toho nadšená ,má radost . Tento výrobek má i kvalitní repro bedny a není tam slyšet nějaký chrapot či šum . Myslím si že opravdu dobrá volba a také jsem vybíral a četl recenze a proto tato volba . Zatím žádné
Gamar TM, s.r.o. 17.08.2015
pekný vzhľad kvalitné spracovanie kvalitný silný, čistý zvuk dokonca aj pri počúvaní rádia, takže anténa je dostačujúca... USB splnil všetky moje očakávania návod nie je slovenčine ani v češtine čo by mi nevadilo keby tam bola angličtina čo som považoval sa samozrejmosť, ale na moje prekvapenie tam nebol ani anglický jazyk. Ovládanie je však jednoduché a intuitívne.
Firma, Děčín 25.02.2016
Za danou cenu hraje pěkně
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi