Bazarové zboží AlzaPlus+

Recenze PEACH Sword Cutter A4 PC300-01

Zobrazit katalog
PEACH Sword Cutter A4 PC300-01 - Páková řezačka

Recenze PEACH Sword Cutter A4 PC300-01

Zajímají Vás názory a recenze na PEACH Sword Cutter A4 PC300-01? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 68 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PEACH Sword Cutter A4 PC300-01. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PEACH Sword Cutter A4 PC300-01 i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník, Dřenice 04.11.2013
zatím řeže, kdy začne pidlat se teprve uvidí člověk musí koukat na to, co řeže chtělo by to ještě trpaslíka, který bude pracovat za mne
Zdeněk, Praha 10 12.02.2015
Řeže výborně jeden list 300 g kartonu nebo až tři listy 80 g papíru. Při větším počtu listů 80 g papíru (4 až 10) není okraj řezu zcela hladký. Nejvíce mě zklamalo, že se mi nedaří vždy držet pravý úhel. Nevím, jestli to je mojí nešikovností nebo nedokonalostí řezačky, ale je to tak.
Tomáš 18.03.2015
super presny rezac myslim ze nie su :)
Firma, Děčín 19.12.2013
super řeže nic
Tomáš, Praha 8 15.06.2013
Krásný rovný řez Možnost dotažení nože
Jaroslav, Lišice 71 11.04.2013
Maximálně spokojen.
Oldřich, Říčany 20.02.2013
výborné, nemám výhrady
Olga, Liberec 1 16.12.2012
používám 14 dní a jsem spokojená řez je přesný, hladký práce se řezačkou rychlá a bezpečná pro domácnost a malou kancelář stačí skladná žádné jsem neshledala
Firma, Praha 4 21.09.2017
Řeže pěkně, možná bych příště koupila kolečkovou, ne s velkým nožem, váhala jsem podle recenzí při koupi, nakonec se ale i pravý úhel dá vychytat, chce to trochu cviku. Skladná, lehká, já bych doporučila.
Zakaznik 03.06.2015
Robustná rezačka pomerne dobrej kvality
12
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací