Nakupování budoucnosti Všude vedro, doma ne

Recenze Philips Creek 15387/30/16

Zobrazit katalog
Philips Creek 15387/30/16 - Nástěnná lampa

Recenze Philips Creek 15387/30/16

Zajímají Vás názory a recenze na Philips Creek 15387/30/16? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips Creek 15387/30/16. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips Creek 15387/30/16 i vy.
619,- 589,-
Skladem 1 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 24 zákazníků
Napsat recenzi
5 18 ×
4 5 ×
3 1 ×
2 0 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Luboš, Králův Dvůr 17.02.2014
Svítí Nevím jestli je to akce Philipsu nebo Alzy, ale ta ekonomicka zarovka, co se k tomu dodava, se do te lampicky proste nevejde. No kdo tohle vymyslel? :D
Michal, Praha 03.01.2017
Super.
Firma, Kosmonosy 31.05.2016
Vše v pořádku
Martin 17.04.2015
pekny dizajn, jednoducha montaz rovno pod lampou je tien. ale to je asi u kazdej, takto tvarovanej lampy
Tomáš, Starý Mateřov 23.03.2015
řetěz dostatečně dlouhý. vše OK nic
Tomáš, Starý Mateřov 23.03.2015
Kvalitní zpracování a lak. Čidlo má daleký dosah. jednoduché zapojení. nic
Tomáš, Starý Mateřov 23.03.2015
kvalita, lak,montáž vše OK nic
Zákazník 31.05.2014
velmi dobrý prodejce
 
Firma, Frýdštejn 20.11.2018
Lampa je za danou cenu slusne provedena, sviti velmi pekne. Ovsem kdo ji instaloval (typicky nekde ze zebriku) tak vi, ze pripadna vymena zarovky bude nocni mura. Je samozrejme dobre, ze jsou oba sroubky, drzici stinidlo nerezove, ovsem nijak nedrzi ve zminenem stinidle (stacila by plastova podlozka tesne nasazena na sroubku - ta ho "podrzi"), a jeste ke vsemu jsou orinetovane hlavou dolu - takze situace: jste na zebriku, povolite sroubky, nejak si je musite nekam schovat (jsou to male M3ky..), pak si nekam musite odlozit zminene stinidlo a pak vymenovat zarovku.... Zatim jsem instaloval 3x lampy a stinidla jsem si pochopitelne prisrouboval na zemi, ale predstava, vymeny zarovky v budocnosti mne lehce desi....
kvalitni zpracovani dobre sviti vse nerez, plast hlinik => nemel by byt problem s korozi lze osadit zarovkou Philips 13W - 1521 lum. (i filament verzi 11W-1521 lum.) - oboje se vejdou neprijemna vymena zarovky a riziko ztraceni sroubku, drzicich stinidlo mene svetla primo pod lampou
Zakaznik 13.09.2016
Pekný vzhľad a materiál. Dosť sa hreje aj pri 60 W žiarovke.Nechali sme bez vrchného krytu.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi