Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Nesem vám 15 000 Kč Křišťálová lupa

Recenze Philips HC7460/15

Zobrazit katalog
Philips HC7460/15

Strojek na vlasy nerezové ocelové břity, 60 nastavitelných délek 0.5-42mm, 3 hřebeny, Auto Turbo, aku/síťový provoz, doba provozu 120min, doba nabíjení 1hod

Skladem > 5 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 1 636,-
Původní cena 1 699,-
4,7
Hodnotilo 82 uživatelů
5 68x
4 7x
3 2x
2 4x
1 1x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 26.02.2016
oproti nejvyšší řadě jsem vzal tento z duvodu toho, že pro nastavení výšky střihu má pouze dvě tlačítka a ne touchpad nebo co to vlastně je. Ze zkušenosti vím, že cokoliv nemechanického se za čas asi poto, takže za pár let neopravitelné, tlašítka snad chvilku vydrží. Jinak střihá dobře, použití největšího nástavce chce trochu cviku, ale pak to jde dobře i když jsou vlsty asi tak 2x delší než kolik se má střihat, jen to chce přijít na to jak to nasměrovat a pak to jede :). Výdrž je parádní, doba nabitá taky. I když nemá supertitanové břity (což má vyšší verze), je to v pohodě ostré a za vlasy netahá. To automatické nastavování rychlosti je trochu divný, ale budiž. Celkové jsem spokojen, tak snad dlouho vydrží (jako předchozí typ, který doma máme už tak 12 let a pořád střihá, jen je to na kabel, co obtěžuje, ale až tomuhle za pár let chcípne baterka, tak z něj taky stejně bude kabeláč = funguje i při zapojení kabelu)
nástavce výdrž poměr cena / výkon ukazatel baterie má pouze dva stavy (nabitá, prázdná) manuální nastavování výšky u staršího modelu bylo rychlejší a pohodlnější
Jan, Praha 28.07.2016
dobre materialy dobre se drzi ergonomicke zahnuti hlavice zatim nevim
Veronika 22.01.2016
Strojek se drzi velmi dobre, pouziti velmi jednoduche, vibruje minimalne, tedy na caste pouzivani parada.
Patrik, Tetin 09.08.2015
na krátké ruznorodé učesy ideální mašinka při stříhání delších vlasu si moc neporadí nebo já neměl možná dost trpělivosti ;)
Zdeňka 18.01.2016
vhodný na zastřihávání velmi krátkých vlasů stříhá rychle tichý chod pěkně vypadá nevhodně řešená konstrukce nástavce - po chvíli stříhání vlasy ucpou prostor pod nástavcem a místo zvolené délky plynule přejdete (aniž chcete) na minimální délku 1 mm - což je tedy pořádný šok. ergonomie - při stříhání vlasů se špatně drží, má tendenci z ruky vypadnout
Roman, Most 06.01.2019
Automatické přepínání na turbo Ukazatel baterie by nemusel ukazovat jen plné nabití, polovinu a vybití Chybí tomu plastový kufřík jako u jiných strojků
Hanka 25.12.2016
Výkon Padne skvěle do ruky Velké rozpětí délek Tichý chod Nic
Martin, Praha 6 03.10.2016
Super moznosti nastaveni - siroka skala delky vlasu Striha jak ma! Napoprve dobry vysledek u mych synu (4 a 6 let) Jsem nadsen, dobry produkt podle ocakavani: trochu se sbiraji vlasy v podstavci, ale neni to problem, da se jednoduse ocistit pocas strihani.
Michal, Dolní Břežany 26.11.2015
původně jsem koupil strojek jiné značky, ale nakonec jsem se vrátil k Philipsu, který jsem měl předtím a po několika letech se rozbil. stříhá super relativně tichý pohodlný do ruky nevím o nich
Luboš, Veltrusy 23.07.2015
Snadná obsluha jednoduché nastavení výšky střihu zatím nic
Matouš, Lhotka 26.06.2016
Široké rozpětí nastavení délky. Minimum je 0,5 mm. Neni omyvatelný (nevadí).
značka
Stanislav, Chotěboř 12.06.2017
Ustřižené vlasy zůstávají v nástavci a neustále se ucpává. Vše i přes nekonečné čistění dospělo k tomu, že střihací břity přestaly v liště kmitat. Reklamuji Jinak je přístroj, hezký, dlouhá výdrž baterie a příjemný do ruky.
vzhled výdrž baterie rychlost nabíjení ucpávání nástavců-ustřižené vlasy se dostávají do střihacího mechanismu
František, Sušice II 26.01.2017
nekupovat
stříhá prvních pár minut neustále se ucpává až skončíte s půlkou ostříhané hlavy - už se nerozeběhne. Reklamace po pár stříhání.
Marek, Střelice 22.02.2018
Lehký dobře se drží velký rozsah délek díky výměnným hlavicím snadno se čistí docela tichý bezdrátový a vydrží rychle nabitý nekouše. Zatím žádné.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi