Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze Philips OneBlade QP2520/30

Zobrazit katalog
Philips OneBlade QP2520/30

Holicí strojek pánský, zastřihuje, tvaruje a oholí libovolně dlouhé vousy, oboustranné ostří s dvojí ochrannou před pořezáním, vhodné i pro citlivou pleť, vodotěsný, pro mokré i suché holení. 3 nástavce pro zastřihování na 1, 3 a 5mm, výdrž baterie 45min/8hod nabíjení, 1 náhradní břit v balení

Skladem > 5 ks
a na 25 prodejnách
Cena s DPH 1 349,-
4,7
Hodnotilo 487 uživatelů
5 390x
4 65x
3 10x
2 11x
1 11x
20 000+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Aleš, Brandýs nad Labem 07.08.2017
Původně jsem se rozhodoval, jestli koupím zase standardně žiletky na rok, ale najednou na mě na xichtoknize vyskočila reklama na One Blade a zkusil jsem ho. Vážení, to je paráda :) střihá rychle a díky tomu jak je lehký a tenký, tak je i snadno ovladatelný. Pravda, na oholení na svatbu do hola to není, to má žiletka pořád prim. Ale nástavce se lehce nandavají a sundavají a na úpravu pěstěného knírku, či bradky naprosto vyhovuje.
Kompaktnost při cestování Rychlé nabití Vyjímatelné nástavce a kryt břitu Přesnost za sucha i za mokra ;) Při sundavání krytu čepele vyndáte občas i celý vyměnitelný břit. Takže jen si najít ten správný grif.
Daniel, Ústí nad Labem 1 13.12.2017
Zase takový optimista jak většina recenzentů nejsem. Do hladka dokonale neoholí. Na žiletku se nechytá. Na intimní partie (muže) není vhodný. Okolo OK. Zbytek těla kromě tváře také OK. Nejvhodnější asi pro ty, kteří udržují nějaký ten mm vous. Jako záloha, když se doma nestihnete oholit a necháte to třeba do auta také vhodné. Ale tady je spíše už lepší normální el. strojek.
 
Jiří Horák 24.10.2017
Od puberty bojuji se zarudlou kůží po oholení . Musel jsem používat strojky které mi nechávaly hrubé strniště abych se zarudnutí a zarůstání oholených vousů vyhl. Po prvním oholení Philips OneBlade jsem byl ohromený hladkostí pokožky. Nyní ho používám každé bez zarudnutí a červených pupínků.
Netahá ani netrhá vousy. Jezdí hladce po pokožce oba směry . Má cestovní velikost . Velký výdrž baterie.
Ondřej, Kouřim 27.09.2017
zatím po prvních pár oholeních paráda vodou omyvatelný holí skoro jako žiletka, plus možné nástavce dlouhá výdrž baterie nedráždí kůži kryt na břity pro převoz mohl by být obal na cesty možná cena břitů
Radim, Praha 1 - Nové Město 26.09.2017
Holí perfektně. Velmi skladný. Trochu mi chybí vyšší nástavec než 5 mm.
Firma, Jičín 18.09.2017
Fakt funguje :-) Jednoduchý, funkční, nástavce 1,3,5 dostačující. Mohl by u něj být nějaký obal na přepravu.
Dominik 21.08.2017
Je to super dva v jednom věcička !
Skvěle holí. Nejde se s ním říznout. Nástavce součástí balení. Když vyzkoušíte, už nebudete chtít jinak !
Radim, Starý Jičín 09.08.2017
Měl jsem trochu obavu, ale musím říct, že strojek nezklamal a splnil veškerá má očekávání. Stříhání je rychlé a jednoduché. Strojek netahá ani nic jiného. Po jiných strojcích nebo žiletkách mívám podrážděnou pokožku, což se mi s tímto nestalo. Při holení delších vousů je lepší použít postupně více nástavců od delšího až po požadovaný, ale to se týká vousů cca 2 cm zkracovaných na 1 mm.
kompaktnost bezbolestné oholení i pro citlivou pokožku cena absence cestovního pouzdra/látkového pytlíku na strojek a příslušenství
Michal, Praha 20.10.2018
Jsem nadšen a mile překvapen! Verze Philips QP2530/30 má 4 nástavce a lepší baterii.
Super! Funguje jak říkají! Nepodráždí pokožku! Cena planžet .-(
Jan, Zlín 17.05.2018
Dobře holí Cena břitů
Jiří, Mělník 13.01.2018
Design Hmotnost Tvar Oholení odpovídá popisu (přibližně jako půl dne po oholení žiletkou) Holení mě po letech začalo bavit Nástavce na zastřihování vousů Kryt na břit pro přepravu Vodotěsnost Indikace opotřebení břitu Tlačítko na zapnutí má přijatelný stisk, tudíž není potřeba nějaká pojistka Neškrábe, neřeže Břit holí z obou stran Náhradní břit v balení Cena břitů Indikace stavu baterie Nabíječka není rozdělena na kabel a adaptér, takže bude problém při cestování (jiná zásuvka)
Firma, Praha 10 - Záběhlice 22.08.2017
Příjemné překvapení. Zatím vše funguje jak má a svého nákupu nelituji.
Padne do ruky Dobře se ovládá Na rozdíl od ostatních elektrických strojků přesně vím kde "zabírá" - ideání i na zatřihování Suché i mokré holení celého těla Zatím jsem nenašel
Milan, Praha 4 16.08.2017
Toš dobře to holí Uvidíme jestli při použití 2x týdně opravdu vydrží alespoň 4 měsíce ostrá břitva.
Filip 07.08.2017
Vyborny strojek, ktery oholi jak ziletka, bez podrazdeni.
Rychly a kvalitni Super cena!! Zadne!!
Marcel 07.08.2017
Konečně super strojek i na dlouhé fousy
Oholení deasing Nemám
Zakaznik, Kolín 2 19.01.2020
Perfektni strih Dlouha vydrz baterie Vousy od strojku doslova letaji az do vzdalenosti 1m, takze je pak mate po celem umyvadle, zrcadle...
Petr, Olomouc 18.01.2020
Proste top Drahé náhradní díly
Kamil, Ráječko 14.01.2020
Netahá Lehký, dobře se drží Nedráždí Holení na sucho nebylo nikdy tak rychlé a pohodlné
David, Příbram 1 27.12.2019
První dojem jsem čekal lepší. Starý strojek také Philips mě oholí do hladka, a tohle prostě ne. Pravděpodobně ho vrátím.
Malý a bezdrátový nekouše ani netrhá vousy vzhled nepořeže vás Neoholí do hladka vousy jsou všude po místnosti buďto to neumím, nebo nevím nástavce jsou drahé břity jsou drahé
Jan, Litoměřice 05.12.2019
Dlouhá výdrž Nastavce Prostě skvělý
Lukáš, BENEŠOV 04.12.2019
luxus 2 minuty práce není třeba pěna na holení
Jiří, Brandýs nad Labem 30.11.2019
Skvěle oholí každý vous Rychlost dobíjení Voděodolnost Křehkost břitev
Firma, Praha 10 - Hostivař 19.11.2019
Spokojenost holí dobře zatím žádné, mám ho chvilku
Michal, Brandýs nad Labem 13.11.2019
holí pěkně holící hlava vydrží dlouho příznivá cena praktické cestovní pouzdro nástavce v balení
Filip, Praha 7 30.09.2019
skladný dobrá výdrž baterie zatím žádné
Firma, Loket 27.08.2019
snadné, rychlé holení
Tomáš, Praha 4 - Nusle 19.08.2019
skvele padne do ruky 2 brity soucast baleni vysledek po holeni skvely. Ano, neni to klasicka ziletka po ktere jste jeste 2dny cerveny ale vysledek holeni je beztak skvely pouzivam na tvar, podpazi, hrud, intimni partie. Chce to grif jak ho pouzivat na intimni parite :) dlouha vydrz britu indikace opotrebovani britu. Kdyz zacne "zelenat" vite ze se musi vymenit. Skvely!! :) opravdu mne zaujala a prekvapila krabice vyrobku. Zadny napis, zbytecne barvy a popis na krabici. Pouze cista recyklovatelna krabice bez napisu.
Matěj, Praha 5 - Stodůlky 24.07.2019
Perfektně holí Baterie vydrží až na 8 oholení Na internetu je velký výběr stojánků, které si k němu můžete vytisknout
Lenka, Tábor 5 18.06.2019
oholí úplně všechny vousy i hodně dlouhé a nepoškrábe
Roman 10.06.2019
Výborný el strojek na holení určitě doporučuji koupit.Stříhání tímto strojkem je zábava.
nedráždí pokožku rychle stříhá žádné
Patrik, Praha 8 20.05.2019
holí perfektně nástavce Vodotěsnost Cena břitů absence cestovního pouzdra
Anna, Velka Dobra 26.04.2019
Žádné podráždění Rychlé oholení Výdrž baterie Jednoduchost CENA
Václav 08.03.2019
Celkově jsem se strojkem spokojen, je tichý, přízpůsobí se tvrau obličeje, skvěle padne do ruky. Podle mě kvalita produktu převyšuje cenu - doporučuji všem kdo se stejně jako já nemohou rozhodnout.
malé rozměry bohaté příslušenství velká výdrž baterie ideální na cesty jemný k pokožce (žádné podráždění) příznivá cena rychlé dobytí vyšší cena náhradních břitů nelze používat při nabíjení
Patrik, Turnov 03.03.2019
Super mašinka:-)
Michal, Kynšperk nad Ohří 14.02.2019
Rychlý, přesný, multifunkční Bez stojánku či cestovního obalu
Firma, Hranice 1 29.12.2018
Lehký, kompaktní, vodotěsný Holí perfektně ale docela mu to trvá, to samé platí u zastrihavani
Martina, Ústí nad Labem 1 28.12.2018
Rychlost oholení Snadná manipulace Zatím o žádném nevíme
Šárka, Praha 3 26.12.2018
Kompaktni, lehky, skvely na cesty
Marek, Pavlíkov 28.11.2018
Baterie vydrží fakt dlouho Nenašel jsem
Daniel, Jablonec nad Nisou 20.11.2018
Rychlé holení Jednoduchá a rychlá výměna britů a nástavců Nic
Firma, Ostrava 23.10.2018
Holí dobře Lehce hlučnější
Vít, Plzeň 16.10.2018
lepší než jsem čekal nefunguje když se nabijí, ale da se to přežít
Květa, Brno 11.10.2018
Hladce oholeno a rychle bez svědění
Firma, Ostrava - Heřmanice 04.10.2018
lehounký, dostane se i částečně do zvukovodu, vousy likviduje na 1. přejetí zatím nic
Zakaznik 24.07.2018
velikost
Vaclav 26.06.2018
Strojek používám půl roku a jsem s ním nadmíru spokojen. Holí přesně i delší vousy.
vzhled, kvalita holení, výdrž baterie nic
Martin, Kladno 23.06.2018
Nedráždí pokožku Dobrá výdrž baterie Vodotěsný Při holení na sucho jsou vousy všude (s pěnou OK)
Ivan, Brno 23.06.2018
lehký, mobilní, holí dobře zatím nemám
Tomáš, Praha 5 18.06.2018
nejlepší zastřihovač, co jsem kdy měl
Firma, Ústí nad Labem 17.06.2018
MALÝ SKLADNÝ DLOUHÁ VÝDRŽ BATERIE
Jana, Česká Lípa 09.06.2018
I když jsem tomu úplně nevěřila, tak oholí vážně do hladka Cena Výdrž baterie Voděodolnost Zatím žádné
Ladislav, Praha 7 28.05.2018
Rychlé oholení, nástavce, kvalita zpracování Nic
Pavel, Plzeň 27.04.2018
Super střihá, baterie hodně vydrží. Neoholí uplně do hladka.
Martin, Praha 23.04.2018
Netahá za vous Absence nástavce na 2mm
Firma, Jihlava 23.04.2018
Rychlé oholení Oholí téměř do hladka 3 nástavce Náhradní hlavice Při holení létají vousy kolem, ale s tím se nedá nic dělat :-)
Radovan, Určice 19.03.2018
Perfektní strojek.Lepší jsem neměl.
Jana 06.03.2018
super holí
Lukáš, Třebíč 25.02.2018
pěkné provedení výdrž baterie nástavce holí všechno
Daniel 22.02.2018
jako jedinej strojek mě bezvadně oholí na dobře se s ním pracuje
Radek, Liberec 20.02.2018
holi skvele zadne
Jan, Osek 15.02.2018
Používal jsem holící strojky Braun s planžetou, ale teprve tento zajistí dokonalé oholení. Lehké, jednoduché a intuitivní ovládání Kompatkní Skvělý výkon
Tomáš 11.02.2018
Nepouzivam elektricky strojky, protoze mi vetsinou dreli tvar (coz nevim jestli se treba novyma technologiema nezmenilo), nicmene OneBlade netaha a neskrabe. Jede naprosto hladce. Pro me ucely holi vyborne. Na mokro je kvalita oholeni lepsi, ale i na sucho to jde. Je pravda ze ziletce se nevyrovna, ale pri oholeni namokro je to hodne blizko ziletky (alspon za me) Pouzito i na podpazdi a bezproblemu. Zapory jsou podobne jako psala vetsina lidi tj. viz zapory Nema cestovni pouzdro. Hodil by se alespon nejakej pytlik. Ma sice krit na cepel, ale hodilo by se nekam dat strojek zaroven s nastavcema a nabijeckou. Nema kontrolku na vybiti akumulatoru (model 2520). Jedina kontrlolka nabijeni je primo na nabijecce. Neberu to jako nevyhodu, ale neda se pouzit kdyz nabiji. Je fakt, ze se pri holeni na sucho nadela...ale to asi s kazdym strojkem co nema odsavani.
Ondřej, Chrudim 1 08.02.2018
nedráždí pokožku oholení není dokonale hladké
Zuzana, Ostrava – Svinov 06.02.2018
dělá to co má
Jan, Litvínov 1 06.02.2018
perfektní strojek, téměř čisté oholení jako žiletkou. nemá li-po baterii, ale dostačující energie na několik oholení. nezkoušet na zarostlé tváři bez zapnutí...
David, Praha 4 05.02.2018
uplne bezproblemove holenie taker nulova sanca porezat sa kvalitne oholenie krku bez peny pri pouziti peny na krku ma strojcek slabsi zaber
David, Karlovy Vary 5 05.02.2018
Tohle je totální pecka. Od mlada trpím na podrážděnou pokožku po holení a vyzkoušel jsem toho už opravdu hodně. Navíc nosím standardně bradku, takže tvarování je pro mě samozřejmost. Tenhle strojek splňuje absolutně vše co jsem léta hledal!!!
Netahá Nedráždí Holení na sucho i s pěnou Když trošku přitlačíte, oholí téměř stejně, jako klasická žietka Je toho hodně... Je to prostě opravdu revoluce v holení. Dobíjení (konečně žádné neustálé dokupování baterek) Absolutně nic
Jana, Litoměřice 1 03.02.2018
lehký a snadné ovládání absence indikátoru nabíjení
Miloslav, Jihlava 1 27.01.2018
Dneska dorazil a hned jsem vyzkoušel a jsem spokojený splnil mé očekávání.Pro chlapy kteří se holý 2x týdně ideální
přesnost rychlost zatím žádné
Jan 27.01.2018
Dlouho jsem se rozmýšlel nad koupí tohoto strojku, ale vůbec nelituji. Zatím nejlepší, co jsem zkusil!
absolutně nedráždí pokožku rychlé pohodlné oholení lehký přesný
Štěpán, Horoměřice 24.01.2018
  chybi indikator vybite/nabite baterie
Marek 15.01.2018
Shrnuto jedním slovem BOMBA. Od chvíle co jsem se přestal holik žiletkou jsem vyzkoušel mnoho strojků od mnoha výrobců a teď vím že jsem našel favorita. Netahá, nekouše, nevynechává a nezajíždí pod vousy kde pak kouše i kůži. Ochranný kryt břitu se velice hodí při manipulaci
Možnost výměny hlavic Snadné čištění pod vodou Pogumované tělo Absence cestovní aspoň malé tašky Uvítal bych větší ohebnost hlavice popřípadě aby byl nástavec více kolmo k tělu strojku Doba nabíjení
Matěj, ZUBŘÍ 22.12.2017
Prostě parádní Velikostní stupně Dělá strašný binec, vousy všude (holit se vaně či sprše nebo v garáži) Jen pro delší vousy
Ivo, Frýdek-Místek 19.12.2017
Lehky,skvěle se ovlada,žadny problem s holením.Všem doporučuji jsem velice spokojen. Jen pro ty co nechtěji holení do hladka.
Miloš, Hlohovice 16.12.2017
Výboný holící strojek, nečekal sem to tak super,sem velice mile pekvapen. Vřele doporučuji !
Firma, Česká Lípa 1 15.12.2017
Naprosto perfektní oholení! Holení mě znovu začlo bavit :-) žádné nevidím
Firma, Praha 9 12.12.2017
Funguje tak, jak má... Nenašel jsem (zatím)
David, Ostrava 01.12.2017
revoluční strojek holí na mokro i na sucho nikde netahá je tichý je přesný pěkný design zatím jsem nenašel
Jiří, Plzeň 23 25.11.2017
Na baterii Nástavce pro úpravu vousů 2 nástavce přímo v balíčku Malé a skladné takže vhodné k cestování Nenahradí žiletku (pokud chcete mít tváře jako dětskou prdelku) Břity jsou trochu dražší (přes 700 za 2ks)
Zakaznik, Praha 9 24.11.2017
oholí i několikadenní strniště
Jan, Praha 18.11.2017
super strojek vřele doporučuji nic
Firma, České Budějovice 04.11.2017
skvěle holí, opravdu jsem nečekal, že to půjde tak snadno. Mnohem lepší než žiletka nebo klasický strojek Zatím nic - doufám, že se nebudou muset čepele měnit příliš často
Jiří, Záblatí u Prachatic 03.11.2017
Naprosto perfektní. Všem doporučuji. Žádné jsem nenašel.
Ladislav, Bechyně 31.10.2017
malý, nedá se s ním pořezat, mokré i suché holení cena břitů
Bowerik 29.10.2017
Překvapivě dlouhá výdrž v malém těle které připomíná více ruční "žiletkový" holicí strojek než elektrický zastřihovač. Po více než 10 denním používání (cca 1x 3 dny) stále drží na první nabití. Snadno se umývá pod vodou. V porovnání cena/výkon jednoznačně doporučení.
ergonomický tvar dlouhá výdrž výkyvná hlava asi nic :-)
Ondřej, Mnichovice 28.10.2017
Nedráždí pokožku Holí i místa, která se špatně holí Dobře se drží, snadné oholení Dražší náhradní břity
Michal, Toužim 26.10.2017
rychlost pohodlnost kvalitní oholení bez podráždění pokožky praktičnost i v případě cestování
Michal 25.10.2017
Rychlé a hladké oholení.
hladké oholení skladný omyvatelný rychlost nedráždí s nástavci je potřeba vícekrát přejet
David, Brno 20.10.2017
Tento produkt mě velmi příjemně překvapil. Při minimalistickém designu nabízí všestranné funkce a dobrý výkon. Oholí i poměrně do hladka, takže není již potřeba klasické žiletky, nebo jiný holící strojek.
Rychlé pohodlné pohotové nástavce v ceně mohla by holit celá plocha břitu
Jakub 20.10.2017
Produkt mě příjemně překvapil, oholení bylo rychlejší než klasickou žiletkou. Příjemně padne do ruky a má pěkný design. Při holení nedráždí kůži.
Rychlé oholení za sucha i za mokra Design Skvěle padne do ruky Přesnost
Jan 18.10.2017
Jednoduché a snadné udržování a zastřihování vousů. Lze ho používat i s pěnou. Jen škoda že neholí dohladka.
Jednoduchost Nepořeže Neholí dohladka
Firma, Praha 4 16.10.2017
super, oholí naprosto perfektně, nepoškrábe, bez pěny a rychle. doporučuji musí se měnit břity po cca 4 měs.
Tomáš Lohr 15.10.2017
Milé překvapení, skvělý všestranný strojek. Jednoduchý na ovládání i manipulace, při holení netahá, vhodný pro každodenní používání. Rychlé nabití a dlouhá výdrž baterie. Není co vytknout.
Skvělé holení Rychlost holení Pro suché i mokré holení Jednoduché ovládání Nedráždí pokožku Nástavce pro různé délky vousů Vhodný na cesty Dlouhá výdrž baterie Dobré zpracování Zatím žádné
Firma, Česká Lípa 1 14.10.2017
Philips OneBlade mě neskutečně překvapil, po vybalení jsem viděl maličký strojek od kterého jsem zázraky nečekal...avšak hned při prvním doteku s tváří jsem věděl, že to je strojek, který chci používat. Mám problémy se zarůstáním vousů a tak nemohu používat žiletky a tak se holím strojky už leta. Tento strojek poskytuje lepší oholení než mé předchozí. Je to rychlé, přesné a čištění jednoduché. Po týdnu od prvního použití nemám problém se zarostlými vousy.
rychlé a přesné holení design rychlé čištění voděodolný lehký a kompaktní nutnost dokupovat břity zatím neznám jejich výdrž
Kamil, Ráječko 26.09.2017
Dlouhou dobu jsem vybíral zastřihovač vousů, který by kombinoval šetrnost, praktičnost (aku) a kvalitu. Nakonec jsem se rozhodl pro tento výrobek a rozhodně toho nelituji a jsem velmi spokojen.
Netahá Lehký, dobře se drží Nedráždí Holení na sucho nebylo nikdy tak rychlé a pohodlné
Ladislav, Praha 2 - Nusle 18.09.2017
Super, nemám tomu co vytknout. Možná škoda, že nejdelší nástavec jen 5mm, ale člověk s tím do toho jde.
Libor, Kralupy nad Vltavou 1 13.09.2017
hezky padne do ruky výdrž baterie na jedno nabití výdrž břitu cena nenašel jsem
Firma, Praha 4 09.09.2017
holi, striha, presne a precizne zadne
Míša, Praha 01.09.2017
Kupovala jsem jako dárek pro přítele. Musím říci, že jsem velmi ráda, že jsem vybrala takto. Přítel je maximálně spokojený, nemůže si strojek vynachválit. Rychlé oholení bez jakéhokoliv podráždění. Takže můžu jenom maximálně doporučit !!!
rychlost pohodlnost kvalitní oholení bez podráždění pokožky praktičnost i v případě cestování cena
Ivo 01.09.2017
rychlé oholení i na sucho multifunkční oholení bez podráždění rychlé nabití praktické prostě super žádné
Radek, Žďár nad Sázavou 01.09.2017
malý, dobře se s ním manipuluje, oholí dobře všechna zákoutí, vhodný na každodenní holení a aeosypu se po něm, nekudlá, nevytahuje vousy, vhodný pro suché i mokré holení chtělo by to něco vymyslet na zachytávání vousů, ocenil bych pouzdro
Martin, Frýdek - Místek 31.08.2017
Splňuje předpoklady Zatím sem žádné nenašel
Firma, Praha 22.08.2017
snadno ovladatelný, holí hladce, ergonomický, nástavce dobře fungují žádné
Zakaznik, Ostrava 21.08.2017
vydrz, prakticnost horsi manipulace pri strihani pod nosem
Jiří, Praha 10 18.08.2017
Jsem velice spokojen. Holí dobře, nemám podrážděnou tvář. Super! Nic.
Milan, Praha 4 16.08.2017
Zatím bezproblémové holení u zastřihování.
Holicí strojek a zastřihování v jednom Výdrž batt Cena a výdrž Zatím žádné ale uvidíme jaká bude výdržnost břitu při používání 2x týdně
Peteick 15.08.2017
Nejsem fanda těchto reklamních trháku, ale philips mě překvapil, oproti klasickýmu zastřihovači, je lehký, malý a rýchly. Pro mě úplně akorát.
Maly, do ruky, vydrží, zaujme, funguje. Snad ty břity, mohli by jít časem s cenou dolů.
Tomáš, Třinec 1 14.08.2017
jednoduchost, funkčnost, praktičnost něco trochu jiného, je třeba si zvyknout
Saša 08.08.2017
Měl jsem stylera od Gilette a One Blade je úplně jina liga. Dávám 5*
 
Jan, Povrly 08.08.2017
Mám tvrdé vousy a vždy byl problém je nejprve zastřihnout a poté ještě doholit do hladka. K tomu jsem dříve používal 2 strojky (zastřihovák + klasický strojek). s OneBlade to zvládnu najednou a hlavně vše mnohem pohodlněji a výrazně rychleji. Velkým plus je, že mé vousy "netahá" jako většina jiných strojků a to i na místech kde se vousy různě kroutí a rostou proti sobě.
Pohodlné holení Výdrž baterie Design Zastřihování a holení v jednom Ergonomie Lehká obsluha
Michal 07.08.2017
Za mě super, holí výborně
Malá váha, výdrž baterky, netahá, mohu se s ním holit i když mám dlouhé vousy O žádných nevim
Martin Fürst 07.08.2017
Používám ho více než tři měsíce a je to nejlepší nástroj na holení co jsem kdy používal.
Holí perfektně Rychlé oholení Bezpečný Skladný Zatím nic
Vladimír, Jevíčko 07.08.2017
Perfektní univerzální strojek, který dobře oholí :-)
Velikost, jednoduché použití, univerzálnost Zatím nic
Martin 07.08.2017
Jsem velice spokojený
Mokré i suché holení Mohl by být větší a mít pohyblivou hlavici
Ondra 07.08.2017
Velice jednoduche a rychle oholeni, nedrazdi a je mozno holit i proti smeru rustu
Skladny Citlivy k pokozce Presny Neoholi uplne do hladka (ale to by ani nebylo mozne)
Marián Vojenčiak 07.08.2017
Vhodný na holení úplně všude 😁😁 Žádné
Jakub 07.08.2017
Pecka !!!
Rychlé a pohodlné oholení, bez podráždení pokožky. Dlouhá životnost baterie. No proste spokojenost
Martin 07.08.2017
Maximální spokojenost
Lehký, voděodolný, perfektní holeni Nic
Ignac98 07.08.2017
Super věcička na holení. Hlavně chválím design, fukčnost a dlouhou výdrž baterky.
Funkčnost Baterka Zelená barva
KarelFlinta 04.08.2017
Bezva funguje a oholí bez starostí.
Funkčnost Nástavce Výdrž Barva
Lukáš, Hradec Králové 3 03.08.2017
Fakt super strojek. Nic lepšího jsem ještě neměl. Holi to skoro samo. Netahá,neškrabe, a hlavně vůbec nedráždí pokožku.
Vlasta 03.08.2017
Pry dobre pouziti i oholeni,ktere je srovnatelne se ziletkou ale neposkrabe vas a ani nemate pupinky. Prekvapive vec, ktera funguje.
Holeni bez podrazdeni Mozna vymena britu, nevim jak dlouho vydrzi, ale u ziletky se taky meni.
Dominik1 02.08.2017
Na rozdíl od klasické žiletky oholí mnohem rychleji a bez nutnosti použití holicí pěny nebo gelu. Jako bonus nedráždí pokožku na obličeji, takže se mi už nestává, že bych se při holení pořezal.
Citlivost Uspora za penu a gel
M.2. 02.08.2017
Vahal jsem, ale dnes nelituji. Holim se jednou tydne a ziletkou to uz pekne tahalo a kombinace zastrihac a ziletka je dlouha...tohle muj problem resi na 100% takze no stress.
Kvalitni oholeni Kvalitni znacka Nevim
Jakub, Pardubice 2 02.08.2017
Ahoj všem, Vyzkoušel jsem OneBlade od PHILIPSU a musím říct“ SUPER, SUPER, SUPER“ moc jsem tomu nevěřil, ale jsem teď velice spokojený! Nebaví mě si brát s sebou na cesty žiletku a přemýšlet, zda je dobrá nebo už je na výměnu, a co pak pěnu a všechny ty věci. OneBlade mě vše vyřešil. Holení na sucho je úplná pohoda a výdrž baterie je dlouhodobá a žiletky vydrží! Za mě jasná volba a jsem spokojený.
Holení na sucho Výdrž baterie
David1989 01.08.2017
Baterie Design Cena Kvakita Vodeodolnost Mokre i suche oholeni
TerminátorKobliha 01.08.2017
Pecka, pecka, pecka. Nemůžu jinak. Vždy mi vyskočily na krku pupínky a s tímhle nástrojem nic a dokonce i holení na sucho je fajn (možná ještě lepší). Cena oproti jiným holicím strojkům taky fajn. Jen by nemusel být tak křiklavě zelený, to není zrovna můj vkus.
holení citlivost
Káčko 01.08.2017
konečně je to tady! :)
supr do ruky parádní výsledek holení nedráždí pokožku oholil i strašnýho plnovouse hned na první zátah výdrž baterie vodotěsnost fešák :)
Jaroslav, Čelákovice 01.08.2017
super do ruky výdrž baterie ovladatelnost přesnost materiál provedení voděodolný je krásný:)
Frantisek Fiser 01.08.2017
Holí perfektně Dlouhá výdrž baterie Nastavitelná délka oholení 0,1,3,5mm Vodotěsný Co víc si přát
Vojta2160 01.08.2017
Je to velice pohodlné, rychlé, no nemám výhrady. :-)
rychlost, vytrvalost, design
Dan28 01.08.2017
Jednoduchý, kompaktní,? hladké oholení i tvrdších vousů. Výkon a výdrž super. Jedine mínus, absence transportního pouzdra.
jednoduchý, lehký a skladný, výdrž baterie, výkon absence pouzdra, cena hlavic
Tomáš Prukner 13.12.2019
Začnu asi obličejem. Po prvním oholení jsem vypadal jak cedník - hlavně na krku. “Žiletka” se ztuha naklání a je potřeba nebát se a přitlačit. Jinak opravdu holí SKORO jako klasická žiletka. Rukou poznáte rozdíl, ale vizuálně nejde poznat rozdíl. Co se týče holení těla, tak i přes mou zarostlou opičí hruď si s tím one blade poradil dobře 👌🏻. Jen to chvilku trvá - doporučí nejdříve zkrátit 😬
Holí téměř do hladka Je vodotěsný Padne do ruky Nejsou potřeba baterie Balení neobsahuje nástavec pro intimní partie Cena by mohla být o nějakou tu stovku nižší
Martin, Hradec Králové 01.12.2019
chvilku mi trvalo než jsem si zvykl, ale teď už dobré
Miroslav, Mikulov 18.10.2019
oholi bez skubani i delsi vousy rychlost holeni Braun jsel do smeti drahe nahradni brity dela bordel vsude kolem sebe
Jiří, Most 1 18.09.2019
Je to celkem dobrá pomůcka Rychlé a snadné oholení Holí dobře ale ne úplně do hladka jako žiletka komu to vadí nejspíš mu to žiletku nenahradí
Adam, Brno 25 23.07.2019
snadné používání holí celkem dobře cena za náhradní břitvy
Ondřej Slavíček 29.06.2019
Obličej, rychlost na obličeji Na těle nic moc a intimní partie a podpaží trvá.
Pavel 19.02.2019
Malé a účinné Neholí úplně do hladka
Igor, Praha 4 18.02.2019
funkřní
Helena, Praha 8 - Kobylisy 10.02.2019
Malý,lehký,výkonný, neholi úplně dohladka
Vladislav, Kamenice 25.11.2018
Holí na sucho Netahá Lehoučký Suprově zarovná i delší vousy Funkční dle mých představ Druhý nástavec v balení Za ty peníze nemá chybu Nic,možná výdrž baterie
Jan 17.11.2018
Design Hladké oholení Voděodolnost Nástavce Nemá stojánek na nabíjení, takže se při nabíjení povaluje na stole
Luboš, Bušovice 84 25.09.2018
Oholí i vousy zatočené do rovnoběžna s pokožkou, které normální strojek nechytne. Nemá schránku na odstřižené vousy.
Jan, Přerov 02.07.2018
  baterie je staršího typu, takže se muže dobíjet až po vybití
Firma, Praha 4 19.05.2018
Oholí vous! Na citlivá místo ale není :)
Petr, Praha 21.04.2018
Velice prakticky Rychla uprava delsich vousu Chybi prepravni taska, box
Pavel, Praha 4 - Michle 12.03.2018
I přes absenci vhodného pouzdra, tak jsem ho kupoval hlavně na cesty. Ale dnes ho používám i doma, lehké strniště mi nevadí. Chybí mi snad jen 2 mm nástavec v základu (nákup náhradního je docela darda).
splňuje očekávání jednoduchá manipulace dlouhá výdrž na jedno nabití solidní výdrž břitů chybějící větší výběr nástavců v základu vousy létají všude chybějící řešení pro celé tělo (vč. nosu)
Lukáš 10.02.2018
Ekonomičnost holení - cena žiletek vyjde v souhrnu výhodněji než žiletky na mokré holení od nejmenovaného výrobce Neoholí tak dokonale jako klasický břit, rovněž čas holení je o něco delší
Rudolf, Liberec 30.12.2017
Rychlé oholení bez pořezání, na sucho. Vezme to i dlouhé vousy. Není to úplně na mazlení, člověk škrábe, protože nějaká setinka mm vousů zůstane.
David, Nymburk 23.12.2017
Výborně holí bez poškrábání (za sucha i za mokra) chtělo by to ještě něco vymyslet na zachytávání vousů. Ale za tu cenu super.
Šimon, Praha 30.12.2019
Pokud se potřebujete oholit do "hladka" (žiletku nenahradí) tak je super. Pokud ale potřebujete vousy jen zkrátit, je to problém. Strojek na problém i s trochu hustšími vousy, spíše než aby je holil, tak je češe. Oholení je pak nerovnoměrné.
Na hladké oholení Nevhodný na pouhé zkrácení a úpravu vousů.
Jan, Dubí u Teplic 1 05.12.2019
baterie spíš jako zastřihovač na uplné oholení jako s žiletkou to není
Josef, Praha 4 - Modřany 18.10.2019
bez nástavce holí do hladka a kvalitně malý skladný voděodolný drahé náhradní břity s nástavcem holí špatně, dané místo je nutné přejet 10-15x (bohužel hlavní důvod koupě) neholí při nabíjení
Ondřej, Svrkyně 21.03.2019
Se strojkem jsem byl maximálně spokojený do doby, než mi upadl a rozlámal se nástavec na zastřihávání vousů, protože je z křehkého nekvalitního plastu, a já zjistil, že to je věc, která se nedá nikde objednat... Je to věc, u které musí Philips vědět, že se bude lámat, ale přesto nástavce neprodávají... Asi předpokládají, že si zákazník koupí nový strojek.
Dlouhá výdrž Ideální na zastřihování vousů Nástavce na zastřihování jsou z křehkého plastu
Marek, Třebíč 1 31.10.2018
pohodlné holení potřeba holit důkladně - zanechává občas místa neoholená
Petr, Praha 10.05.2018
příjemná (malá) velikost, líbivý design krytka na hlavici vodotěsný, lze používat s gelem na holení snadné čištění na oholení baterie bez problému vydrží, s přehledem i déle pár nástavečků (1,3,5 mm) není moc hlučný a příliš nevibruje vhodný tam, kde již žiletka způsobuje podráždění. Neoholí úplně do hladka, ale blíží se k tomu přes uvedené zápory se jedná o dobrý strojek, vhodně doplní žiletku a plnohodnotný strojek s většími nástavci. Ideální na cesty, kam nechcete vozit všechno marketing v tomto případě bohužel předhání faktické schopnosti produktu žiletku jím zcela nenahradíte. Neholí úplně do hladka, navíc na některé partie se nehodí (to je však v návodu uvedeno). V citlivých partiích sice nezpůsobí podráždění jako žiletka, ale zase vás "pokouše". Takže buď velmi opatrně, nebo radši vůbec. V okolí holí dobře a bezpečně. nenahradí ani holící strojek, pokud chcete alespoň nějaké vousy - 5 mm nástavec je prostě moc krátký. Tento nedostatek řeší jeho vyšší varianta, která je však o dost dražší mohl mít indikaci stavu baterie cena hlavic hodilo by se nějaké cestovní pouzdro
Zakaznik, Praha 8 30.04.2018
na skracovaní v pohode náhradní hlavice vydrží relativně dlouho dobrá výdrž baterie neoholí "do hladka"
Firma, Praha 3 18.04.2018
skvěle holí má nástavce pouze do 0,5cm. Což je málo a není možné přikoupit větší. Pouze zvolit vyšší model
Lukáš, Praha 10 - Záběhlice 20.01.2018
Produkt jako takový je v pořádku Špatný popisek, produkt nemá indikátor dobíjení
Yeger 11.11.2019
Jsem celkem zklamaný s kvalitou oholení. Za sucha to moc nejde, pokud jste zvyklý na žiletky, určitě nebudete spokojeni, s žiletkou jsem oholen mnohem rychleji a kvalitněji. Strojek používám jen na úpravu vousů (kníru). Jako dárek bych ho nekupoval, leda že se chcete někomu pomstít.
  Pomalé a nekvalitní holení dohladka. Odhadované nabíjení bez automatiky. Na světovou značku mizerný manuál.
Josef, Volduchy 11.07.2019
Vhodny pro lidi co maji po holeni ziletkou vyrazku Na holeni tela nebo delsich vousu absolutne nevhodny. Zlaty muj stary zastrihavac vlasu bez nastavce za 400kc... Nastavce muzete vyhodit, s nimi neoholite nic nebo vam to bude trvat strasne dlouho
Daniel, Frýdlant nad Ostravicí 14.08.2018
Úžasný holící strojek s jednou neodpustitelnou vadou. Žiletka je připevněná jemnými plastovými proužky a je strašně jednoduché zničit břit. První břit zničen po asi dvou měsících používáni neopatrným nárazem do poličky, druhý břit zničen po týdnu pádem strojku na zem. Jelikož balení náhradních stojí kolem 700 tak to je celkem problém.
Pohodlné holení Velmi jednoduché neopatrným zacházením zničit břit Cena břitů
Pavel, Šumperk 1 20.06.2018
Taková horší žiletka, co ostříhá nasucho.
"Nasucho" i "namokro" Podrážděná kůže Cena břitů Neoholí do hladka
Leoš, Brno 01.06.2018
Ženy vás budou milovat! Chlupy lítají všude, šrot z vousů na zrcadle, okolo umyvadla, na zemi... Oholí, ale ne do hladka a na krku podráždí. Proti žiletce anebo profi strojku na vlasy nemá žádnou šanci. Čekal jsem víc, jde o nahypovaný marketing.
baterie se celkem drží oholí to pišišvóra podráždí krk
Leoš, Brno 24.01.2018
Nečekejte náhradu holícího strojku nebo žiletky. Tento prcek má mnohem menší "holící výkon", ale dokáže oholit více na hladko než strojek na vlasy. Sice má daleko menší záběr a strávíte u toho více času, ale opravdu se dostanete na hodnotu půldenního strniště. Krk to podráždí, ale to ostatně všechny el. strojky.
oholí to tváře oholí to cokoliv podráždí krk vousy lítají po celé koupelně malý záběr šílená cena náhradních břitů
Jan 16.08.2017
Něco jiného, ale jestli čekáte jen rychlé a perfektní oholení, tak nebrat
rozměry cena všestranné použití přesnost nepodráždí neoholí do hladka pevná holící hlava balení delší čas na dobré oholení
Roman Kašpárek 06.01.2020
Zklamání. :-( Podlehl jsem u recenzí kladným hodnocením. Strojek rozhodně neoholí do hladka. To, co běžným břitovým mechanickým zvládnete na jeden tah, musíte projíždět více směry a stejně zůstává mini strniště. Doba holení je tak delší. Takže strojek je něco mezi elektrickým a břitovým.
nabíjení je rychlé designově pěkný výrobek delší doba holení neoholí do hladka
Tomáš, Praha 5 - Smíchov 31.08.2019
Je to hezká věcička, lehká, praktická, ale po půl roce používání jednou týdně nevydrží baterie po nabíjení celou noc ani jedno holení. A k čemu je strojek, který nevydrží ani jedno holení? Pánové, zclea k ničemu.
  Po půl roce používání 1x týdně baterie nevydrží ani jedno holení. Nikdy více.
Firma, Bukovany 17.04.2019
Bohužel reklama mi asi zatemnila mozek a koupil jsem OneBlade. Nic horšího jsem v ruce ještě neměl. Měl jsem být ostražitý, když hned od začátku nabízí náhradní břity za půlku atd. Vrátit to bohužel nejde.
design nevýkonný, s nástavci tupý a nefunkční, neudrží strniště rovnoměrné, pod nosem nezvládne zastřihnout délku vousů titěrné břity, nástavce nedrží dostatečně pevně (vyholil jsem si na tváři lysinu, když mi nástavec spadl :-))
Marek, Praha 4 03.03.2019
Opět jsem podlehl reklamě a celkově nejsem spokojen s kvalitou tohoto výrobku. Vyzkoušel jsem si od žiletky, přes frézový i planžetový holící strojek i tento. Celkově je nejméně funkční co do kvality oholení. - Výrobek zklamal a peníze jsou zbytečně vyhozené.
Lehký, výdrž baterie dostačující. Kvality žiletky nikdy nedosáhne. Holí se s ním podstatně pomaleji než s klasickými holícími strojky - ať frézy nebo planžety. Nesbírá nikam oholený produkt, vousy se pak vyskytují úplně všude, připadám si silně zaprášen. Dost dlouho se nabíjí a je třeba konkrétní nabíječka od výrobce, jiná jí nenahradí. Dnešní universální se vůbec nedá použít. Na cesty nabíječka navíc. V cestovním pouzdru je oproti jiným velmi rozměrný pro zabalení k přepravě.
Petr 28.01.2019
Natěšen z recenzí jsem strojek zakoupil, bohužel velmi zklamal. Strojek není vhodný pro tvrdší a ani delší vous. Při zastřihování pomocí nástavců je nutné 5-7x přejet aby dobral všechny vousy na stejnou délku. Necháváte li si třídenní vous, je zarovnávání pomocí nástavců 1,3,5mm hodně obtížné a nepřesné
skladnost 3 velikosti nástavců mokré i suché holení vhodný jako nouzovka na cesty nutnost vous vícekrát přejet při použití nástavců je zarovnání tvarů velmi nepřesné nelze používat při připojeném kabelu na napájení drahé čepele, rychle se tupí dokonale hladké oholení nezvládne
Tomáš 19.10.2018
Za mě velké rozčarování. Po "oholení" mám na tváři jednodenní strniště. Na zastřihávání "ježka" na hlavě je lepší klasický strojek
 
David, Brno 35 08.09.2019
Rozhodne stojí za ty peníze,holí perfektně,rychle,bez podráždění,dobře se drží,žiletky už nikdy🍀
Cena
Adam Stoček 01.03.2019
Philips OneBlade je něco co jsem již dlouho hledal. Není to ani žiletka ani strojek, je to geniální nápad pro lidi jako jsem já. Je to "elektrická žiletka", která oholí, zastřihuje a zároveň neporuší pokožku, takže pokožka není poškozená. Když jsem si zakoupil tuto zázračnou žiletku nevěřil jsem vlastním očí. Oholení bylo rychlé snadné a zároveň bez jakéhokoliv poškození pokožky. Což je úžasné! Pokud se člověk chce oholit či jen zastřihnout a chce to mít udělané rychle tak jedině Philips OneBlade. Tvar a tělo strojku je uděláno přesně na míru, takže při tazích různými směry Vám strojek neklouže a zároveň se s ním pohodlně manipuluje což je dobré jak pro Váš čas tak pro Vaše pohodlné oholení či zastřižení. Zároveň je voděodolný, takže nemusíte mít strach, že se Vám při nechtěném ponoření či namočení do vody pokazí. Pokožku oholí či zastřihne jak na sucho tak na mokro s pěnou či bez.
Konstruktivně udělán tak, aby každému padl do ruky. Neklouže, nepoškozuje pokožku. Je s ním dobrá manipulace a oholí či zastřihne všechny partie Vašeho těla čímž Vám ušetří čas a námahu. Je voděodolný. Je prostě úžasný. Žádné
Petr, Ostrava - Poruba 17.05.2018
Strojek používám již 2 měsíce a po vyzkoušení všech různých značek, si dovolím tento strojek zařadit na 1. místo. Za mne TOP!
Holí perfektně ( 3mm nádstavec ) Skladný lehký Velká výdrž baterie žádné.
Tomáš, Most 19.03.2018
Spokojenost.
Malý Vezme i dlouhé vousy a nekouše Oholí během chvilky Nástavce moc nepoužívám, jelikož s nástavcem lze holit pouze jednou stranou a musíte si s fousy trošku pohrát Nefunguje při zapojeném kabelu do zásuvky Fousy lítají všude kolem a je trošku bordel :)
Josef, Chomutov 09.02.2018
jednoduché ovládání, účinné holení žádné
Zdeněk 19.10.2017
Tento strojek splnil naprosto mé očekávání, je jednoduchý na použití, snadno se s ním manipuluje, je lehký v ruce. Oholí vše, upraví, zarovná linie, zkrátí vousy na super strniště. prostě mohu jen doporučit, protože lepší zatím nenajdeš.
lehký, jednoduchý, precizní
Evgenij Dat 14.10.2017
????? ???????? ??????
 
Tomáš 13.09.2017
hladal som nieco, s cim bude holenie rychle, hladke a bez podrazdenia a nasiel som :) rychle holenie na sucho aj na mokro oholi naozaj hladko vydrz ziletky testujem, cize zatial neviem potvrdit asi cena, aktualne je rovnaky za 32€ v DM drogerie
Firma, Krupka 10.08.2017
Strojek jako takovej je parádní.Dělá co má a pro co sestrojen.
Lehke používání Holí parádně a lehce Jako výrobek bezvadnej možnost koupě menšího nástavce na holení bez krytky po použití bez jakéhokoliv odkládacího držáku
Soonar 08.08.2017
pohodlný, skladný a univerzální
 
TomasAfrican 02.08.2017
Kupoval jsem už asi před 2 lety v UK. Tam je to hit, tak jsem rád, že je to i tady a můžu si koupit i náhradní břity. Jinak to vrčí jak vib...., ale hlavně že se s tím dá skvěle tvarovat různé tvary.
oholení design cena konečně v čr vrčení
Martin 01.08.2017
Uz ho mam doma 2 mesice z fousbota (btw super pokec) a od te doby mi doma lezi ziletka ladem. Je to fak pecka strojek, ktery poreze, ale oholi i dostatecne kratce, ze vousy nejsou videt. Holim si s nim i jinde a zatim pohoda. Zted se chystam menit poprve nastavce a nabijel jsem asi jenom 3x. DOPURUCUJI
Oholeni Design Nabijeni Nic
J. Domb. 25.12.2018
Opravdu se jedná o zastřihovač, nepouživejte to ale na holení do hladka. Tváře jsou v pohodě, ale na krk bacha, teď jsem se oholil a musím říct že mně ještě v životě krk tolik nepálil a nekrvácel.
designovka, jako zastřihávač super, dá se s tím oholit tvář do hladka, vodotěsnost krk mám zruinovanej jak polsko po vpádu německý armády, je poměrně hlasitej
Blanka, Most 1 30.10.2017
Výborný strojek Celkem rychle oholí Slušné zpracování a není hlučný Nástavce Prvně jsem ho vyzkoušel a na krku mě pořezal, tak jako většina strojků, podle recenzí by to dělat neměl :) Prostě neexistuje strojek, který by mě nepořezal. Buď jsem nemehlo, který se neumí holit a nebo je chyba někde jinde :-D
Martin, Praha 1 - Nové Město 22.08.2017
Pro jednoduché oholení bez podráždění, nebo pro zastřižení vousů stačí. Ideální třeba pro oholení mimo civilizaci. Ale hladké oholení jak s žiletkou nečekejte. Po dvou měsících používání jsem se vrátil primárně k žiletkám, blade používám jen při zkracování a na cesty.
Jednoduché oholení Nepodráždí Ideální na úpravu vousů Dobré na cesty Dohladka neoholí Pro rychlé oholení to chce trochu cviku
Stanislav, Praha 4 11.12.2017
Vybíral jsem podle recenzí, ale popravdě nenaplnil moje očekávání. Vousy žádným způsobem nepřizvedává, tudíž velmi často některý nezastřihne a člověk musí jak blázen přejížděť různými směry, aby ho zastřihl. Vypadá to snadně, ale někdy to je fakt k naštvání a tím samozřejmě dochází i k podráždění onoho místa. Buď se vrátím k žiletkám nebo koupím kvalitní elektrický strojek.
kompaktní holení na sucho dlouhá výdrž nabytí nepřizvedává vousy, tzn. některá místa špatně holí
Milan 21.02.2018
One Blade mě absolutně zklamal, žiletka je prostě žiletka. I můj starý elektrický strojek od Phillipsu holí mnohem lépe než tento zázrak.. Dlouho mě něco tak nenaštvalo jako oholení One Bladem, vypadáte jako oškubaná slepice, oholený jen částečně a podrážděná pokožka doruda jak se zoufale snažíte oholit to co zůstalo. Takže s tím chcete hodit z okna, ale jdete to raději vrátit v 14denní lhůtě. A Alza? Sorry jako... rozbalené hygienické potřeby nepřijímáme zpět!.. :-( Už nikdy nic na Alze nekupuji.
Vzhled (jen do doby než zjistíte, že to je na holení nepoužitelné, pak vás štve i ten vzhled..) Neumí to holit, takže pokud s tím neplánujete jen zastřihávat, je to k ničemu. Kecy o tom že to umí obojí jsou jen reklamní lež
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi