AD mini FMCG akce

Recenze Powerball 250Hz Blue - modrý

Zobrazit katalog
Powerball 250Hz Blue - modrý - Powerball

Recenze Powerball 250Hz Blue - modrý

Zajímají Vás názory a recenze na Powerball 250Hz Blue - modrý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 165 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Powerball 250Hz Blue - modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Powerball 250Hz Blue - modrý i vy.
439,-
Na objednávku – termín upřesníme
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Milan, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
Měl jsem kdysi neorigo, ale tohle se ovládá lépe
Super
Je to návykové
0 ×Nahlásit
Miroslava, Trnavaflag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kúpené na rehabilitáciu karpálneho tunela, 250 Hz je tak akurát.
0 ×Nahlásit
Věra, Česká Vesflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Syn již jeden powerball se šňůrkou měl a vyžádal si ho opět. Počítadlo nevyužije, proto tento typ. Stačí na uvolnění svalů na předloktí. Práce za počítačem.
Nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tovar slúži na precvičovanie horných končatín. Odporúčam.
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
dobrá hračka
opravdu je po chvíli těžké ho udržet
úžitek
0 ×Nahlásit
Jan, Česká Lípa 1flag
Hodnoceno 08.05.2023, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Posiluje ruce a zápěstí
sranda
0 ×Nahlásit
Daniel, Prešov 1flag
Hodnoceno 16.11.2022, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
Makam s tym cely mesiac, denne tak 3x na obe ruky po 4~9 min, mam pocit, ze to pomaha(minimalne prekrvit ruku - sedava praca PC). Neocakavajte od toho zazraky za tyzden, skorej take dlhodobejsie uzivanie(Ak na to nemate motivaciu, skoda penazi). Zatial sa to nerozbilo, ale ked vidim aky zvuk to vydava a vedomost, ze je to z plastu, predpokladam, ze mi to dlho nevydrzi, ale to uz pojdem potom do poriadnej alternativy.
Super prekrvi ruku
pravdepodobne posilni svali+slachi, ale nie smerom na objem
Pomerne v pohode cena za to
Pomerne hlucne
Otravne natahovanie na roztocenie
0 ×Nahlásit
Michal, Brno 14flag
Hodnoceno 11.01.2022, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
Mám to len chvíľu takže životnosť hodnotiť nemôžem ale inak nevidím žiady problém. Kto píše, že na rozbehnutie je potrebná šnúrka tak to len nevie. Chce to trochu praxe roztočiť to len rukou.
nic
0 ×Nahlásit
Martin, Plzeň 4 - Doubravkaflag
Hodnoceno 02.07.2020, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
Skvělý, jen to používat 😂
V balení 2 roztáčecí tkaničky
0 ×Nahlásit
Jan, Opava 5flag
Hodnoceno 01.03.2020, varianta Powerball 250Hz Blue - modrý
Ověřený nákup
Super cviceni
Musí se roztacet provazkem
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 44
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací