FMCG akce AD mini

Recenze Powerball 250Hz Pro Blue - modrý

Zobrazit katalog
Powerball 250Hz Pro Blue - modrý - Powerball

Recenze Powerball 250Hz Pro Blue - modrý

Zajímají Vás názory a recenze na Powerball 250Hz Pro Blue - modrý? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 118 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Powerball 250Hz Pro Blue - modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Powerball 250Hz Pro Blue - modrý i vy.
649,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 17.05.2019, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Možnost vidět otáčky gyroskopu.
Padne dobře do ruky
Je to fakt účinné na posílení předloktí
Nemožnost vidět otáčky při manipulaci
0 ×Nahlásit
Zákazník, Martinflag
Hodnoceno 02.08.2018, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Vhodny na precvicovanie zapastia
Ked ho clovek spravnr
E roztoci je ti super
tazsie sa "startuje"
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 21.12.2017, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
je to levny, asi to funguje dobre.
trochu vadi ten pocitac, mohl by byt zapusteny
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 14.06.2017, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
funguje ako má
pomerne slabý výkon, pre muža asi treba viac Hz
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.04.2017, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Odporúčam,super vecička.Predlaktie po pár minutách cítiť ako šlak.
0 ×Nahlásit
Andrea, Nepomukflag
Hodnoceno 17.01.2017, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Jde dobře roztočit, vypadá hezky, doporučuji
Pokud držím powerball a roztočím ho, není vidět na počítadlo, tudíž je nutné powerball po roztočení ještě otočit
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.11.2016, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
to digitalne "pocitadlo" s funkciami je fajn
ide to :), proste gyroskop
ma to tu "predpripravu" na p[tko na zapastie, ktore si mozete dokupit, ak by ste sa bali (ako ja), ze vam vyleti z ruk (co sa mi vsak nikdy za mesiac nestalo, a davam tomu celkom do tela)
nesvieti (skoda)
ani displej nesvieti (kto by chcel cvicit v sere alebo po tme nech sa pozri napr. po modeli 280HZ Pro Blue - displej zacne svietit po dosiahnuti istych otacok)
skripe/piska, ked sa rozbieha a ked zastavuje - jak stary bicykel (v otackach to uz nerobi a ma "normalny" zvuk)
osobne mi skor vyhovuje model 280HZ - pride mi, ze kladie vacsi odpor a to mi vyhovuje
tazko sa rozbieha bez snurky ( 280HZ mi islo roztocit bez problemov, po par desiatkach minut praktizovania)
0 ×Nahlásit
Jana, Liberec 8flag
Hodnoceno 02.08.2016, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
super věcička
občas používám pro odreagování a nebo mezi přáteli soutěžíme
trošku mě tam otravuje ta šňůrka, ale nemám sílu k tomu, abych to dokázala roztočit prstem
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bechyněflag
Hodnoceno 20.06.2016, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Dělá to co má
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 03.05.2016, varianta Powerball 250Hz Pro Blue - modrý
Ověřený nákup
Dobré na procvičení a uvolnění zápěstí po dnech práce na PC.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 33
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací