Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé Rozdíl? Cena!

Recenze PremiumCord Externí HDMI Switch 5000

Zobrazit katalog
PremiumCord Externí HDMI Switch 5000 - Přepínač

Recenze PremiumCord Externí HDMI Switch 5000

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord Externí HDMI Switch 5000? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord Externí HDMI Switch 5000. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord Externí HDMI Switch 5000 i vy.
1 399,-
Skladem 4 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Martin, Čáslav 04.06.2012
Počet vstupů, Dálkové ovládání Nutnost externího napájení. Moc jasné LED kontrolky.
Petr, Praha 6 09.11.2015
krabička automaticky přepíná na HDMI, kde je nově aktivita, takže není potřeba ani ovladač funguje i 3D diody svítí opravdu hodně, musel jsem přelepit
Michal, Praha 10 19.03.2015
skvěle funguje x-box, ps3, ps4, pc-vstup přepíná to samo na poslední aktivovaný vstup nezaregistroval jsem žádnou degradaci obrazu diody jsou tak silné že jsem musel předek přelepit folií na zeslabení jasu
Miroslav, Praha 5 - Hlubočepy 16.03.2013
  Ostré diodové světýlka
Růžena, Plzeň 13.08.2012
Funkční, nicméně po roce přestaly fungovat 3 vstupy.
 
Firma, Praha 2 01.11.2017
Kupodivu funguje, jak má, vč. automatického přepínání vstupů Modrá dioda vstupu skutečně svítí velmi intenzivně, ale dá se snést
Zakaznik 27.10.2016
Funguje výborne, super cena jediné mínus - batéria v diaľkovom ovládaní bola pri dodaní úplne vybitá, bolo potrebné kupovať novú
Michal, Jinočany 14.09.2015
Bez problémů
Ivan, Brno 16.01.2017
Super silne diody, treba prelepiť
Martin, Praha 5 - Stodůlky 24.12.2014
Funguje Dálkový ovladač nefunguje moc dobře Reaguje chaoticky i na jiné DO
12
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací