AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenze PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací

Zobrazit katalog
PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací - Datový kabel

Recenze PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 215 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací i vy.
549,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Richard, Rakovníkflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 15m prodlužovací
Ověřený nákup
kupoval jsem ho na vzdálené propojení počítače s ASIO zvukovým zařízením (Cymatic LP16), což funguje bezvadně.
S jiným USB ASIO zařízením (Behringer x32 Producer) nekomunikuje, čili s každým zařízením je vždy potřeba spojení vyzkoušet
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 5m prodlužovací
Ověřený nákup
Tukabel. Ide dobre. Aktívny repeater pomôže dosť. Len vďaka nemu som mohol zapojiť volant LOGITECH G920 aby šiel. Bez Aktívneho repeatera to nešlo.
zvládne utiahnuť volantyk PC/konzolam kvôli aktívnemu repeateru.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 19.04.2023, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
Spoľahlivo predĺži dosah bezdrôtovej myšky
0 ×Nahlásit
Peter, Nitraflag
Hodnoceno 06.05.2022, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 25m prodlužovací
Ověřený nákup
Na veci ako prezenter/"klikátko" funguje super. :)
0 ×Nahlásit
David, Humpolecflag
Hodnoceno 23.10.2021, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 25m prodlužovací
Ověřený nákup
Plní funkci
Žádné
0 ×Nahlásit
Milan, Bratislavaflag
Hodnoceno 02.03.2021, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
Kábel pevný, zvuk a obraz prenáša perfektne
Žiadne
0 ×Nahlásit
Pavel, Plzeňflag
Hodnoceno 09.11.2020, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
V popisu je že jde přípojit i dálkové ovládání myši, to je pravda a vyzkoušel jsem webovou kameru a ta funguje také.
nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Semilyflag
Hodnoceno 12.07.2020, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
funguje
0 ×Nahlásit
Petr, Miloviceflag
Hodnoceno 19.06.2020, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
Funguje i na deset metrů s připojeným napájeným USB hubem, klávesnicí, myší a fleškou.
0 ×Nahlásit
Milan, Velké Březnoflag
Hodnoceno 08.05.2020, varianta PremiumCord USB 2.0 repeater 10m prodlužovací
Ověřený nákup
100% funkční
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 49
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací