Recenze PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem

Zobrazit katalog
PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem - Redukce

Recenze PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 118 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem i vy.
309,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Štěpán, Praha 10flag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
Hodně záleží co připojujete, ale není to chyba kabelu - většinou jen zařízení nepodporuje adaptér nebo moderní OS, takže to nevytýkám redukci
Někdy funguje
Někdy nefunguje
0 ×Nahlásit
Jan, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nekomentuji!
0 ×Nahlásit
NETSERVIS CB s.r.o., Homoleflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
pracuje naprosto v pořádku
je sice prima že je ke kabelu přiložen ovladač na CD, což je dnes už celkem problém. Hodil by se odkaz na ovladač.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
Linux driver má název FTDI_SIO
Jenže potřebuji samičí konektor, takže beru https://www.alza.cz/ugreen-usb-2-0-to-rs-232-com-port-db9-f-adapter-cable-gray-1-5m-d6159307.htm , shánět redukci je zbytečné trápení
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 5flag
Hodnoceno 28.06.2018, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
funguje na vsech widlich takze spokojenost
0 ×Nahlásit
Petr, Liberec 30flag
Hodnoceno 16.10.2017, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
Funguje tak jak má
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Petra, Tepliceflag
Hodnoceno 31.07.2017, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
Nejlepší z řady
Vyzkoušeno již dřív
nic
0 ×Nahlásit
Jakub, Pezinok 1flag
Hodnoceno 15.10.2016, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
Funguje, čo dodať
Nič
0 ×Nahlásit
Michal, Milevskoflag
Hodnoceno 16.06.2016, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
kabel je dostatečně dlouhý
na všech operačních systémech funguje bez nutnosti instalace ovladačů
0 ×Nahlásit
Zákazník, Šardiceflag
Hodnoceno 06.06.2016, varianta PremiumCord USB 2.0 -> RS 232 s kabelem
Ověřený nákup
funguje ako má
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 32
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací