Bazarové zboží Valentýnské TOPky

Recenze PremiumCord USB -> MIDI

Zobrazit katalog
PremiumCord USB -> MIDI - Převodník

Recenze PremiumCord USB -> MIDI

Zajímají Vás názory a recenze na PremiumCord USB -> MIDI? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PremiumCord USB -> MIDI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PremiumCord USB -> MIDI i vy.
639,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jan, Konárovice 20.01.2013
Funguje i v Linuxu, nejsou třeba žádné další ovladače
Klára, Kralupy nad Vltavou 1 22.10.2016
Funguje pod linuxem (Jessie) bez instalace ovladačů. Indikace ledek při nějaké akci vstup/výstup je fajn. Asi ideální záležitost na jednoduché propojení midi zařízení (v mém případě klávesy) s počítačem v poměru cena/výkon. Kabely IN a OUT jsou prohozené, málem jsem kvůli tomu šla zboží vrátit. Odezva mi přijde malinko slabší.
Radek, Olomouc 10.09.2019
jednoduchý funkční převodník relativně levný, ale kvalitní funguje asi se všemi značkami kláves s midi diody indikující stav bezvadně funguje s programem Cakewalk prohozené označení OUT a IN
Jaroslav, Praha 15 13.07.2016
Propojeno s KORG M1, Yamaha DX7 - pomocí MIDIOX. Funguje jak má. Nic
Petr, Milovice 26.03.2022
Při správném zapojení plně funkční. Prohozené IN a OUT.
Firma, Praha 5 22.12.2021
funguje bez problemu otocene znaceni
Jakub, Písty 26.01.2021
funguje jak má prohozené konektory IN a OUT
Vladimír, BRNO 25.11.2020
zatím fungoval se vším k čemu jsem to kdy připojil - ipad, iphone, win, mac i linux jestli máte fakt vymazlenej set, tak za tohle se budete stydět.
Ondřej, Praha 8 - Libeň 27.05.2020
funguje jak má prohozené značení MIDI IN a OUT na můj vkus příliš jasně svítící kontrolky
Miloslav, Brno 29.03.2019
Funguje, ale je prehozeno in-out
12
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací