Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás varovali před podvodnou SMS, která informuje o losování výhry. Tato SMS není zasílána společností Alza.cz. Prosíme, na tuto SMS nereagujte.

Doručení zdarma Nákupy OnaDnes

Recenze RASPBERRY Pi 3 Model B+

Zobrazit katalog
RASPBERRY Pi 3 Model B+

Mini počítač - CPU Broadcom Quad-Core BCM2837B0 1.4 GHz 64bit, VideoCore IV 3D GPU, 1GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 4x USB, HDMI, LAN, microSD slot

4,9
Hodnotilo 85 uživatelů
5 77x
4 6x
3 1x
2 1x
1 0x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 9 - Hloubětín 26.10.2018
malé, ale velmi výkonné zařízení instalace dle zdrojů na internetu je otázkou pár minut :-) budu muset koupit další, jedno určitě stačit nebude :-(
Firma, Starovičky 18.05.2018
it works
Dušan, Zbýšov u Brna 03.05.2018
Výkon Triviální instalace OS pomocí NOOBS Bez NOOBS jsou občas divné compatibility issues mezi Pi 3 a 3B
Firma, Praha 8 27.12.2018
malý, skladný, výkonný s přidanými doplňky se nevejde do základního obalu ( schránky )
Stanislav, Plzeň 3 12.09.2018
Diba dodání V ceně není zdroj
Marián, Praha 1 - Nové Město 04.06.2018
Works like a charm
Matěj, Hradec Králové 9 28.05.2018
Cena/výkon Jednoduchá instalace OS Nutné přikoupit alespoň pasivní chladič
Pavel, Praha 6 - Břevnov 23.05.2018
Zakoupeno pro provozování KODI k TV a splnilo očekávání. Vše plynulé, nic se neseká. Cením 802.11ac. Trochu topí. Zvážil bych místo malého pasivu kryt s aktivním chlazením.
Pavel, Praha 9 03.05.2018
výkon, rychlost citlivost wi-fi
Firma, Praha 8 09.04.2018
Malý tichý počítač na pokusy. Na webu je popsáno mnoho inspirativních projektů k použití tohoto počítače. Přes webové rozhraní nezvládne přehrát plynule O2TV. Jinak filmy i v HD zvládá bez problémů a také www.ivysilani.cz jede plynule.
Ondřej, Praha 15 - Horní Měcholupy 07.09.2018
Jeho předchůdce bez plusu používám v mnoha kusech pro telemetrii, malé IP PBX a podobné nenáročné aplikace. U RPi 3B+ chválím WiFi 802.11ac, naopak mi připadá dost kuriózní navěšení gigabitového ethernetu na USB 2.0 - sběrnice má o půl řádu nižší propustnost než ethernetový port.
WiFi 802.11ac možnost PoE možnost provozu bez SD karty - bootování čistě z USB (tohle teda umí po úpravě už i RPi3) 1Gbps ethernet navěšený na USB 2.0 WiFi adaptér při hledání AP na kanálech s DFS způsobuje detekci radaru APčkem zatím ještě poněkud nevychytaný firmware (problémy s neprobíhajícím restartem a extra zátěž 10% CPU při běhu bez SD karty)
Petr, Milovice - Boží Dar 06.04.2018
Funguje ok Potrebuje adapter 5.1V 2.5A
Václav, Jablonec nad Nisou 15.01.2019
pěkná hračka pro blbnutí s automatizací a mimo jiné i osahání si Linuxu nepřeberné množství různých způsobů použití... záleží jen na vlastní fantazii a trpělivosti se něco naučit vynikající jako multimediální centrum k televizi s trochou shovívavosti použitelné jako počítač s plnohodnotným Linuxem (s omezeními kvůli ARM architektuře) s omezeními vhodné i jako domácí server (web / NAS atd.) integrovaná WiFi (byť s omezeným dosahem) v Raspbianu předinstalovány i některé programy, které se jinak platí (Mathematica, RealVNC) jen USB 2, navíc na něm pověšená i síť, čili pro použití např. jako NAS není úplně vhodné oproti Arduinu poněkud složitější, hlavně v začátcích (nutno řešit instalaci a nastavení OS, vybrat vhodný programovací jazyk, IDE, dále nastavit spouštění programu atd., ovládání z vedlejšího počítače také není tak "plug & play" jako Arduino... ale je to prostě jiná platforma a ne konkurence Arduina na první pohled ne úplně nízká cena, ale vzhledem k možnostem, původu (Made in UK) a podpoře výrobce to není tak hrozné... jen kdyby jich měl mít člověk více pro různé aplikace, tak se to prodraží
Jan, Praha 6 26.06.2018
Lehká práce s mini PC Naučíte se pracovat s Linuxem 5 GHz Wi-Fi Rychlý Ethernet Mírně pomalejší, ale dostačuje to
nakupujici 28.12.2018
klady a zápory k tomuto výrobku Trochu hřeje chtělo by to chladič, mám k němu i krabičku aby se nepoškodilo.
tiché cena český návod je potřeba dokoupit napájení 5 V 2,5 A pro správné fungování jen jeden grafický výstup když nemá operační systém nic nenapíše a na monitoru píše není připojen žádný zdroj
Filip, Sokolov 15.12.2018
  Vyžaduje speciální nabíječku a kabel
Lukas 15.06.2018
Nic moc
kompaktnost výkon
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB4
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi