XXL týdny Všude vedro, doma ne

Recenze RODE VideoMic GO

Zobrazit katalog
RODE VideoMic GO - Mikrofon

Recenze RODE VideoMic GO

Zajímají Vás názory a recenze na RODE VideoMic GO? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s RODE VideoMic GO. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na RODE VideoMic GO i vy.
1 890,- 1 799,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 26 zákazníků
Napsat recenzi
5 14 ×
4 6 ×
3 4 ×
2 0 ×
1 2 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
76 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Brno 25 16.03.2015
Kvalita záznamu Rozměry Odpružení Nízká váha Velmi slabý výstupní signál: Ačkoli se lze u tohoto mikrofonu všude na internetu dočíst že je kompatibilní s Canon EOS 600D (což je sice pravda), je zcela nepoužitelný. Výstupní signál je natolik slabý, že je třeba na zrcadlovce nastavit velký zisk, a výsledkem je velmi, ale opravdu velmi malý odstup signálu od šumu (vlastně je záznam zhruba stejně hlasitý jako šum). Pro zařízení s kvalitním předzesilovačem super, ale u zrcadlovek asi pozor a k 600D určitě nebrat.
Marek, Černošice 16.05.2020
Zvuk Velikost Kompatibilita
Firma, Osek 18.12.2018
Dobrá cena Kvalitní provedení Dobrý zvuk Výrazná směrovost Nemá transportní obal Nemá ochranu proti větru
Helena, Praha 8 - Libeň 11.11.2017
Dobrý zvuk Dobře vypadá na zrcadlovce můžete záruku prodloužit na 10 let
David, Praha 4 Kunratice 02.05.2016
Super
Krásný zvuk Krásný Design Kvalitní stabilizátor proti otřesu mikrofonu Nízká váha Kompatibilní s Canon EOS 600D a vyšší Bez instalace software Vysoká odolnost pádu Popfiltr hned na mikrofonu. Hlasitý zvuk na 1m od kamery Nepasuje na kamery Sony HANDYCAM Jinak nic
David, Praha 4 Kunratice 02.05.2016
Krásný zvuk Krásný Design Kvalitní stabilizátor proti otřesu mikrofonu Nízká váha Kompatibilní s Canon EOS 600D a vyšší Nepasuje na kamery Sony Handycam Jinak nic
Zákazník, Karlovy Vary 15.09.2015
Výborný mikrofon žádný šum za skvělou cenu pouze jemné praskáni doporučuji (pokud používáte u počítače odškrtnout políčko AGC v nastavení mikrofonu) odpružení váha lehké praskání
Petr, Jablonec nad Nisou 28.06.2016
perfektní velikost, splnil očekávání, výborný záznam zvuku
Jan, Lomnice nad Popelkou 15.02.2016
Cena Pro zrcadlovky ideální Šum - s postprodukcí se dá odstranit Windsheild naprd, lepší je si dokoupit deadcat
Adam 03.07.2015
Zvuk Cena Odpruzeni Šum (budu dokupovat deadcat)
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi