Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Vánoční přípravy UniCredit Bank

Recenze Saloos Litsea Cubeba 10 ml

Zobrazit katalog
Saloos Litsea Cubeba 10 ml  - Esenciální olej

Recenze Saloos Litsea Cubeba 10 ml

Zajímají Vás názory a recenze na Saloos Litsea Cubeba 10 ml ? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 509 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Saloos Litsea Cubeba 10 ml . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Saloos Litsea Cubeba 10 ml i vy.
75,-
Skladem > 20 ks

Uživatelské recenze

Jaroslav, Louny 1 11.01.2021
Manželce to voní Mě to smrdí
Ladislav, Praha 6 - Ruzyně 02.12.2020
S těmito konkrétními oleji jsem zkušenost doteď žádnou neměl, a možná jsme dostali nějakou zkaženou várku, ale smrdí opravdu hrozně, koupeny tři oleje a to Skořice, Eukalyptus a Santalové dřevo, ani jedno z toho není použitelné.
  Hrozná nevůně
Zakaznik, Olomouc 03.10.2020
  Hodně silná vůně i při malém množství
Daniel, Klicany 27.12.2020
poměr cena výkon velmi špatné. měl jsem jinou značku a ta za méně peněz více a déle voněla
  vyšší cena vůně vydrží jen chvilku a jen v nejbližším okolí
Daniel, Klicany 27.12.2020
koupil jsem na vytvoření atmosféry vánoc pro děti a nakonec jsem olejíček vylil a dal tam štávu z pomeranče a skořici a nadělalo to výrazně více parády...
  nevoní jako vánoce je velmi slabá
Martin, Praha 7 - Holešovice 21.11.2020
Voní (možná moc silné slovo) jak nejlevnější záchodová dezinfekce.
 
Jana 06.09.2021
Krásná vůně. Stačí málo a voní krásně, nevtíravě. Uklidňuje. Používám při cvičení jógy, meditaci i jen tak, když chci klid a pohodu. Kupuji opakovaně.
 
Kateřina Leštinová 13.07.2021
Skvělá vůně
Odpuzuje havěť v létě ideální do aromadifuzeru! Uklidňuje mysl a podporuje spánek Čistí vzduch a desinfikuje Po celodenním cichani vás muže trochu bolet hlava
Jan, Praha - Čimice 07.07.2021
Nesmí doma chybět - ale jako aroma ho fakt nepoužíváme. Je ale skvělý při problémech s dásněmi - 2-3 kapky do sklenice vody a kloktat, stejně tak při bolestech zubů - buď na kloktání, nebo stejné množství rozpustit v troše oleje a potřít. Chuťově to je hnusný - ale funguje to. Působí dezinfekčně i jako anestetikum.
 
Antonín, Praha 9 - Černý Most 18.05.2021
Velmi příjemná vůně
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi