Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Slevová hlídka Kafe na Alzáka!

Recenze Samsung 860 EVO 250GB

Zobrazit katalog
Samsung 860 EVO 250GB

SSD disk 2.5", SATA III, čtení až 550MB/s, zápis až 520MB/s, 150TBW

Skladem > 5 ks
a na 27 prodejnách
Cena s DPH 1 299,-
Původní cena 2 990,-
4,9
Hodnotilo 586 uživatelů
5 528x
4 49x
3 4x
2 1x
1 4x
10 000+ zákazníků již zakoupilo
98 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Václav, Dobřany 22.06.2018
Že to bude v rychlosti oproti HDD změna jsem čekal, ale že to bude až takové, to tedy ne. Počítač zkrátil dobu startu ze 30ti let na 30 vteřin. Načítání velkých souborů a otevírání programů naprosto famózní oproti HDD. Můžu jen doporučit, sám jsem se SSD dlouho bránil, ale až teď vidím, kolik času to dokáže ušetřit. Ty přepočty GB a GiB... Já s tím počítal, ale někdo by mohl být zklamaný, že 1000 GB je vlastně reálně 931 GiB.
Bohuslav, Stará Boleslav 26.10.2018
Vložil jsem ho do NB DELLu Inspiron 15 7000 Series, místo 2.HD 1TB, který byl klasika 2,5" 5400 ot./min.. Protože jako 1.HD již zde mám M2-SSD 512 GB (žel můj DELL BIOS neumí NVMe), tak spolu s tímto 1TB SSD Samsungem je zrychlení celého počítače doslova unikátní. Veškeré aplikace, obrázky, filmy, soubory PDF, DOC, EXE, atd. se okamžitě spouští na kliknutí. Také se podstatně zrychlil start na 11-13 sec (původně dlouho trvalo, než si W10 "očichaly" 1TB SSD). Naprostá spokojenost, doporučuji.
klik a okamžitě spuštěno výdrž baterie, původně 5 hodin, nyní 10 hodin a více (nejel jsem na doraz s vybíjením, ještě zbývalo cca 30%). Pozn. Displej na 50%, protože vlastně už jen ten vlastně dělá největší spotřebu NB vůbec nehřeje krátce super chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že jenom Magician je ten pravý sw pomocník, pak již bez problému mám 16GB, nemohu, resp. nejde vypnout stránkovací soubor, což není dobré
David, Březová 04.02.2019
Je prostě super stejně jako Samsung EVO 500GB, ale má větší kapacitu :)) Máme 2 notebooky a oba nám tyto SSD zachránily, abychom je mohli i nadále používat, jinak by se nedalo ve Windows 10 s pomalým HDD a příšerně pomalýma aktualizacema od Microsoftu vůbec pracovat. Kdokoliv kdo zkusíte SSD místo HDD, už se nebudete chtít vracet k HDD :)) Díky tomu výkonu už HDD používáme jen na zálohy :) Na SSD už jsme doma měli přejít dávno :D šetří to hrozně moc času.
Tomáš, Praha 2 - Vinohrady 04.12.2018
perfektně sednul a nasadil jsem na něj čistou instalaci. Vcelku rychle bylo hotovo i s aplikacemi. Po instalaci toolu od Samsungu nabídnut nový FW. Vše proběhlo v pohodě. spokojenost, že jsem do něj šel!
Jan, Litoměřice 1 07.09.2018
Do SATA to nejlepší na trhu. Nemá smysl kupovat jiný. Už jsem jich namontoval vyšší desítky, nikdy nebyl jediný problém.
 
Stanislav, Praha 5 - Jinonice 20.05.2018
Rychly Ne
Tomáš, Poděbrady 20.01.2019
Rychlost Vzhled Dostupnost Kvalita
Zakaznik, Praha 3 - Žižkov 11.09.2019
funguje jak ma parametry dle specifikace
Firma, Pardubice - Polabiny 10.09.2019
Rychlý, řadič si povídá i se starými systémy
Pavel, Praha 20 02.09.2019
Poměr cena výkon nic
Martin, Ostrava 27.08.2019
Rychlost a kvalita zpracovani Zatim nic
Michal 23.08.2019
Pokud se Samsungu pravdu něco povedlo, tak nejsou ledničky, ani mobilní telefony, ale tyto SSD disky. Každý počítač zrychlí několikanásobně, že tak rychlý nebyl ani když jste ho vybalili z krabice. Počítač nastartuje během 20 sekund na plný výkon a je rovnou připravený, abyste ho mohli používat. Všechny soubory jsou okamžitě otevřeny. Cena klesla poměrně dost dolů. Mám je odzkoušené v notebooku ASUS s Windows 7 a funguje všechno bez problémů, ale také v několika MacBoocích Pro při upgradu. Přiznám se, že je používám bez Magician. Mně osobně to přijde zbytečné, ale někdo tomu asi přišel na chuť. Rozhodně doporučuji.
Rychlost Jednoduchost Kapacita Cena Životnost Vzhled (uvnitř počítače není vidět) Soubory se okamžitě otvírají Mnohonásobně zrychlí start počítače Balení by mohlo být více ecofriendly.
Tomáš, Nezvěstice 21.08.2019
Vyzkoušený model Perfektní funkčnost Nic
Aleš, Brno 13.08.2019
Lehoučký jako pírko. Montáž do notebooku bez problémů. Rychlost úchvatná.
Petr, Praha 6 11.08.2019
Funguje, rychlosti neměřím, mám to na práci...
Lukáš, České Budějovice 1 05.08.2019
Rychlost! Žádné
Václav, České Budějovice 1 02.08.2019
Za mě osobně super SSD disk oproti HDD disku
rychlost kompatibilita vzhled hmotnost cena za poslední rok čtení zápis rychlost instalace do PC nebo notebooku nic jsem osobně nenašel
Zakaznik 31.07.2019
cena spolehlivost
Firma, Srch 08.07.2019
použito cca 10 ks a bez problémů
Firma, Pardubice - Polabiny 04.07.2019
Zatím dobrý:-) Byla to náhrada za totálně odejitý (asi řadič) disk Kingston KC300 To ukáže čas.
Vladimír, Praha 5 - Smíchov 03.07.2019
Vyborný rychlý
Jakub, Střelice u Brna 13.06.2019
Koupeno primárně na hry a slouží jak má Rychlý Kompaktní Lehce nastavitelný Nenašel jsem :)
Petr, Svatava 08.06.2019
Cena výkon Z nějakého důvodu magician hlásí že zařízení nepodporuje.....?
Jan, Praha 6 - Břevnov 28.05.2019
Rychlost
Martin, Ostrava - Radvanice 12.05.2019
Rychlý jako blesk, jako všechny SSD Solidní a osvědčený výrobce
Zakaznik, Jihlava 08.05.2019
Rychlost
Adéla, Otvice 28.04.2019
Samsung 860 EVO 500GB jsem koupila pro Macbook Pro 13 Mid 2010 kvůli kvalitě a spolehlivost, i přes vyšší cenu. Nainstalovala jsem na něj macOS High Sierra 10.13.2 (pomocí macOS USB bootable instaler) i následné updates. Vše fungovaje na 100 %, na rozdíl od zkušeností zákazníka z 03. 06. 2018, Praha 5. Disk připojen pomocí HDD Macbook Pro kabelu 821-0814-A a naformátován před instalací pomocí Disk Utility.
kvalita spolehlivost rychlost nová technolgie V-NAND Linux kompatibilita (macOS) cena, avšak relevantní
Marcel, Praha 1 18.04.2019
Rychlost cena
Jan, vranovice 17.04.2019
Perfektní rychlost, přesně jako výrobce garantuje, pěkné zpracování, 100% kompatibilita cena
Jiří, Třebíč 17.04.2019
Funguje, dělá co má. Žádné (subjektivně je možná trochu pomalejší, než starší EVO, co jsem měl, ale to bude jenom dojem)
Lukáš, Ostrava Hošťálkovice 11.04.2019
Disk jsem zakoupil kvůli horentnímu poklesu výkonu NTB s hybridním diskem 1Tb+8ssd. Očekával jsem zrychlení, ale neočekával jsem TAKOVÉ zrychlení , kterému se mi dostalo. Ten rozdíl je opravdu nepopsatelný. Z původních cca 10 minut náběhu Windows se momentálně bavíme asi o 20 sekundách.
Zrychlení NTB Snadné klonování Žádné
Daniel, Spojil pošta Pardubice 23.03.2019
Vynikající rychlost, která téměř odpovídá deklarovaným hodnotám. Jako systémový používám tento "disk" u všech počítačů. Cena podstatně poklesla, takže si myslím, že při velikosti 500GB, je přijatelná pro každého. Nevím o žádných.
Firma, Ústí nad Labem 1 20.03.2019
super rychlost
Firma, Žitenice 15.03.2019
Dle recenzí jedno z top 2,5 SSD na trhu Cena v ČR, ale to platí hlavně u 1TB verze
Petr, Praha 14.03.2019
Provedení Rychlost Instalace Utilita ze stránek výrobce Prostě SSD I ta cena se dá za 500GB Nic
Viktor, Ostrava - Výškovice 27.02.2019
Rychlost, spolehlivost Momentalně akční cena.
Miloslav, Praha 9 25.02.2019
rychlost cena kvalita snadná instalace zlepšila se i výdrž baterie nejsou
David, Praha 5 20.02.2019
Vse funguje, jak má Rychlý disk Dost drahý
Michal, Brno Veveří 09.02.2019
Najlepší pomer ceny a výkonu na trhu
Petr, Praha 9 - Střížkov 08.02.2019
Výborný disk o proti jiným SSD
rychlý spolehlivý nemám nic
Jiří, Praha 08.02.2019
Rychlost
Josef, Český Brod 02.02.2019
neskutečně rychlý
David, Březová 02.02.2019
5 let starý notebook najednou litá jak zběsilý :D díky tomuto SSD jsme nemuseli řešit koupi nového notebooku SSD je tak rychlé, že už nám nedělají problémy zdlouhavé instalace aktualizací ve Windows 10 Je to tak rychlé, že se většinu času SSD fláká a CPU jede na plno :)) takže je teď nejslabší článek v notebooku CPU :)) O žádných záporech nevím.
Otakar, Praha 20.01.2019
Rychlost 1 v SSD Cena
Zakaznik, Brno 19 20.01.2019
ryhlost nic
Pavel, Nové Strašecí 18.01.2019
Nárůst rychlosti ve starším PC Dobrý poměr rychlost/kvalita/kapacita
Jan 16.01.2019
Runs rather fast Huge storage room Doesn’t overheat or something like that Looks slick Really easy to install I expected it to be way bigger I just like it idk There aren’t any
Ondřej, Kladno 12.01.2019
rychlost
Robin, Plzeň 05.01.2019
Rychlost Spolehlivost
Aleš, Ostrov 03.01.2019
cena zatím funguje :-)
Vladimír, Praha 9 - Prosek 02.01.2019
relativně přijatelná cena udávané parametry jsou reálné zcela bezproblémové zapojení na všech zařízeních doporučovaný nástroj pro migraci (klonování) je pro laika nepoužitelný
Milan, Kralupy nad Vltavou 1 29.12.2018
spolehlivost rychlost nákup na alze je vždy +
Firma, Opatov 28.12.2018
SSd za přijatelnou cenu uvidí se časem
Milan, Zeleneč 27.12.2018
funguje
Roman, Nymburk 26.12.2018
Poměr cena výkon
Firma, LIBEREC 15 24.12.2018
Rychlost Dobrá umístění v řadě testů Kvalitní výrobce
Petr, Praha 9 - Letňany 21.12.2018
To nej na SATA 6Gb/s Cena, ale ve slevě za 2290,-kč s DPH v pohodě
Stanislav, Praha 5 12.12.2018
Cena/vykon Kvalita provedeni Snadna montaz
Tomáš, Praha 10 30.11.2018
poměr cena/výkon rychlost zatím nic
Richard, Praha 6 - Vokovice 24.11.2018
velmi rychlý a navic Samsung má tzv. rapid mod cimz se disk jeste 5x zrychlí.
Jan, Dobrovice 15.11.2018
Rychlost zápisu a čtení snad jen cena
Helena, Staňkov 14.11.2018
Vřele doporučuji. Start Windows 10 - 18s Rychlost super Nic
Petr, Horní Libchava u České Lípy 05.11.2018
instalace windows10 do 10min hotová spuštění windows10 do 10s rychlost není zápor ale pro instalaci do stolního pc je lepší dokoupit rámeček
Petr, Praha 8 01.11.2018
Poměr cena / výkon Nic
Zakaznik, Praha 5 - Smíchov 01.11.2018
Speed
Karel, Most 29.10.2018
Rychlý
Zakaznik 28.10.2018
počítač jak nový rychlý
Zdeněk, Třešť 27.10.2018
Po přechodu z HDD na SSD jen těžko hledat výtky
Daniel, Praha 4 26.10.2018
rychlost kvalita
Jan, Praha 9 - Prosek 25.10.2018
rychlý a spolehlivý Samsung migration naprosto super
Ondřej, Louny 25.10.2018
Jednoznačně nejlepší SSD na trhu, na Samsung se člověk vždy může spolehnout. Benchmark disku na pcpartpicker s výsledným percentilem 97, takže podává výsledky opravdu top 3% disků ve stejné kategorii. Vyšší cena oproti levnější konkurenci, ale na disku bych určitě nešetřil.
Radim, Praha 3 - Žižkov 24.10.2018
šlape jak má,,
Antonín, Kolín 2 21.10.2018
je rychly
Radek, Děčín 20.10.2018
cena rychlost kvalita Samsung Vzhled nic
Lukáš, Lechotice 18.10.2018
rychlý
Jaroslav, Žďár u Mnichova Hradiště 14.10.2018
Rychly disk Cena - vykon
Firma, Ostrava-Radvanice 09.10.2018
kapacita, rychlost bez migrovaciho kabelu, nutne vlastnit min externi disk
Filip, Praha 04.10.2018
oproti HDD úplně jiná liga
Martin, Pstruží 03.10.2018
Kupoval jsem pro svůj MB Pro mid 2012 a zatím funguje jak má. Snad něco vydrží.
Zákazník, Praha 4 - Michle 03.10.2018
Rychlost Zatim nic
Jiří, Vladislav 27.09.2018
Značka. Pracuje jak má
Michal, Velká Hleďsebe 21.09.2018
kvalitní, rychlý nemá
Miroslav, Třemošnice 18.09.2018
rychlost
Jiří, Kšely 13.09.2018
Rychlost Kvalita nic
Firma, Praha 07.08.2018
Rychlost, kvalita provedení Nezjištěno
Luboš, Praha 8 - Bohnice 03.08.2018
Šlape jak má Nic
Helena, Staňkov 03.08.2018
super disk
Martin, Praha 01.08.2018
za tu cenu rychle ssd zatim vse v poradku
Firma, Praha 6 30.07.2018
rychlost cena žádné
Petr, Protivín 27.07.2018
rychlí cena nic
Firma, Praha 6 - Liboc 22.07.2018
Velká kapacita Rozumná cena Malý odběr a stabilní za zvýšené teploty ?
Pavel, Praha 10 Vršovice 18.07.2018
Velikost Kapacita Hezký design
Patrik, Ostrava - Hošťálkovice 16.07.2018
není to M.2, ale je perfektní disk opravdu bez chyby mohl by stát ještě méně :))
Heřman, Liberec 08.07.2018
Rychlý SSD Za 3K OK :D nic
Zakaznik, Praha 8 07.07.2018
Super spolehlivý
Green Grass, Praha 5 - Hlubočepy 04.07.2018
Jedno z nej ssd na trhu
Kvalita Zápis / Čtení Nope
Marek, Erpužice 24.06.2018
V PC je nainstalován cca půl roku, předtím jiný SSD disk, každodenní používání. Není co vytknout. Doporučuji na SSD disku nešetřit.
rychlost za kvalitu se platí
Firma, Praha 7 - Holešovice 19.06.2018
rychlý
Michal, Brno 17.06.2018
odpovídá požadavku na rychlý přístup k datům žádný problém
Stanislav, Kojetice 15.06.2018
Dělá co má Rychlost Nic
Zakaznik, Praha 6 - Suchdol 16.05.2018
all good so far :)
Petr, Dubá 12.05.2018
Výborný, a rychlý disk..
Velikost 2,5" Rychlost Vzled Jednoduché klonování HDD přes appku Samsung Data Migration 5 let záruka Žádné zápory nejsou
Firma, Praha 10 29.08.2019
pripajil a hned naistaloval WIN10 PRO bez problemu a rychle. nic v baleni, kingston mnel redukci na 2,5" a kabel, srouby.
Miloš, Týniště nad Orlicí 12.08.2019
Rychlost (na SATA III). Kvalita.
Jan, Praha 4 - Kunratice 30.06.2019
Koupeno pro Black Magic Production Kameru 4K a funguje parádně
Miloslav, Vojkovice u Kralup nad Vltavou 16.03.2019
Rychlost Kapacita Cena
Karel, Pilníkov 09.08.2019
Disk parádní,rychlý start systému atd...prostě fofr oproti HDD. Na desce Gigabyte GA-970A-DS3p,ale nepoužizelný. Stále zamrzá system po nějaké době na 2-3minuty...klidně i 5x do hodiny (v době psaní recenze 4x za 31minut!!!!).Disk byl prvně reklamován jako vadný,nicméně po obdržení nového kusu stejný problém,takže deska,ale jelikož AM3+ je dnes stará platforma a desky nejsou,tak na tuto desku jiný disk,určitě ně Samsung.
Rychlost Spolehlivost (jak kde) Nerozumí si s některými staršími chipsety
Hynek, Praha 4 - Nusle 21.03.2019
tento ssd disk EVO 850 MZ-76E500B/EU se nepřipojí ( již vlastním 2ks zakoupené v různém období ) EVO 850 bez problému ale 860 ne a to u PC ani u Xboxu ssd vloženo do ICY BOX IB-276U3 s klasickým plotnovým hdd ok poradíte někdo kde je zakopaný pes ?
  nepřipojil se k žádnému pc ani Xboxu, podpora Samsung Děkuji omlouvám se Vám,ale v tomto případě na dálku nepomohu, bude zapotřebí reklamovat u prodejce, nebo v našem autorizovaném servisním středisku Samsung.
Vilém, Zlín 5 09.09.2019
Kupoval jsem ho pro externí použití kvůli rychlosti, kapacitě a záruce. Doufám, že se mi teď zase chvíli nestane, že by mi "pár giga místa chybělo". Hned při prvním zálohování jsem ho zaplnil 2/3...
Zakaznik, Ústí nad Labem 26.08.2018
Doporučuji. Vyzkoušený rychlý HDD O žádných nevim
Milan, Mladá Boleslav 03.06.2018
Rychlí Kvalitní zpracování Cena Žádné
Marek, Brno 25 01.06.2018
funguje nebol zadarmo
Roman, Jirkov 16.05.2018
Rýchlý
Alois, Praha 5 28.10.2018
Cena Rychlost Spolehlivost Kratší záruka oproti verzi PRO
Martin, Počátky 22.09.2018
rychlost nic
Viktor, Praha 5 18.02.2019
  Nemohu hodnotit. Používám dlouho předchůdce EVO 850 a bez problémů. Tento model aplikace Samsung Magician detekovala jako nepodporované zařízení a konec. Vráceno.
Václav, Jablonec nad Nisou 17.01.2019
  Pozor, je nekompatibilní s počítačem HP 260 G2 DM (i3 Skylake)! Až když mi v něm nešel použít, našel jsem na webu diskusi (viz odkaz níže), kde s tím bojuje spousta lidí a nikdo to nevyřešil. Viz https://h30434.www3.hp.com/t5/Desktop-Hardware-and-Upgrade-Questions/HP-260-G2-DM-stuck-at-BIOS-with-connected-SSD-Samsung-850/td-p/6460966 Tím netvrdím, že je to špatné SSD, jen s tímto počítačem je potřeba použít jiné (použil jsem Intel 545s a funguje skvěle).
Jan 13.02.2019
neskutečně rychlé má 1TB (skoro) startup počítače o 5 let rychlejší místo 1TB má 931 GB
Martin, Praha 24.07.2018
Naprosto bez problemu Cena Dodáván bez sata kabelu
Vilém, Hradec Králové 7 14.06.2018
Rychlý SSD, co na to říct víc Není dodán kabel na zapojení SSD
David 04.08.2018
Rychlost. Minimalni zahrivani. Dodavan bez redukce na 3,5 palce, myslim, ze to by mela byt samozrejmost.
Pro me spatny disk 24.07.2018
Disk nefunkční na AMD čipsetu, resp. 990X čipset/ sb850 například Asus M5A99X, příbližně 1 do hodiny-dvou zámrz na 20-30s, disk se odpojuje system eventID 129. Po testech na ovladačích z AMD, z ASUSu, Microsoftu, následně úprav správy napájení AHCI, HDD, PCIe které mohou v souvislosti s touto známou chybou HDD pomoci, poté co nepomohlo klon na SSD jiného výrobce a vše bez vady. Reklamace HDD, výměna, nový disk úplně na stejno. Žádost na výrobce o firmware, zatím nereaguje. Tedy kdo by to chtěl na podobnou platformu velmi doporučuji nebrat. Já to budu muset někde přeprodat pod cenou a vymenit za nějakou ADATu nejspíš.
 
Zakaznik, Praha 5 03.06.2018
  Bohuzel nemel jsem moznost ho vyzkouset. Nefunguje s Macbookem.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi