Recenze SAMSUNG MC28H5015AK

Zobrazit katalog
SAMSUNG MC28H5015AK - Mikrovlnná trouba

Recenze SAMSUNG MC28H5015AK

Zajímají Vás názory a recenze na SAMSUNG MC28H5015AK? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SAMSUNG MC28H5015AK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SAMSUNG MC28H5015AK i vy.
4 329,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Michal, Ostrovflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Andrea, Praha 10flag
Hodnoceno 02.03.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup
Je pěkná, super funkce
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup
Diera vo vnútri pôsobí nebezpečne keby vystrekne nejaká polievka do tej časti mikrovlnky neviem čo sa s ňou stane
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje bez problemu a je dost velka.
0 ×Nahlásit
Ernest, Tekovské Lužanyflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AW
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
veľký objem
veľa funkcií
odporúčam
0 ×Nahlásit
Tomáš, Veverská Bítýškaflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup
Podmínkou nákupu mikrovlnky byla funkce horkovzdušného ohřevu, volba byla mezi 2 výrobci, sice je tato o něco dražší, ale také má víc recenzí a tak nakonec zvítězila tato mikrovlná trouba značky Samsung a nelituji koupi, mohu jen doporučit.
snadné ovládání
možnost horkovzdušného ohřevu
funkce gril
malý a velký rošt v balení
hodiny na displeji (možnost vypnout)
celkově pěkný vzhled
funkce rozmrazování
0 ×Nahlásit
Zákazník, Trnavaflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchle vybavenie
0 ×Nahlásit
Jitka, Praha 5flag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta SAMSUNG MC28H5015AK
Ověřený nákup
jednoduché ovládání
dobře se čistí
funguje jak má
dobře vypadá
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta SAMSUNG MC28H5015AW
Ověřený nákup
Mikrovlnka, ktorá má rôzne iné funkcie, môže sa stať univerzálnym pomocníkom v príprave jedál. Ja som prioritne kúpil kvôli veľkému objemu a veľkému tanieru. Aj výkon má nadpriemerný. Trochu akoby mal slabšie plasty, lebo ani som ho nikdy nebuchol a v ľavom dolnom rohu je plast zlomený na dvoch miestach.
rôzne funkcie
veľký objem
veľký tanier
vonkajšie plasty trochu slabšie
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 4 - Krčflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta SAMSUNG MC28H5015AW
Ověřený nákup
umí vše a ještě něco navíc
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 27
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací