Nakupování budoucnosti Zpátky do školy

Recenze SanDisk Cruzer Blade 16GB černá

Zobrazit katalog
SanDisk Cruzer Blade 16GB černá - Flash disk

Recenze SanDisk Cruzer Blade 16GB černá

Zajímají Vás názory a recenze na SanDisk Cruzer Blade 16GB černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 368 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SanDisk Cruzer Blade 16GB černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SanDisk Cruzer Blade 16GB černá i vy.
169,- 149,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 368 zákazníků
Napsat recenzi
5 249 ×
4 88 ×
3 24 ×
2 4 ×
1 3 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

MaF 28.10.2015
nikde není označení USB 2.0
načte se v pohodě doporučuji naformátovat z FAT 32 na NTFS
Stanislav, Chrustenice 15.09.2016
Jednu flashku tohoto typu mám už asi tři roky a je super.
Firma, Jičín 1 26.12.2012
to je opravdu úžasný kupoval sem to asi pře dvouma měsíci a stálo mě to 239 kč a teď je to ve výprodeji a stojí to 275 kč to je opravdu vidět promyšlenost akcí :DDDD tohle fakt normální člověk jen tak . Ale na druhou stranu se musí nechat úžasný výrobek naprostá spokojenost.
 
Pavel, Praha 9 - Černý Most 06.04.2016
Cena, rychlost, velikost
Hana, Ústí nad Labem 16.12.2013
málá , dírka na přichycení poutka, kapacita nevím o žádných (snad jen mohla by být rychlejší)
Pavel, Ostrava-Poruba 19.08.2013
Rozměry Váha Cena, kapacita Rychlost
Firma, Praha 05.05.2021
spolehlivost rychlost více barevných provedení (rozlišováky) prolis na poutko měkký plast konektoru (vyžaduje citlivější zacházení)
Firma, Praha 05.05.2021
spolehlivost rychlost více barevných provedení (rozlišováky) měkký plast konektoru (vyžaduje citlivější zacházení)
Firma, Praha 05.05.2021
spolehlivost dírka na poutko vícebarevné provedení stejných disků (perfektní jako rozlišovák) rychlost měkký plast konektoru (vyžaduje citlivé zacházení)
Firma, Jáchymov 07.12.2020
Je malý a pevný Dá se připevnit na klíče.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi