Nakupování budoucnosti HP + média 15% sleva LG

Recenze Sawyer Mini Filter - modrý

Zobrazit katalog
Sawyer Mini Filter - modrý - Cestovní filtr na vodu

Recenze Sawyer Mini Filter - modrý

Zajímají Vás názory a recenze na Sawyer Mini Filter - modrý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sawyer Mini Filter - modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sawyer Mini Filter - modrý i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Zakaznik, Praha 19.11.2019
Už jsem s tím prošel Alpy ve Fracii, Itálii, Švýcarsku, ve Španělsku a všude, když nám došla voda, jeli jsme z potoka přes filtr, nikdy nám nic nebylo, velmi užitečná věc!
Lukáš Bouček 27.06.2018
Každému komu jsem tuhle trubičku ukázal tak nevěřil že to dokáže udělat z potoka pitnou vodu. Ale po tůře v krušných horách kde jsem vodou živil dva další chlapy už mám přesvědčivý argument. Doporučuji každému kdo se pohybuje v přírodě a nehodlá sebou tahat nesmyslnou zásobu vody.
Velikost/váha, spolehlivost, solidní průtok vody malý objem skládací lahve, musí se dávat pozor na těsnění, už mi pár krát vypadlo nebo zůstalo na lahvi.
Jiří, Praha 10 15.06.2018
Používáme ho druhým rokem (kromě zimy) a zatím zcela perfektní ! Voda z rybníku k pití, při zpětném propláchnutí (po 1,5 litru) je vidět spousta zelených šlemů, nikomu nám z vody nic nebylo. Za nás mohu jen doporučit. Na zimu jsem ho zakonzervoval savem, a měl v bytě - nesmí zmznout.
Je velmi skladný. Funguje. Při pravidelném propláchnutí funguje jako nový. Mohl by mít uzávěr i na druhou stranu.
Michal, Brno - Chrlice 20.03.2018
Filtracni funkce dobra, ale umelohmohtny "univerzalni" zavit je velice nizke kvality a po par mesicich uzivani prestava filtr tesnit a protika - proste ho v urcite chvilce chte nechte strhnete, tak opatrne.
kompaktni, lehky, cena lehce strhnutelny zavit kazi celkovy benefit univezalnosti
Firma, Praha 1 17.08.2020
malý lehký voda chutná dobře
Michal, Tupesy 12.07.2020
Velmi kvalitní filtr. Při snížené funkčnosti stačí propláchnout a funguje znovu na 100% Velikost, váha. Nic
Zakaznik, Praha 4 10.07.2020
kompaktní, lehký, skladný naprosto dostačující výkon kvalita přefiltrované vody žádné
Tadeáš 07.04.2020
Skvělý společník do přírody! Doporučuji!
 
Yvona 03.04.2020
Skvělý pomocník! Doporučuji!
 
Michal, Ostrava 01.01.2020
Malý, dobře přenosný Lze našroubovat na libovolnou běžnou PET lahev Vydrží, aspoň dle specifikace, hodně dlouho U předchozího kousku se mi ta plastová rolovatelná nádoba zhruba po roce denního používání protrhla. Není to nicméně zásadní problém, neboť filtr lze použít s libovolnou pet lahví.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi