Léto s Alzou Opři se do fandění

Recenze Screen eBook PocketBook/Amazon

Zobrazit katalog
Screen eBook PocketBook/Amazon - Ochranná fólie

Recenze Screen eBook PocketBook/Amazon

Zajímají Vás názory a recenze na Screen eBook PocketBook/Amazon? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 131 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Screen eBook PocketBook/Amazon. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Screen eBook PocketBook/Amazon i vy.
159,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,0
Hodnotilo 131 zákazníků
Napsat recenzi
5 62 ×
4 35 ×
3 18 ×
2 4 ×
1 12 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
74 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Marek Frydl 15.08.2013
Perfektne sedi (pocketbook 623)
 
JCD, s.r.o. 05.01.2013
Padne jak ušitej po nalepení to ani není poznat doporučuji obmotat jeden prst lepící páskou tak aby lepící strana byla od prstu a případné chloupky a nečistoty pod folii odstranit pomocí pásky.!!!! jinak než takto je nedostanete z folie pryč Nejsou :)
Hroch T. 26.06.2013
Lesklost nepovazuju za zapor. Po nalepeni se text zda byt jasnejsi a ostrejsi.
Vyborna vec
Firma, Praha 10 - Vršovice 23.05.2013
PB622 rozmer sedi. Pred nalepenim musite odstranit necistoty z displaye malym obrouskem. Pokud to neudelate muzete tam mit bublinky. Obrazovka je sice leskla po nalepeni ale staci lechce naklonit a je po problemu. Pokud mate radi svoji ctecku urcite doporucuju
Mozna to je jen muj pocit ale po nalepeni mi prijde ze text se zobrazuje mnohem ostreji. Pro nektere mozna slozitejsi nalepeni
Alena, Praha 4 - Podolí 17.01.2013
sedne dokonale, nalepí se bez jediné bubliny, viceméně neviditelná, super
Zákazník 25.03.2013
Velikost sedí (PB 622)
Petr, Horoměřice 20.02.2013
  rozměr folie je nepatrně větší než obrazovka, při okraji přesně nepřilne, rozměr jsem musel "upravit"
Hana, Vysoká nad Labem 08.06.2020
Perfektně kryje čtečku
Antonín, Chvaletice 28.01.2020
chrání displej žádné
Zakaznik, Zdiby-Přemyslení 19.10.2017
Skvěle sedí Nic
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi