Během svátku 28.9. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Nakupování budoucnosti Zelená, to je naše!

Recenze SENCOR SBD 1470

Zobrazit katalog
SENCOR SBD 1470 - Tlakoměr

Recenze SENCOR SBD 1470

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SBD 1470? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 432 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SBD 1470. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SBD 1470 i vy.
299,-
Skladem 2 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 432 zákazníků
Napsat recenzi
5 269 ×
4 84 ×
3 36 ×
2 13 ×
1 30 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
81 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 28.01.2014
Tichý
 
Pavel, Zlín 02.01.2014
jednoduché ovládání.měření je přesné.je malý. nemá pouzdro
Zákazník 24.12.2014
Tento produkt jsem si vybrala hlavně pro snadnou manipulaci a jednoduché ovládání, které zvládne i dítě. V okamžiku, kdy jde o každou minutu, se snadněji připevní na zápěstí, než tonometr s manžetou (rozepnutí a vyhrnutí rukávu,ev.svléknutí nemocného atd). Tato výhoda je ale na úkor přesnosti s porovnáním s tonometrem s manžetou, které používám denně v zaměstnání. Tento výrobek patří mezi levnější produkty a jeho kvalita odpovídá ceně. Je vhodný pro orientační měření při náhle vzniklých zdravotních potížích i pro pravidelnou kontrolu tlaku mimo zdravotnické zařízení. Jeho výhodou je, že ho může použít i starší nebo méně zdatný jedinec. Další jeho výhodou je, že vážně nemocný člověk ho může mít stále při sobě. Je malý, vejde se i do kabelky. Jeho funkce plně odpovídají potřebám orientačního měření tlaku v běžném životě. Jeho předností je velký, dobře čitelný a přehledný displej.
snadná a rychlá manipulace, jednoduché ovládání přístroje nepřesnost přístrojevhodný jen pro rychlé, orientační měření
Bohumila, Dobřichovice 17.01.2018
Velmi jednoduché ovládání, praktický.
Irena, Kadaň 1 16.11.2017
celkem spolehlivý přístroj, dostačující na domácí, orientační měření
Milan, Sokolov 30.10.2016
Celkem přesné měření za dodržení podmínek v návodu k použití. Nic
Eliška, Praha 102 - Hostivař 04.10.2016
je malý a šikovný, vhodný i na cesty, pro domácí použití ideální, cena velmi příjemná nedokážu odhadnout, jak moc je spolehlivý, bude nejspíš zapotřebí porovnat ho u lékaře :-)
Zakaznik 30.10.2015
Příznivá cena, jednoduchá manipulace- mám také Tensoval na paži, ale Senkor je pohotovější a skladnější v případě cestování. má paměť jen pro jednoho v případe měření dvou osob se to míchá. vyřešili jsme to dvěma přístroji a každý má svůj. Ještě by mohl mít plastovou krabičku pro cestování.
Květoslava, Ostrava - Poruba 04.08.2014
Za tu cenu je to dokonalé
Zákazník 31.05.2014
dostačující
 
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi