Během svátku 28.9. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Nakupování budoucnosti Projektory Vankyo

Recenze SENCOR SBG 106BK

Zobrazit katalog
SENCOR SBG 106BK - Elektrický gril

Recenze SENCOR SBG 106BK

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SBG 106BK? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 134 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SBG 106BK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SBG 106BK i vy.
1 099,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 134 zákazníků
Napsat recenzi
5 106 ×
4 21 ×
3 4 ×
2 1 ×
1 2 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 29.09.2014
naprostá pecka
Věra, Horní Bříza 13.07.2016
nejlepší gril jaký jsem kdy měla
Zákazník, Praha 8 16.05.2016
Super cena Rychle se ohreje Snadne cisteni Na povrchu se nezapeka jidlo Velka grilovaci plocha 3 stupne teploty Vhodny jak na maso tak i na zeleninu Indoor i outdoor Vanicka na odtekani oleje Muzu leda tak doporucit Trosku kratsi kabel ale to jisti prodluzka takze to nevidim ani jako zapor :)
Pečenka Jan 10.02.2016
určitě můžu doporučit!!!naprostá bomba :)
Dobrá cena Velký Snadné čištění
Zákazník 29.07.2015
velký ( stačí i pro větší rodinu), vhodný pro grilování masa i zeleniny, nastavování teploty, v jednoduchosti je krása zatím žádné
Zákazník 15.07.2015
velká plocha, poměr cena/výkon, snadné čištění zatím nic
Zuzana, Chodov 22.06.2015
zakoupili jsme jako dárek a již jsme byli pozváni na grilování...je skvělý,dostatečně velký i pro 4 lidi,dobře se čistí.Dárek udělal velkou radost. zatím žádné
MK-EKO PARTNER s.r.o 21.03.2015
rýchlo sa zohreje a výborne sa na ňom varí.
Zákazník 26.05.2014
doporučuji výrobek ostatním snadná manipulace v pohodě čištění
rozhodla cena snadná obsluha výrobku o ničem nevím
Pavel, Brno 22.04.2017
Velká grilovací plocha, kompaktní provedení, slušný výkon a příjemná cena. Na rozdíl od tvrzení některých recenzentů nemá pouze tři stupně regulace, ale obvyklý plynulý termostat. V mnoha případech nahradí často rozměrný a drahý venkovní elektrický gril při podstatně nižší ceně a rozměrech. Jediný zápor vidím v odkapávací misce. Ta je totiž vyrobena z materiálu nevhodného pro styk s potravinami (Pravděpodobně teplotně odolná hmota ekvivalentní Bakelitu). Odkapaný tuk a šťáva by se tedy měli vyhodit. Není to žádná tragédie, misku lze vyložit alobalem. Je to jen drobná vada na kráse.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi