Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Začněte myslet na sebe!

Recenze SENCOR SBS 111

Zobrazit katalog
SENCOR SBS 111

Osobní váha do 150kg, rozlišení 100g, LCD, Ultra Slim design, automatické vypnutí při nečinnosti

4,4
Hodnotilo 451 uživatelů
5 273x
4 108x
3 41x
2 16x
1 13x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
84 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Petr, Jihlava 18.03.2015
Je to dobrý. prostě váha, kdo čekal, že si tam přehraje mp3 nebo HD video, měl si koupit asi jinou mašinku. =o)))) Pokaždé, když na tu váhu vlezu mám pocit, že si mne ta váha vůbec neváží.... =o))))))))
Milena, Praha 8 22.07.2014
Podle návodu má vážit správně jen na rovné tvrdé podložce, nikoli na koberci. Dobře ale i na rovných tvrdých podlahách ukazuje různě, rozdíl mezi nejvyšší a nejnižší hodnotou byl asi dvě kila. Váhu tudíž vracíme.
levná nepřesná
Milan, Valašske Klobouky 03.02.2014
  Fakt ukazuje váhu i po vánocích :-(
Petr, Kolín 17.11.2013
lehká, jednoduchá, levná váha
Zákazník 07.06.2014
Příště si připlatím a koupím kvalitnější váhu
Levná Cena odpovídá kvalitě
Zákazník 28.06.2014
Vraceno velké rozdíly při vážení
Cena. Špatně váží.
Jitka, Tábor 01.06.2017
  Vzhledem k záporům jsou klady bezpředmětné. Váží naprosto pokaždé jinak(na rovné podlaze), rozdíl až 1,5kg.
Zákazník 12.12.2015
Doporučuji.
Elegantní.DObrá cena.
Barbora 20.07.2017
levná celkem přesná přehledná zavisí na povrchu (země) kde se váží
Michal, Ústí nad Labem 02.06.2016
váží Skreslení až 3kg
Jan, Dobrovice 20.03.2016
Cena Mě váží přesně (asi co kus to originál, jak někteří psali že váží špatně) Jakmile není na absolutně rovné podložce, tak váží špatně.
Milan, Praha 17.08.2015
Dobrá cena Stále funguje (s jednou výměnou baterie) Po posunutí ukazuje při prvním vážení vyšší než reálnou hmotnost, druhé a další vážení už jsou konzistentní.
Jan, Hradec Králové 9 28.02.2014
cena váha nijak nedá na jevo že už je zváženo a displej "zmrznul"
Zákazník 26.11.2013
váhy používáme na převažování šestikilových krabic zda v nich neschází zboží.Snad by váha mohla mít delší pohotovostní interval.Brzy se vypíná.Jinak za ty peníze dobré.
Za ty peníze plně vyhovující pro používané potřeby nic nemám
Miloslav, varnsdorf 05.01.2017
Na takovej to domáácí vážení dobé. Pokaždé ukazje jiné hodnoty i při opakovánem vážení rozdil 0,1 - 0,3
Martin, Štíty 04.05.2017
Automatické zapnutí Váží pokaždé jinak i na absolutně rovném povrchu (výkyvy do 1 kg)
Jarda 16.03.2017
Ani ne po měsíci se přestala vážit úplně.
Cena Špatně váží (vždy jiný výsledek váhy i na pevné podlaze)
Firma, Tábor 2 05.07.2016
  Váží pokaždé jinak
Martin 11.05.2014
levná po výměně baterie pořád ukazuje error a nebo nemožné hodnoty, nelze se vůbec zvážit
Pavla, Praha 10 - Malešice 14.06.2018
Super váhá Levná
Anna, Brno 2 14.05.2018
poměr cena kvalita, super
Michal, Praha 4 - Hodkovičky 28.02.2018
jednoduché funkční
Igor, Brno 02.12.2017
Jednoduchá a spolehlivá Nemá
Milan, Pardubice 02.12.2017
kupodivu váží zatím nic
Magdaléna, Děčín 1 29.11.2017
Váha je lehká, má velký čitelný displej. Výhodná cena. Zatím žádné
Alena, Moravská Ostrava 17.09.2017
HEZKÝ VZHLED A PŘÍZNIVÁ CENA.
Roman, Praha 9 - Letňany 18.04.2017
Kvalita za dobrou cenu
Přemysl, Velké Hoštice 18.04.2017
cena
Zakaznik, Liberec 24.03.2017
lehká, fajn design, cena bohužel nejde oblafnout :(
Daniel, Praha 10 02.01.2017
Perfekt
Zakaznik 20.11.2016
Ukazuje vzdy menej a menej :)) Nic
Zakaznik 13.10.2016
lacná a kvalitná... nemá
Firma, Praha 9 - Kbely 27.06.2016
design
Zakaznik, Praha 2 - Vinohrady 03.06.2016
vazi
Jiří, Praha 31.05.2016
Funguje jak ma (nutny rovny povrch) Cena
Petr, Chodov 30.05.2016
Cena Funguje jak má
Firma, Praha 1 18.05.2016
na linu tedy na tvrdém podkladu váží dobře na koberci váží špatně
Jan, Psáry 07.05.2016
Váží dobře, cena. nic
Jaroslav, Měšice 29.03.2016
cena
Zákazník, Ústí nad Labem 17.02.2016
Nízká cena. Bezproblémový provoz. Dělá to to co má (váží) a víc od toho nechci. Nemusí se nikde zapínat, stačí si na to stoupnout. Za tu cenu naprosto v pohodě. Asi bych nedoporučil příliš hrubé zacházení (sklo).
Jan 09.02.2016
malá a praktická nic
Ivana, Přerov 18.12.2015
Rychlé dodání.Alza box super.spokojenost
Marcela, Poděbrady 1 14.11.2015
design, cena
Barbora, České Budějovice 1 21.09.2015
cena
Zdeněk, Kolín V 02.09.2015
nízká cena 0
Michal 16.08.2015
vazi presne
Hana 31.07.2015
S váhou jsem spokojená.
Helena 28.07.2015
Čistý jednoduchý desing Žádne
Igor 02.07.2015
jednoducosť , cena
Alexandra, Brno- Slatina 25.06.2015
je hezká a za tu cenu nemá chybu
Ondřej 10.06.2015
LEVNÁ A DOBRÁ
Jana 27.05.2015
vkusná zatím žádné
Lukáš, Ostrava 27.05.2015
za 200, bomba
Igor, Brno 2 20.05.2015
Absolútne dostačujúca! Som max. spokojný.
Veronika, Radovesnice II 14.05.2015
cena váží ihned jakmile si na ni člověk stoupne žádné jiné funkce k zdlouhavému nastavování nic
Zákazník 21.04.2015
cena
Václav 16.04.2015
vzhled zatím jsem se vším spokojená zatím nic
Luboš, Pardubice 2 16.04.2015
Perfektní
Zákazník 24.03.2015
váží naprosto přesně... bohužel...
Firma, Český Krumlov 1 06.03.2015
Cena, jednoduchá obsluha. Méně odolná konstrukce, musíme ji používat opatrně.
Zákazník, Praha 9 - Prosek 28.02.2015
lehká, jednoduchá, přehledná, levná
Zákazník 24.02.2015
je přehledná a lehká pro starší lidi i cenově přístupná
 
Jana, Odolena Voda 06.02.2015
Váží dobře, je lehká, vzhledově pěkná
Zákazník 27.12.2014
ideální.
Hodně muziky za lálo peněz.
Ondřej, Praha 5 - Malá Chuchle 13.12.2014
Supr!
Igor, Roztoky 02.12.2014
funguje jak se očekává manželka spokojená (:-) doporučuji nic
Zákazník 27.11.2014
Jsem moc spokojený :)
Jsem moc spokojený :)
Tomáš, Staříč 10.11.2014
váží dobře pozor musí se dát na rovný povrch
Zákazník 25.08.2014
váha je lehká, hladký povrch umožňuje snadné čištění
 
Jan, Praha 7 - Holešovice 24.08.2014
Super
Václav, Brno 19.08.2014
  je to váha
Zákazník 13.07.2014
Váha má vážit ... a váží. U lehkých věcí (desetikilový pes) jsem zaznamenal menší rozptyl pramenící pravděpodobně z různě umístěného těžiště, ale u člověka je poměrně přesná.
funguje nic
Jakub, Praha 9 - Hloubětín 21.05.2014
Váží poměrně přesně, jen je potřeba si najít rovné místo (nejlépe dlažbu). Na koberci samozřejmě nefunguje správně a logicky ani nemůže, což ale není problém. Automatické zapnutí, bez nutnosti na ni první šlápnout. Automatické vypnutí Nenašel jsem opravdu nic, co bych vytkl (i když jsem hledal)
Lukáš, Lukavice 09.05.2014
Plní funkci, super cena žádné
Pavel, Kynšperk nad Ohří 29.04.2014
Váha váží!
Zákazník 17.04.2014
Určitě doporučuji. Za velmi málo peněz jsem si pořídil velmi užitečnou věc.
 
Veronika, Praha 4 04.04.2014
Po zvážení zůstane údaj ještě chvili zobrazeny
Zákazník 25.03.2014
levné a vyhovující mým požadavkům
 
Josef, Dubňany 25.03.2014
funguje bez výhrad zatím žádné
Marek, Praha 28.02.2014
Co víc žádat od váhy
Zákazník, Příbram 26.02.2014
5 0
Zákazník 30.01.2014
Potřebovali jsme osobní váhu bez všelijakých funkcí. Pro nenáročné je zcela vynikajcí jsme zatím spokojeni.
Je skladná Hezká na pohled Rychlá Zatím žádné
Zákazník 24.01.2014
celkově spokojen
rychlost
Zákazník 22.01.2014
pěkný vzhled,tenká,pohotová
Žaneta, Praha 6 16.01.2014
100% bych doporučila všem. Super váha za super cenu jsem spokojená.
Jana, Čelákovice 16.01.2014
jednoduchost žádné
Firma, Brno 31.12.2013
konstrukce a materiály jednoduchost manipulace (automatické zapínání a vypínání) použité materiály rozměry design cena/výkon
Petr, Kopřivnice 30.12.2013
jede jak má
Zákazník 17.12.2013
účel splní
velká písmena jednoduchá manipulace nic
Dana, Ostrava 1 17.12.2013
Přesnost Jednoduchost Dobrá cena Doporučuji Zatím žádné
Zákazník 15.12.2013
Výhodná cena Zkušenost výborná Jednoduché použití
cena kvalita funkčnost
Zákazník, Most 04.12.2013
dobrá cena, váží dobře. Doporučuji
Zákazník 17.11.2015
Jsem spokojená
Nemusím s váhou nijak pohybovat, aby se aktivovala
Zákazník 19.04.2014
Jednoduchá přehledná a stybilní váha, která málo stojí a dobře slouží
Jednoduchost, stabilita váhy, dobře zobrazuje a váží. vynikající poměr cena/výkon. Nic
Zákazník 15.04.2014
Nevím proč by člověk měl za osobní váhu vyhazovat víc peněz, proto jsme si koupili tuto a jsme spokojeni, funguje dobře, váží s rozptylem do 1 kg.
levný, funční, přesný
Zákazník 03.04.2014
za ty peníze slušný výrobek
super velké číslice při kařdém zvážení se musí zespoda zapnout, moc manipuace, než se zvážíte
Zákazník 02.02.2014
při opatrném zacházení bude jistě dostatečně dlouho sloužit, vzhledem k nízké ceně
nízká cena dobrá funkčnost poněkud subtilnější konstrukce
Zákazník 01.01.2014
doporučuji
cenová dostupnost jednoduchost rozměry design
Oldřich, Praha 8 - Bohnice 27.11.2017
funguje nedbale nalepené senzory, částečně mimo značky na skle
Michal, Praha 5 - Košíře 13.01.2017
cena, jednoduchý design
Veronika, Volduchy 02.01.2017
Přesná, dobře skladná.
Michal, Ústí nad Labem 21.08.2016
Vazi Nic
Tomáš, Praha 1 - Staré Město 15.07.2016
cena nenapadna pod umyvadlem neutralni design jak je sklenena tak potreba vahu obcas cistit, jinak vypada pak spinave
Jiří, Praha 21.11.2015
malá, sjkladná, lehká, rychlá zatím žádné
Zákazník 02.07.2015
zatím ji mám chvíli ale funguje a to je vše co jsem od ní čekala..
Pavel, České Budějovice 26.05.2015
váhu mám krátce, zatím funguje bez problémů zatím žádné
Aleš, Bělá pod Bezdězem 31.03.2015
Cena Méně citlivé na zapnutí - nestačí jen přišlápnout aby se zapnula, ale je třeba na ní stoupnout celou vahou, ale to je opravdu detail.
Kateřina, Uherské Hradiště 1 19.03.2015
skvělá cena design občas ukazuje při prvním zvážení jinou (asi o kg vyšší) hmotnost (při dalších zvážení je již hmotnost stálá a správná)
Hana, Praha 8 19.03.2015
na jednoduché vážení stačí cena přijatelná škoda, že neukazuje i další hodnoty
Zákazník 07.03.2015
Funguje dle představ.
 
Jiří, Staré Hradiště 07.03.2015
Vzhled
Jiří, Plzeň 23 06.03.2015
Spolehlivý a vkusný výrobek.
Petr, Bechyně 04.09.2014
Levná váha, která pro orientační měření stačí Pro přesné měření musí být položena na tvrdém podkladu (nefunguje na koberci, linu atd...)
Martin, Brno 21.08.2014
Prostě váha :-D Baterka jak do hodinek
Zákazník 25.05.2014
koupil bych si ji znovu. za ty penize je to vazne dobry nakup.
levna a hezka vaha musi mit perfektni podlozku aby vazila dobre
Firma, Praha 23.03.2014
váží a dobře vypadá nic
Václav, Hradec Králové 02.03.2014
Váží Nelže :)
Zákazník 01.03.2014
Sklo a kov....luxusní design Váží opravdu dobře a velice oceňuji funkci samozapnutí po vstupu na váhu
Helena, Kutná Hora 24.02.2014
příznivá cena žádné
Ivana, Trnová 28.01.2014
váží dobře
Jan, České Budějovice 5 20.01.2014
velký display, rychlá odezva nepracuje korektně pokud je položena na koberci používat proto na tvrdém podkladu
Zákazník, 51 31.12.2013
Mám jí týden a zatím bez chyby! Cena!! Design! Sklo se musí čistit víckrát! Mám dvě váhy.Ale každá z nich váží jinak....Nevím která je lepší.
Zdeňka, Kolín 15.12.2013
pro běžné vážení bez dalších informací bohatě postačí
Zákazník 14.12.2013
V danou chvíli byl rychle dostupný a za slušný peníz
 
Zákazník 09.12.2013
V pohodě cena, v pohodě design, a prostě funguje. Nevím co víc od váhy očekávat než že napíše kolik vážíš :) Na začátku jakoby se centrovala, psala pokaždé jinou váhu když sem na to stůpl. Ale bylo to na koberci, což mohlo mít na to vliv. Ale po pár stoupnutí váží v pohodě. Vždy se ale zvážím třeba 3 x po sobě, abych zjistil jestli píše tu stejnou váhu.
Zakaznik, Praha 10 - Vršovice 28.08.2017
cena
Zuzana, Zastávka u Brna 19.03.2016
Elegantní vzhled Aktivace vážení stoupnutím na váhu, po chvilce začne vážit Váží cca o 2 kila více
Martin, Milovice nad Labem 3 29.10.2015
krásná cena trochu opožděné reakce pro zapnutí
Zákazník 18.03.2015
cena, kvalita, vyhodny nakup, som spokojna ziadne
Zákazník 24.03.2014
  zpočátku váhové výkyvy na různých rovných površích (ne koberec) cca až 4 kg..
Zákazník 02.07.2014
spustaci gombik je na spodnej strane - nepohldlne zapnutie
  spustaci gombik je na spodnej strane - nepohldlne zapnutie
Zákazník 31.01.2016
DOBRÁ,NEZABERE MÍSTO
Věra 03.08.2015
lehká nezabere moc místa nizoučká
Jan, Dětmarovice 10.03.2014
Dobá cena. Poměrně velké rozdíly při opakovaném měření.
Kamila, Uherský Brod 12.11.2013
  rozptyl hodnot při jednom vážení až 1,5 kg. Takto postrádá smysl ji používat
Martin, Praha 8 Liběn 16.02.2018
FUNGOVALA TÝDEN, ALE CO OČEKÁVAT, ZA TU CENU. ŠPATNÁ A MALÁ VÝDRŽ BATERIE!!!!
Milan, Praha 6 15.09.2017
cena i docela design kvalita bohužel zcela odpovídá ceně, takže asi dlouho nevydrží
Dagmar, Liberec 18.03.2015
design je fajn Pokaždé vlastně vážíte úplně jinak :D v jeden moment máte 60 kg a za minutu 67 ...
Zdeněk Černý 07.04.2014
Bez problémový výrobek
Dobrá cena.
Jiří, Praha 16.12.2013
fakt asi váží dost přesně (s přesností asi 0,1 kg) clověk si musí dávat pozor, aby si neukopnul malíček o hranu skla na které si musí člověk stoupnout při vážení :-(
Roman 28.04.2015
tenká a lahká velký displej nepresná, rozptyl až 3kg pri vážení na keramickej dlažbe vždy ukáže inú váhu rozdiel v 3kg. pri váženi na pvc podlahe, alebo lamino rozptyl až 5kg. váha vhodná len na orientačne váženie.
Karol Wild 25.07.2016
Koupil jsem si před časem osobní váhu Sencor a nejsem spokojený, Po každém nastoupení na ni váží jinak a rozdíl je někdy i celý kilogram. Baterie je v pořádku, stojí na parketové podlaze, dávám pozor na to, aby všemi čtyřmi body stála na rovné ploše a přes to, váží s velkými rozdíly.
Je levná. Není spolehlivá, váží pokaždé jinak.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi