Recenze Sencor SCA PARK 200

Zobrazit katalog
Sencor SCA PARK 200 - Parkovací asistent

Recenze Sencor SCA PARK 200

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SCA PARK 200? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SCA PARK 200. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SCA PARK 200 i vy.
799,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
obyčejné senzory ,nevěřil bych těmto senzorům na 100%, každopádně jsou super v tom že alespoň vím že něco je v zadu nějaká překážka, jen je třeba vědět že když už to ukazuje 0,5m tak už tam je fakt minimum místa co se dá ještě couvat, jsem spokojen ale i přesto bych příště zvažoval senzory z kamerou a tabletem, ale to jsme už někde v jiné cenové relaci senzory bych doporučil spíše do nějakého levnějšího auta kdo nechce moc investovat do auta, ideální koupě
displej
cena
fungují v celku přesně
působí obyčejně ale co více čekat za tuto cenu
0 ×Nahlásit
Vladimír, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 07.04.2019, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Meria a indikuje vzdialenosť zvlášť pre každý senzor.
Hlasová aj vizuálna signalizácia.
Bezdrôtový prenos dát na displej takže nie je potrebné ťahať drôt zozadu k displeju.
Žiadne.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Mostflag
Hodnoceno 21.07.2016, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Obyč senzory, ale za ty peníze co více čekat, zatím stále fungují.
0 ×Nahlásit
Petr, Sezimovo Ústí 1flag
Hodnoceno 30.11.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Funguje přesně
Nelze nastavit typ zvukové výstrahu. Vždy se spustí v defaultním režimu - vzdálenost od překážky je udávána zvukovým pípáním i ne moc příjemným ženským hlasem.
0 ×Nahlásit
Aneta, Libusinflag
Hodnoceno 14.11.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Funguje
Kratke kabely a nedrzi naspaveni pipani nebo mluveni.Pri vypnuti klicku zacne zase kecat
0 ×Nahlásit
Ladislavflag
Hodnoceno 16.05.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Pekny displej
Hrozny zvuk.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dobřanyflag
Hodnoceno 31.03.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
Lehká instalace.
Pro začátečníky dobrý.
Senzor nic moc.
Reproduktor moc "řve" anglicky. Občas se leknu.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 23.03.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
super vec
0 ×Nahlásit
Marekflag
Hodnoceno 20.03.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
jednoduchá montáz a senzory fungujú celkom dobre, samozrejme aj cena je nízka
mierne oneskorenie zobrazovania a nie uplne presne meranie vzdialenosti hlavne v zhorsenych poveternostnych podmienkach
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 10.03.2015, varianta Sencor SCA PARK 200
Ověřený nákup
chyběl napájecí kabel
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 11
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací