XXL týdny Cestování s dětmi

Recenze SENCOR SCP 4202GY

Zobrazit katalog
SENCOR SCP 4202GY - Indukční vařič

Recenze SENCOR SCP 4202GY

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SCP 4202GY? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SCP 4202GY. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SCP 4202GY i vy.
2 499,-
Na cestě 3 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 28 zákazníků
Napsat recenzi
5 15 ×
4 7 ×
3 3 ×
2 1 ×
1 2 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
78 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 08.07.2014
výborný pomocník do malých bytů (kuchyní), který se dobře obsluhuje a snadno čistí
design, ovládání, výkon občas nefunguje indukce, ale to bude nejspíš nádobím
Michal, Ústí nad Labem 30.11.2017
hřeje rychle uvidíme po roce
Firma, Dačice 28.09.2017
perfektní
Zákazník 08.12.2015
Doporučuji
 
Zákazník 18.10.2014
Celková spokojenost, Dobrý poměr cena, provedení a kvalita. Dárek k výrobku v akční ceně, pánev s keramickým povrchem potěšil :-)
solidní design, přijatelná cena, nízká spotřeba zatím nic
Zákazník 17.10.2014
čas ukáže
jednoduchá obsluha díky otočným knoflíkum nevím o žaném
Zákazník 29.09.2014
Slouží dobře. Doporučuji.
Rychlí ohřev.Doufám v menší spotřebu energie. Seřídit časovač s ostatními funkcemi se mi stále nedaří.Je to složité.
Michaela, Slaný 04.01.2017
spokojenost pěkný design snadné ovládání velikost akorát funguje na dotykové tlačítko musím někdy ťuknout několikrát, než zareaguje menší plotýnka poslední dobou vydává při vaření takový nepříjemný zvuk... jakoby na vysoké frekvenci, pravděpodobně to bude nějaká ta magnetická chyba, nevyznám se v tom; nevím, jestli je chyba v plotýnce nebo v nádobí (to mám ale nové, tak těžko říct...)
Luboš, Kolín 2 29.12.2014
velmi snadné použití použitelné i pro důchodce plastový okraj kolem skleněné desky. Při použití velkého hrnce se plast poškozuje.
Klára, Hrdějovice 03.09.2014
fakt rychle vaří hezký design chce to si hodně zvyknout na ovládání - je dost neintuitivní
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi