Léto s Alzou Apple Harmony

Recenze SENCOR SFN 5040BL

Zobrazit katalog
SENCOR SFN 5040BL - Ventilátor

Recenze SENCOR SFN 5040BL

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SFN 5040BL? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 199 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SFN 5040BL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SFN 5040BL i vy.
2 999,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 199 zákazníků
Napsat recenzi
5 134 ×
4 47 ×
3 11 ×
2 3 ×
1 4 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Marek Volf 03.07.2016
velký výkon, ochladí i větší místnost možnost mnoho režimů a intenzity oscilace dálkové ovládání lesklý design, často se musí utírat prach :) dálkové ovládání má tendenci se schovávat
Stanislav, Kladno 16.06.2015
tichý dalkove ovladani vypnutí a zapnutí jednotlivých větráků cena odpovídá kvalitě 0
Karel, Praha 9-Libeň 10.07.2013
spokojenost s prodejem vše proběhlo velmi rychle s ventilátorem žádný problém vzhled i funkce perfektní žádné
Jiří, Králíky 18.08.2013
casovac dalkove ovladani atraktivni vzhled na plny vykon trochu hlucnejsi
Firma, Holešov 29.06.2017
Design Dálkové ovládání Polopatické jednoduché ovládání Funkce vypínání jednotlivých větráků Robustnost Kvalita za adekvátní cenu Primitivní montáž Velmi dobře baleno Módy jsou "na jedno brdo", zásadní rozdíl mezi nimi nevidím Mód sleep je opravdu nešťastný, chtěl bych potkat někoho, kdo při neustálém startování a vypínání větráků dokáže v klidu usnout, daleko lepší je omezit otáčky na minimum a vypnout jeden či dva větráky, u toho se už dá spát i přesto mě výrobek velmi mile překvapil a hodnotím za plný počet
Zakaznik 03.07.2016
vyborny vykon jednoduche ovladanie vyrobok je aj dizajnovy prvok Hlucnejsi, ako som ocakaval dizajn moze v urcitych pohladoch posobit ako semafor :-) zle citatelny displej z dialky - tu by vyrobca mohol zmenit oznacovanie bez efektnych sestsegmentov, ktore su sice efektne, avsak znizuju citatelnost v sleep mode by sa mohol znizit jas displeja nevidim rozdiel medzi sleep a natural modom - ale to moze byt aj tym, ze celkovo tieto rezimy velmi nepouzivam...
Martin, Praha 9 - Prosek 03.07.2016
Všechno super. Mírně vratká otočná noha.
Firma, Praha 3 18.08.2013
tichý snadné ovládání tři stupně intenzity velmi pekny design
Jiří, Hranice 12.08.2013
dálkové ovládání, režim automatického vypnutí, volitelnost zapnutí jednotlivých větráků, pěkný design, snadné přenášení
Vladimír, Týniště nad Orlicí 24.08.2013
Hezké provedení Dálkové ovládání Zatím nic
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi