XXL týdny Všude vedro, doma ne

Recenze Sencor SRC 170 GN zelený

Zobrazit katalog
Sencor SRC 170 GN zelený - Radiobudík

Recenze Sencor SRC 170 GN zelený

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SRC 170 GN zelený? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SRC 170 GN zelený. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SRC 170 GN zelený i vy.
529,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 74 zákazníků
Napsat recenzi
5 52 ×
4 15 ×
3 3 ×
2 2 ×
1 2 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jaroslav, Třemošnice 07.01.2018
Splnil moje požadavky. S více funkcí využívám hlavně hodiny. Nastavení jasu a zelená barva je příjemné na oči a přesto čitelné. Neznám
Firma, Praha 21.04.2015
vzhled 3 úrovně jasu 2 budíky s perfektním nastavením zvuk občas trochu zašumí rádio
Zakaznik, Luštěnice 17.10.2020
Skvělá viditelnost čísel. 3 režimy jasu. Já ho mám pouze jako hodiny ale i budíky se mi podařilo nastavit a rádio také, a vše funguje jak má. Přijít s příručky jak nastavit budík je nemožné ale po několika pokusech přijdete na to sami 🙂 lze nastavit z 6 různých tónů budíku ale mně se nepodařilo přijít na to zda je možné poslechnout ty tóny jak zní před tím než některý nastavíme. Jinak žádné zápory nevidím.
Lukáš, Lipová 10.01.2020
Digitální tuner s předvolbami Několik úrovní jasu displeje
Jakub, Rakovník 1 14.03.2019
splnilo mé očekávání, příjemné podsvícení možnost nastvení 3 variant o žádných nevím
Michaela, Praha 5 30.10.2016
Ukazuje teplotu dva nastavitelné budíky - možnost opakování (během týdne, víkendu...) vzhled :) lze nastavit jas displeje lze nastavit spánek (doba vypnutí rádia) asi zatím žádné
Václav, MOST 20.04.2016
DOBŘE VIDITELNÁ PÍSMENA,JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ, TITĚRNÁ TLAČÍTKA NA ZADNÍM PANELU,MÁM JINOU PŘEDSTAVU O ROZLOŽENÍ TLAČÍTEK
Miroslav, Jilemnice 10.02.2016
Design. Nepřesný a málo podrobný návod na používání.
Lenka, České Budějovice 18.01.2016
Spokojenost, mnoho funkcí za přijatelnou cenu. Návod by mohl být o něco obsáhlejší.
Zakaznik 08.11.2015
Všetko čo výrobca uvádza v popise funguje.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi