6 tipů, jak ušetřit AlzaPlus+

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zobrazit katalog
Sencor SRC 330 OR - Radiobudík

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SRC 330 OR? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 268 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SRC 330 OR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SRC 330 OR i vy.
699,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Eva, Trutnov 12.12.2013
Velký čitelný displej, na displeji i teplota v místnosti a datum, projekce super Doporučuji všem :-) žádná nevýhoda
Zákazník 11.12.2013
V noci nesvítí jako lampička a je vidět, kolik je hodin i bez projekce. No není to u hodin malý zázrak?
Krásně velké číslice, čitelné i bez brýlí
Zákazník 18.11.2013
hezký vzhled
čitelný displej
Zákazník 29.12.2013
S výrobkem jsem byl spokojen. budu žádat výměnu za tentýž.
Umí ztmavovat display, projektor dosvítí i 4m Rádio hraje obstojně Číslice velké, dobře čitelné i bez brýlí. Po dvou dnech provozu přestal fungovat display.
Zákazník 09.06.2014
spokojenost
 
Martin, Tábor 30.12.2013
Jednoduché ovládání Pěkný design Čekal jsem větší číslice na zdi z laseru, ale postačují. Ve vzdálenosti 2,5m jsou cca 8x20cm.
Pavel, Ústí nad Labem 20 27.12.2013
dobře viditelná projekce viditelná i za světla možnost obracení projekce jednoduché ovládání dobrá čitelnost displeje doplňkové funkce zatím žádné
Zuzana, Praha 5 - Stodůlky 10.01.2014
Čitateľná projekcia na strop, príp stenu Možnosť nastavenia budíka na prac týždeň a víkend Teplomer Vypnutí displeje, máme spálňu úplne zatienenú takže plne postačí projekcia na strop veľmi čitateľné číslice zložité ovládanie bez podrobného manuálu, každý čudlík skrýva pre nás prekvapenie baterie
Jaroslav, Smiřice 08.11.2013
  Mozna teplomer primo na displeji, jinak super
Zákazník, Praha 24.11.2021
Vřelé doporučuji. Svítící hodiny v nocí hodně pomůžou maminkám s novorozenci.
 
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací