Léto s Alzou Grilovací sezóna

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zobrazit katalog
Sencor SRC 330 OR - Radiobudík

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SRC 330 OR? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 255 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SRC 330 OR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SRC 330 OR i vy.
549,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 255 zákazníků
Napsat recenzi
5 152 ×
4 72 ×
3 19 ×
2 5 ×
1 7 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Eva, Trutnov 12.12.2013
Velký čitelný displej, na displeji i teplota v místnosti a datum, projekce super Doporučuji všem :-) žádná nevýhoda
Zákazník 11.12.2013
V noci nesvítí jako lampička a je vidět, kolik je hodin i bez projekce. No není to u hodin malý zázrak?
Krásně velké číslice, čitelné i bez brýlí
Zákazník 18.11.2013
hezký vzhled
čitelný displej
Zákazník 29.12.2013
S výrobkem jsem byl spokojen. budu žádat výměnu za tentýž.
Umí ztmavovat display, projektor dosvítí i 4m Rádio hraje obstojně Číslice velké, dobře čitelné i bez brýlí. Po dvou dnech provozu přestal fungovat display.
Zákazník 09.06.2014
spokojenost
 
Martin, Tábor 30.12.2013
Jednoduché ovládání Pěkný design Čekal jsem větší číslice na zdi z laseru, ale postačují. Ve vzdálenosti 2,5m jsou cca 8x20cm.
Pavel, Ústí nad Labem 20 27.12.2013
dobře viditelná projekce viditelná i za světla možnost obracení projekce jednoduché ovládání dobrá čitelnost displeje doplňkové funkce zatím žádné
Zuzana, Praha 5 - Stodůlky 10.01.2014
Čitateľná projekcia na strop, príp stenu Možnosť nastavenia budíka na prac týždeň a víkend Teplomer Vypnutí displeje, máme spálňu úplne zatienenú takže plne postačí projekcia na strop veľmi čitateľné číslice zložité ovládanie bez podrobného manuálu, každý čudlík skrýva pre nás prekvapenie baterie
Jaroslav, Smiřice 08.11.2013
  Mozna teplomer primo na displeji, jinak super
Péťa 22.01.2021
Budík máme přes týden a jsme z něj nadšení. Má srozumitelný návod.
projekce na zeď svítí čitelně, ale nebudí v noci nastavitelný jas na budíku hezky čitelný display možnost nastavení hlasitosti u buzení radiem žádné
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi