AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zobrazit katalog
Sencor SRC 330 OR - Radiobudík

Recenze Sencor SRC 330 OR

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SRC 330 OR? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 221 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SRC 330 OR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SRC 330 OR i vy.
679,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jan, Praha 8flag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup
krasne sviti
budi dobre a pamatovani stabic
2 budiky a opakova e buzeni
epochopil jsem moc navod
0 ×Nahlásit
Dušan, Bytča 1flag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S tovarom som spokojný, dostal som presne to čo som potreboval
0 ×Nahlásit
Ján, Nitraflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
-
Premietaný údaj sa dá zaostrovať a premieta sa pred aj za budík - dá sa to nastavovať, čo nie je bežné u ostatných budíkov s projekciou.
0 ×Nahlásit
Martina, Libusinflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hezky promítá a čísla jsou dobře vidět
Neukazuje správnou teplotu.
0 ×Nahlásit
Luboš, Zlínflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduché, snadno nastavitelné. Projekce na stěnu se dá natočit, zrcadlově obrátit a doostřit. Není nijak silně intenzivní. Neruší v noci při spaní. Budík má na displeji zelené velké číslice ale na projekci jsou červené. Působí lépe. Nehučí, je tichý. Zelené číslice budíku jsou velké a dostatečně viditelné. Mají tři urovně svítivosti. I ta nejnižší je na noc dost silná. Na noc displej zakryju a vidím jen decentní projekci na stěnu. Do budíku se dá za dvacku dokoupit paměťová baterie. Když vypadne proud, nastavení se zachová. Budík stojí stabilně a když se po něm rozespalí natáhnete, tak nespadne.
0 ×Nahlásit
František, Trenčianska Tepláflag
Hodnoceno 19.11.2023, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup
Je to klasický rádiový budík. Mi to pripadá ako tie svietiace rádiá s digi časom a nastavením jednoduchého budíka z 90-tich rokov od čínskych, či tchajwanských predajcov... Je úžasné, že za tie roky sa v tomto segmente nič nezmenilo. Budík sa nedá pripojiť na internet, nemá apku na mobil, ani sa nedá ovládať diaľkovo.... No jasne, že je tam viacero funkcií, na ovládanie ktorých si fakt treba naštudovať manuál, pretože tých tlačítiek tam dosť pribudlo. Ale konečné ovládanie, ak si ho osvojíte je jednoduché, a rádiobudík funguje spoľahlivo.
výhodou je nastavenie svietivosti času v troch stupňoch, projekcia času na stenu, kde je možná modulácia o 180°, a 10 predvolieb na stanice rádia ako aj nastavenie budíka na každý deň v týždni, samozrejme v skupinách: pracovné dni, víkend a celý týždeň.
ďalšou výhodou je, že ak náhodou dôjde k výpadku prúdu, nastavenie sa nevynuluje, a budík vás ráno zobudí. Podmienkou je mať vloženú gombíkovú batériu CR2032. Ak však bude výpadok dlhší ako máte ráno vstávať, batéria CR2032 vás nezachráni, pretože slúži len na udržanie nastavenia prístroja, a ani len základné funkcie prístroja nenahrádza.
batéria CR2032 nie je súčasťou balenia
V prístroji neexistujú náhradné batérie, napr. nabíjateľné, pri výpadku prúdu, aby nahradili dočasne činnosť prístroja, prípadne ako alternatíva ku sieti 220V. Prístroj musíte zapojiť so sieti 220V.
svietivosť vo tme v najslabšom móde je aj tak dosť silný. Uprednostnil by som potenciometer na nastavenie svietivosti.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4 - Michleflag
Hodnoceno 07.10.2023, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Po až neskutečných 32 letech jsem byl okolnostmi donucen pořídit náhradu za svůj radiobudík kupovaný v roce 1999 u vietnamského stánku. Starý budík uměl v podstatě jen základní věci - budit (odloženým) pípáním či rádiem a přehrávat AM/FM stanice (s automatickým vypnutím). To vše zjednodušeně s naprosto triviálním ovládáním na jeden přepínač a dva knoflíky. Nový budík je oproti tomu plný funkcí (dva nezávislé budíky, volba dní na buzeni (všední / víkend /vše), předvolby rádia, zhasínání displeje, ukazatel teploty, datum, přepínání informací a možná i nějaké další na které jsem ještě nenarazil. K tomu "klasika" jako odložené buzeni, odložené vypnutí rádia či buzeni pípáním či rádiem. Vše uvedené ale mimo jiné znamená spoustu různých nastavení, které se v první chvíli (i díky ne úplně pochopitelnému návodu) zdají strašně komplikované. Praxí ale člověk nakonec zjistí, že to inženýři ze Sencoru vymysleli poměrně chytře, jen se holt občas tlačítka chovají podle toho, jaká situace nastala. Typicky tlačítko on/off běžně zapíná / vypíná rádio, ale během buzení vypne budík (či ho spíše připraví na buzení další den). A tak je to i s většinou dalších čudlíků. Ovládání je trochu nezvyk, ale jak řečeno, praxí do toho člověk přijde poměrně rychle. A některé věci nakonec i ocení, například dva budíky. Jeden nastaven trvale po-pá na ranní vstávání, druhý využíván pro výjimečné připady. Ono celkově si člověk musí zvyknout, jako s každou novotou. Hodiny se dají nastavit, že displej po určité době zhasne (nevyhovuje mi) plus mají tři stupně intenzity svícení. I na nejnižší, tím že mám budík v úrovni postele, a velikostí číslic, mne v úplné tmě trochu ruší, stejně nezvyklý je tón buzení, kdy z pomalého pípání se postupně stává rychlejší a rychlejší až ve výsledku budík pípá poměrně rychlou kadencí. Takže shrnuto, nostalgie po starém "hloupém" radiobudíku s malými červenými číslicemi, triviálním ovládání a neskutečně agresivním pípání při buzení stále trvá, ale je to jen o zvyku, přeci jen tu se mnou byl opravdu mnoho let. Nový rozhodně nezatracuji, časem se zajisté stane důstojným nástupcem a snad stejně věrným druhem. Jen se trochu obávám, že 32 let jako předchůdce tu nevydrží...
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup
Promítání času na stěnu.
0 ×Nahlásit
Aleš, Brnoflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta Sencor SRC 330 GN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Krásně viditelný displej
Velké číslice
Nastavitelná intenzita displeje
Projekce času lze otočit o 180 stupňů
V balení není přiložena záložní baterie. To je asi jediná vada na kráse.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Kroměříž 1flag
Hodnoceno 28.07.2023, varianta Sencor SRC 330 OR
Ověřený nákup
Projekce na zeď (ostrá bez vad), jde pěkně zaostřit. Na stropě dostatečně velká čísla, údaj rozluští i osoba s 5 dioptriemi bez brýlí.
Měří teplotu.
Překvapivě schopné rádio.
3 úrovně intenzity svitu hlavního displeje.
Záloha času baterií.
Zvuk rádia - za tu cenu však pochopitelné - na mluvené slovo OK.
Plastové tlačítka "cvakají".
Zálohovací baterie není součástí.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 80
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací