Recenze Sencor SRD 215 B

Zobrazit katalog
Sencor SRD 215 B - Rádio

Recenze Sencor SRD 215 B

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SRD 215 B? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 405 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SRD 215 B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SRD 215 B i vy.
549,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Peter, Trnavaflag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Sencor SRD 215 W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nedá sa uložiť predvoľba stanice
0 ×Nahlásit
Katarína, miloslavovflag
Hodnoceno 06.07.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
v popise rádia nie je uvedené ako uložiť stanice - predvoľby, neviem sa dopátrať či to ide ak áno postup ako
0 ×Nahlásit
Pavel, Studniceflag
Hodnoceno 05.07.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
za ty peníze super
0 ×Nahlásit
Karel, Mostflag
Hodnoceno 19.06.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tento produkt moc dobře znám a jsem sním velmi spokojen. Vynikající na přehrávání hudby a audio knih. Velmi malá spotřeba El a dlouhá výdrž baterie
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Hodonín 1flag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta Sencor SRD 215 W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
- jsem s výrobkem víc než spokojený - používám i Albrecht na normální monočlánky, avšak rádio rychle spotřebovává energii
- hraje bezvadně, signál po rychlém doladění jasný...
- jednoduchá obsluha
- užitečné vstupy a výstupy navíc
- hezký design
- příjemně malé rádiečko
- dostatečném nabití poměrně dlouhá doba provozu
- baterie...je-li člověk delší dobu mimo možnost dobít baterii přes USB, je problém
0 ×Nahlásit
Lukáš, Frýdlant nad Ostravicíflag
Hodnoceno 08.06.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
šikovné radio
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
poměr cena výkon
hlasitý
usb
automatické vyhledávání stanic
nemá RDS
0 ×Nahlásit
Hana, Opočniceflag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
6
0 ×Nahlásit
Samuel, Rovinkaflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
male a šikovne, vyborny prijem
0 ×Nahlásit
Daniela, Lužec nad Vltavouflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Sencor SRD 215 B
Ověřený nákup
super poslech
lze pouzít i flash disk
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 182
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací