Samsung Galaxy S23 Alza pro firmy

Recenze SENCOR SRM 0600WH

Zobrazit katalog
SENCOR SRM 0600WH - Rýžovar

Recenze SENCOR SRM 0600WH

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SRM 0600WH? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 781 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SRM 0600WH. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SRM 0600WH i vy.
509,-
Skladem > 10 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Štětí 08.03.2015
Dá se tam rýže, nalije se tam voda a pak je rýže uvařená. Bez hlídání. A tak to je správně, tak to má být. Neumí to ze švestkového kvasu, vydestilovat slivovici.
Firma, Ústí nad Labem 29.05.2015
jednoduchá obsluha, zvládá to i můj věčně vzpruzený a líný patnáctiletý synek konečně nemám zamatlaná kamna od šlemu, který obvykle uteče z hrnce, když se nehlídá ... tady se to všechno samo bez hlídání a bez bordelu :-) menší velikost - akorát na dvě porce pro jednoho posilovnou zmámeného puberťáka bohužel se neumí umýt sám ;-)
Lukáš 24.03.2015
Ryža uvarená v hrnci je perfektná, pre chlapov čo chodia do fitka, kúpte si hrniec a inú ryžu už nebudete chcieť. Je to jednoduché, nasypete ryžu, dáte vodu, zapnete a nestaráte sa. Keď sa ryža uvarí, hrniec ju ešte cca 6 hodín udržiava teplú. Za 16 Ecok....treba k tomu ešte komentár? V niektorých recenziách som čítal že na vypnutie treba hrniec vytiahnuť zo zástrčky, že nemá tlačidlo na vypínanie. Ako neviem aký model majú ostatný, ale ja tam tlačidlo mám stačí sa asi lepšie pozrieť. Je vzadu na hrnci. Jediný zápor je, že keď dáte viac vody a ryže, začne cez dierku na pokrievke prskať spenená para. Ale trvá to len chvílu
Roland, Praha 8 - Karlín 07.08.2015
Blbuvzdorné.
Zákazník, Lipník nad Bečvou 25.05.2015
tak akorát veliký opravdu ryži uvaří i totální kuchařský ichtyl holt si to do toho hrnce musíte nandat ještě stále sami :)
Matěj, Praha 5 - Jinonice 14.04.2018
Zcela automatický provoz Výborná rýže Automaticky přepne do udržovacího režimu Snad jen, že se vnitřní nádoba "mrmlá", chytit ji nemůžete, jelikož je horká.
Jiří, Brno 12 28.03.2018
Cena Rychlost vaření Keep warm mód
Miroslav, Český Brod 22.02.2018
nejlepší rejže
Lukáš, LITVÍNOV 02.02.2018
Takový malý "kapesní" rýžovar na 300 gramů rýže. Jednoduchý, ale dobrý. Funguje skvěle dle očekávání. Doporučuju. Tato verze již nemá odnimatelný síťový kabel, ale už jsem si zvykl.
Martin, Praha 21.12.2017
Jednoduche Funkcni
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací