Nakupování budoucnosti Všude vedro, doma ne

Recenze SENCOR SSM 3100

Zobrazit katalog
SENCOR SSM 3100 - Toustovač

Recenze SENCOR SSM 3100

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SSM 3100? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 47 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SSM 3100. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SSM 3100 i vy.
399,- 314,-
Skladem > 10 ks
4,4
Hodnotilo 47 zákazníků
Napsat recenzi
5 28 ×
4 12 ×
3 3 ×
2 2 ×
1 2 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
85 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jan, Česká Lípa 6 21.01.2016
Slouží dobře Nic.
Martin, Krasna Hora nad Vltavou 23.05.2015
Snadné čištění Cena Rychle hřeje zatím nemá
Blanka, Kolín 24.03.2015
vzhledem k tomu, že si opakovaně objednávám zboží prostřednictvím ALZA, je známkou, že jsem s tímto způsobem nákupu spokojená o záporech nevím
Svatava, Křižanov 24.03.2015
Po dvou měsících užívání žádné problémy Rychle se nahřeje Vypadá odolně
Vahan Hambardzumjan, Brno-střed 20.03.2015
Sice vypadá lacině s krátkým káblem, ale funguje jak má. Za tu cenu za to stojí.
Dobrá cena Úlohu splní Krátký kabel chybí vypínač, musíte odpojit ze zásuvky
Pavlína, Hradec Králové 16 14.01.2015
dobrá cena, co má umět umí. Vše ok
Tereza, Brno 16.11.2014
v pohodě, funguje jako toustovač, žádný problém, povrch stále drží a už jej máme delší dobu, dopuručuji
Jitka, Odolena Voda 16.05.2015
konečně nepřilnavý povrch!! :) snadné čištění tousty jsou vynikající cena pomalu se loupe teflon, ale jen po okraji
Tomáš, Brušperk 19.03.2015
Sendviče chutnají skvěle ale to bude asi ma zásluha ?? Za ty peníze splní očekávání, funguje jak má otázkou je ale jak dlouho bude fungovat. P.S. Za tuto cenovo kategorii necekejte super stroj s dlouhou životnosti. Vhodný jen pro občasné zapékáni. Systém uzavírání je nešikovně řešeny, vyžaduje jemné fyzické týraní. Zavírání se rychle opotřebováva.
Olga 16.02.2015
Klasický toustovač, do domácnosti úplně vystačující.
Cena. Před prvním použitím byl již mírně škrábnutý teflon i když jsem zakoupila nové zboží.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi