Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze SENCOR SUB 190

Zobrazit katalog
SENCOR SUB 190

Vyhřívaná deka 60W, 2 stupně nastavení teploty, doba předehřátí 30min., 100% polyester, možnost praní, délka síťového kabelu 2m, ochrana proti přehřátí, dálkový ovladač, kontrolka zapnutí

Skladem > 10 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 599,-
4,5
Hodnotilo 87 uživatelů
5 55x
4 20x
3 9x
2 2x
1 1x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
86 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Vladimír Nešetřil 20.12.2016
V pátek objednána, v pondělí (o půl osmé večer) doručena. Rozhodně super. A deka? Požehnání :) Bydlím na vysočině, bez ústředního topení, žena miluje chlad v ložnici, já z toho trpím na záda. Deka vyřešila dokonale - já mám teplíčko, manželka pohodlné spaní :) A 60W? Respektive 30W na první stupeň - to je pohodička ;)
Lokální ohřev postele Fleecový povrch hřeje sám od sebe :) Pohodová spotřeba při nočním provozu Můžu si ji vzít s sebou kamkoli, kde je zásuvka - snadno složitelná délka 150cm - přesahují mi nohy
Zákazník 18.05.2014
Vybrali jsme si ho jako pomocníka ke kynutí těst, když je větší zima a těsto by nevykynulo
skvěle hřeje
Adriana, Praha 5 - Smíchov 14.12.2018
Funguje už druhou sezónu. Trochu trvá, než se zahřeje, ale pak paráda. Skvělé pro zmrzliny jako jsem já :))
Hřeje! Příjemná na dotek Hodně se do vlny chytají vlasy/chlupy
Ladislav, Hroznětín 23.11.2018
Již druhá do rodiny, velká spokojenost
Milan, Hejnice 16.03.2018
funguje příjemně hřeje beránek,dobře se na ní leží nic
Zakaznik 16.11.2016
Kvalitné, až luxusné vyhotovenie za výhodnú cenu. Žiadne.
Vlasta, Lukavec 05.10.2016
Doporučuji, velice příjemné delší zahřívací doba
Daniel, Poříčí nad Sázavou 12.06.2016
plná spokojenost, krásně hřeje a je příjemná celou zimu poctivě sloužila
Tomáš, Ostrava - Moravská Ostrava 19.01.2016
Hřeje :-D Příjemný materiál Konektor z dečky se docela špatně odpojuje
Jozef 02.06.2015
Príjemná povrchová úprava
Leona 27.05.2015
Lehká, dá se přizpůsobit tělu..rozehřívání poměrně rychlé Nic mě nenapadá. Žádné nevýhody neshledávám.
Jan, Praha 6 - Hradčany 21.05.2015
spolehlivost, výhřevnost
A. N. 15.05.2015
Hřeje skoro ihned, celkově je velmi příjemná. Dobrá spotřeba - asi jako žárovka. ;-) Zatím asi nic.
Zákazník, usti nad labem 08.02.2015
Dobrý dárek, krásně a rychle hřeje. Žádné.
Lucie, Praha 5 - Košíře 07.01.2015
super žádné
Zákazník 03.01.2015
výborná
  nic
Zákazník 28.02.2014
Udávají asi hodinu pro nahřátí, avšak dečka se zahřeje během 15minut. Jelikož jsem zimomřivá, dávám si dečku pod peřinu a jsem v teple.
kabel akorát docela rychlé nahřatí
Pavel, Ústí nad Labem 28.01.2014
hřeje během chvilky
Tomáš, Velešín 07.01.2014
Příjemný materiál Hřeje opravdu dobře Cena Delší doba zahřívání ale mě osobně moc nevadí. Přípojka k dečce jde špatně odepnout a zapnout.
Jitka, Olomouc 20.12.2013
dobrá velikost, nejlepší je nahřát na druhý stupeň, fajn materiál po zapojení nejde kabel z deky lehce vypojit, nebo se mi to zatím nepodařilo
Zákazník 19.11.2013
v 12 nad nulou pod tim spim a neni mi zima ani na 1 stupen. slecna mi to nejdriv chtela vyhodit do popelnice, pak abych ji nevracel a ted mi ji bere a nechce se rozdelit :)
material nic
Firma, Praha 9 28.03.2018
hezká povrchová úprava pěkně hřeje působí kvalitně ovladač nemá funkci "vypnutí na obě strany", jako některé konkurenční výrobky, takže v rozespalosti je těžší deku vypnout v rozporu s popisem nemá dálkové ovládání, ale běžné ovládání na přívodní šňůře
Jiří, Praha 4 - Krč 12.09.2017
Hřeje. Nevypíná se samo. Příjemný materiál. Nesmí se přehýbat. Není možno vyprat. Poměrně objemné k uskladnění.
Jiří, Praha 10 10.04.2017
Velmi dobrý výrobek za dobrou cenu.
Josef, Brno 14.03.2015
cena podsvícená kontrolka zapnutí jistou nevýhodou jsou pouze dva stupně vyhřívání, naše předchozí dečka měla tři, ale to není tak zásadní
Zákazník 28.12.2014
Kvalita provedeni, příznivé cena. Zatím žádné.
Stanislav, NOVÁ BYSTŘICE 17.02.2014
jsem spokojen neni
milos 07.12.2013
i pri 10oC je pod tim prijemne teplo i na 1 stupen. prijemny material. velmi jednoduche ovladani. kvalita vyrobku. ovladani na kabelu je prilis blizko dece- pri pohybu mlati do ramu postele..
Simona, Frýdek-Místek 1 24.03.2015
kožešinka
Marie, Praha 3 - Žižkov 25.01.2014
Vypadá jako kvalitní výrobek a pokud funguje, jistě takový je. Příjemný materiál a ohřev přesně podle návodu. Přepínač se zkratoval po 1. použití. Deku jsem vyměnila a po týdnu opět stejná závada až na to, že mi tentokrát vyhodil pojistky. Je mi to líto, byla jsem výběrem tohoto výrobku nadšená. Chyba je v přepínači nebo jsem měla jen smůlu :-))
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi