Léto s Alzou Týden kojení

Recenze SENCOR SVC 190W

Zobrazit katalog
SENCOR SVC 190W - Ruční vysavač

Recenze SENCOR SVC 190W

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SVC 190W? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 563 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SVC 190W. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SVC 190W i vy.
479,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
3,9
Hodnotilo 563 zákazníků
Napsat recenzi
5 249 ×
4 150 ×
3 78 ×
2 34 ×
1 52 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
70 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 10.06.2014
I když se zdá že téměř nesaje, kupodivu malé nečistoty zvládá. Luxuji s ním spíš drobky. Na ty je asi určen. A občas pavučinky u stropu. Vysaje ale opravdu jen nečistoty těsně u hubice. Kdyby měl větší tah, nemusel by s ním člověk tolik mávat. Je ale lehký a dobře se čistí. Vodu jsem ještě nezkusila.
opravdu levný malý výkon
Zákazník 06.05.2013
  maly saci vykon
Zákazník 13.04.2014
za tu cenu je to výborný pomocník do domácnosti
dlouho vydrží po nabíjení, výkonný, při nabíjení není patrné, kdy je nabitý, rychle se zanáší filt
Zákazník, Praha 4 - Chodov 25.02.2013
na drobečky dostatečně silné sání příjemný do ruky přijatelná hmotnost snesitelná hlučnost dobrý poměr cena/výkon při chodu se motor jakoby vypaluje a zapáchá po umělé hmotě,doufám,že to časem vymizí
Jan, Ústí nad Labem 05.02.2013
  filtr se ucpe téměř okamžitě
Petr, Praha 8 - Libeň 01.10.2015
  Nesaje. Což u vysavače je docela problém. :-)
Zdeněk, Radnice 13.10.2013
Dobrý pro rychlý úklid drobků. Používám ho na smetí z křesel, šuplíků atd... Jsem spokojen koupil jsem nejdřív jeden a teď druhý na chatu. Rychle se zanese prachový filtr, ale stačí otevřít sundat prach z filtru vysypat drobky a vesele uklízet dál. Čistím tak jednou denně.
Šárka, České Budějovice 26.05.2013
není hlučný perfektně saje snadne a prakticke vysypavani vysatych necistot nic
Alexandra, Děčín 21.02.2014
Cena, vzhled
Zákazník 26.01.2014
výdrž akumulátoru slušná kvalita za danou cenu někdy je potřeba použít na vysávání úzký nástavec ke zlepšení účinku
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi