Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
Pečení? To dáme! Vánoce? Stíháme!

Recenze SENCOR SVX 020HF

Zobrazit katalog
SENCOR SVX 020HF - Filtr do vysavače

Recenze SENCOR SVX 020HF

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SVX 020HF? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 110 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SVX 020HF. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SVX 020HF i vy.
99,-
Skladem > 20 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Ladislav, Velké Přílepy 11.04.2016
Filtr je identický s originálním a součástí je jak pěnová část (ta je omyvatelná), tak papírová (ta omyvatelná NENÍ). Tvrzení, že je filtr omyvatelný platí tedy jenom z části.
 
Karel, Telnice 17.02.2013
vše v pořádku
Firma, Frýdek-Místek 14.11.2022
Filtruje Nejsou
Zdeněk, Nýrsko 15.04.2021
Levný, funkční
David, Kladno 1 18.09.2020
vono za konkrétní hepa filtr do konkrétního vysavače moc alternativ není, že jo... nenašel jsem nikde levnější
Jan, Olbramovice 28.05.2020
funkční originální filtr
Pavel, Brno 18.11.2019
Vysavač teď saje jak nikdy! Vysavač jsem chtěl vyhodit, protože spíš vzduch do hadice foukal, jak nasával. Vysávání mě teď baví víc než kdy dřív
Vladimír, Praha 6 - Hradčany 11.09.2019
Cena
Vladimír, Kolín 2 16.12.2018
funkční
Jitka, Praha 4 08.11.2018
Jeho použití nového filtru zlepší funkčnost vysavače
123
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací