AD schízovačka LEGO boost duben

Recenze SENCOR SWK 1031SS

Zobrazit katalog
SENCOR SWK 1031SS - Rychlovarná konvice

Recenze SENCOR SWK 1031SS

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SWK 1031SS? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 240 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SWK 1031SS. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SWK 1031SS i vy.
349,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Filip, Prahaflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
Kompaktni
Děla co má
0 ×Nahlásit
Jan, Postoloprtyflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
při vyléváni horké vody pára přes vrchní část ohrožuje ruku kterou držíte konvičku.
pokud konvička ohřeje vodu a vy máte větší ruku můžete se pěkně spálit o vnější plášť.(madlo je malé)
pokud potřebujete opakovaně ohřát vodu zavírací poklop je pěkně horký a aretace poklopu nefunguje 100%
0 ×Nahlásit
Denis, Veľký Krtíšflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
Malá a praktická
0 ×Nahlásit
Aleš, Prahaflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
Malá konvice bez zásadnějších záporů, s ohledem na cenu jsem spokojen.
příjemně kompaktní rozměry
přívodní kabel lze smotat do podstavce
přijatelně rychlá, 1 L uvaří za cca 2 min. 55 s, 0,5 L za cca 1 min. 45 s
chybí průhledná měrka stavu vody
víko nelze otevřít ani do 90°, aretace v otevřené poloze je velmi slabá
0 ×Nahlásit
Eva, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
Kanvica šikovná, akurát na 2 kávičky. Veko pekne drží, treba ho otvoriť viac k rukoväti, ono sa zastaví a môžete nechať otvorené, para zatiaľ odnikiaľ nevychádza. Rukoväť nie je vôbec horúca. Zatiaľ spokojnosť.
0 ×Nahlásit
Jana, Dlhá nad Oravouflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Menšia a šikovná konvica, trochu nezvyk s tlačitko zapínania na rukoväti, ale spokojnosť - cena vs.výkon
0 ×Nahlásit
Juraj, Bratislavaflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup
Pri zalievani kavy atd.,vychadza para z oblasti vypinaca.Nebezpecnenstvo popalenia!!!!!!
0 ×Nahlásit
Veronika, Poděbradyflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Splnilo očekávání
0 ×Nahlásit
Hana, Vyškov 1flag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkná malá konvice☕
0 ×Nahlásit
Česká zemědělská univerzita, Praha 6 - Suchdolflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta SENCOR SWK 1031SS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Víčko nedrží samo otevřené, musí se při nalévání vody do konvice přidržovat, což je trochu nepraktické.
Zatím ji mám krátce, ale funguje dobře.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 79
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací